NOVI AYGO

Uspješna priča se nastavlja uz novo lice i više zabave u vožnji nego ikada prije

Nova Toyota AYGO doživljava svoju svjetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi 2018. Pojačavajući jedinstveni DNK ovog modela i njegovo istaknuto mjesto u A segmentu koji je nakrcan konkurencijom, Toyotini dizajneri i inženjeri su ne samo ojačali mladenačku i istaknutu sliku modela AYGO, nego su i poboljšali njegove performanse i upravljačke karakteristike kako bi bilo još zabavnije voziti ga.

Od prvog predstavljanja 2014. godine, aktualni AYGO je za Toyotu značajan uspjeh u europskom A segmentu. Njegov, trenutačno prepoznatljiv izgled prednjeg kraja u obliku „X“ te široki izbor mogućnosti prilagođavanja osiguravaju da se uvijek ističe u gomili.

S obzirom na to da su njegovi kupci prvenstveno ljudi osjetljiviji na izgled, a ne oni koji automobile kupuju iz čisto racionalnih razloga, AYGO je, sa svojim upečatljivim dobrim izgledom i očaravajućim voznim karakteristikama, jedan od najuspješnijih Toyotinih modela u privlačenju novih kupaca i ostvarivanju prodajnih rezultata.

Godine 2017., AYGO je bio među najuspješnijim modelima u A segmentu uz preko 85.000 prodanih vozila i tržišni udio od 6,6%.

DIZAJN

Novi AYGO zadržava svoj prepoznatljivi čeoni „X“ potpis, ali je on, umjesto dosadašnjeg dvodimenzionalnog otiska, prerastao u snažniji, trodimenzionalni arhitektonski element.

Prepoznatljivi novi dizajn čeonog dijela odlikuje se redizajniranim sklopovima glavnih svjetala Keen Look, s integriranim dnevnim svjetlima koja dodatno pojačavaju upečatljiv dojam koji AYGO ostavlja na prvi pogled.

Donji dio uokviruje prednju masku, naglašavajući stabilan stav koji AYGO odaje, kao i okretnost koja je odlika kompaktnog vozila. Istovremeno, ukrasi ispod svjetala – dostupni u crnoj, sjajnoj crnoj i srebrnoj boji – naglašavaju širinu vozila.

U profilu, izraženija trodimenzionalnost prednjeg kraja u kombinaciji s novooblikovanim vanjskim plaštom sklopova stražnjih svjetala i vizualno povezuje prednji i stražnji kraj, dajući dojam kretanja prema naprijed i pojačane dinamičnosti.

/

Gledano straga, uz nova LED dnevna svjetla AYGO dobiva sofisticirani izgled i postaje trenutačno prepoznatljiv. Jedinstveni svjetlosni potpis stvara dojam kompaktne kabine iznad donjeg područja branika, naglašavajući stražnju širinu i stabilnost vozila.

Novi vanjski izgled vozila upotpunjen je dvjema novim bojama karoserije – Magenta i Blue – te dodatkom poklopaca kotača zanimljivog dizajna uz aluminijske naplatke od 15“ – jedinstvenog dizajna za svaku razinu opreme – što sve zajedno pojačava dojam izvrsnosti koji novi AYGO ostavlja.

U unutrašnjosti, dorađena grafika ploče s instrumentima se odlikuje pojačanim trodimenzionalnim efektom i novom bojom osvjetljenja. Usvojena je i nova, profinjenija tema unutarnjeg uređenja u sivoj boji Quartz i crnoj Piano, a za većinu razina opreme osmišljene su i nove tkanine presvlaka sjedala.

STRUKTURA RAZINA OPREME

Struktura razina opreme za novi AYGO razvijena je kako bi se dopala široj publici zahvaljujući posebnoj pažnji koja je posvećena višim razinama opreme. Svaka razina opreme se odlikuje jedinstvenim elementima dizajna, lako uočljivim u izvedbi prednjeg branika, posebnim aluminijskim naplatcima i uređenju unutrašnjosti.

Od ulazne razine opreme x, preko srednje razine x-play do najviše razine x-clusiv, svaka razina opreme je krojena da bi bila u skladu s ukusom i potrebama različitih ciljnih skupina kupaca.

x-play leži u srcu strategije razina oprema za novi AYGO. Odlikuje se nekolicinom opcija koje omogućavaju kupcima da prilagode svoj automobil svom osobnom ukusu. Nudeći izuzetnu vrijednost, dugačak popis standardne opreme za opremu x-play uključuje funkcionalnosti kao što su klima uređaj i multimedijski dodirni ekran od 7“ x-touch.

Nova najviša razina opreme x-clusiv temelji se na standardnoj specifikaciji za x-play uz osobenu dvobojnu kombinaciju i mogućnost odabira od tri boje, jedinstvene aluminijske naplatke od 15“ s dvostrukim krakovima, sjedala s djelomično kožnatim presvlakama, automatskim klima uređajem, sustavom ulaska bez ključa i sustavom Toyota Safety Sense.

Povrh toga, dva modela posebne edicije, x-cite i x-trend, će redovito osvježavati paletu kojom će AYGO privlačiti kupce.

x-cite je najposebnija varijanta palete AYGO, zahvaljujući jedinstvenoj vanjskoj boji Magenta te dvobojnoj kombinaciji, posebnim potpuno crnim aluminijskim naplatcima od 15“, tkanini presvlaka sjedala Manhattan sa šavovima u boji Magenta, umetcima u boji karoserije na otvorima za prozračivanje i na ručici mjenjača, te ploči s instrumentima i okviru ručice mjenjača u crnoj boji Piano.

Strankama koje traže dinamičniju izvedbu Toyotinog modela u segmentu A namijenjen je x-trend. Njegov vanjski izgled u izvedbi Black upotpunjen je Black ukrasima glavnih svjetala, dojmljivim vanjskim retrovizorima u boji Cyan, jedinstvenom kompletu sportskih naljepnica, posebnim 10-krakim aluminijskim naplatcima od 15“, djelomično kožnatim presvlakama i elementima u unutrašnjosti u boji Cyan.

/
DINAMIKA VOŽNJE

Novi AYGO se odlikuje poboljšanjima performansi i poboljšanoj dinamici vožnje radi dodatne okretnosti u gradskoj vožnji uz zadržavanje najmanje potrošnje goriva u klasi. Povrh toga, dodatno je smanjena razina buke i vibracija i tako povišena razina udobnosti u putničkoj kabini.

Toyotin nagrađivani 3-cilindrični motor od 998 cm3, s 12 ventila, DOHC, VVT-i, sada je usklađen s normom Euro 6.2. Ovaj motor je dorađen kako bi objedinio idealnu ravnotežu snage i potrošnje goriva s pojačanim okretnim momentom pri niskim brojevima okretaja motora radi još udobnije vožnje u gradskom prometu.

Odlikuje se novim sustavom s dvije brizgaljke, višim kompresijskim omjerom, nizom novih sklopova sa smanjenim trenjem, sustavom hlađenja povrata ispušnih plinova (EGR) i poboljšanom osovinom za uravnoteženje radi smanjenja vibracija na praznom hodu.

Ovaj novi motor razvija 53 kW (72 KS) pri 6.000 okr/min i 93 Nm okretnog momenta pri 4.400 okr/min. Novi AYGO će ubrzati od 0-100 km/h za 13,8 sekundi uz najveću brzinu od 160 km/h.

Novi AYGO je dostupan u standardnoj i eko verziji. Potonja se odlikuje dužom 4. i 5. brzinom, gumama s manjim koeficijentom kotrljanja, Toyotinim sustavom Stop & Start te aerodinamičkim poboljšanjima.

Standardna verzija postiže smanjenje potrošnje goriva s 4,1 na 3,9 l/100 km1, što znači i smanjenje emisije CO2 za 5 g/km, na samo 90 g/km1. Eko izvedba postiže još bolje rezultate, uz potrošnju goriva od 3,6 l/100 km1 i emisiju CO2 od samo 83 g/km1.

Nadovezujući se na ova poboljšanja performansi i učinkovitosti motora, novi AYGO se odlikuje i izmjenama na ovjesu, uz osvježavanje softvera upravljača, omogućavajući brze i precizne reakcije vozila na manevre vozača radi još bolje okretnosti i užitka u gradskoj vožnji.

Konačno, dodavanjem brtvi i upijajućih materijala na armaturnu ploču, prednji stup i stražnju podnicu postignuto je značajno smanjenje buke, šumova i vibracija u putničkoj kabini, kroz cijelo područje broja okretaja motora.

1 Na temelju NEDC – ovisno o konačnoj homologaciji

TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense objedinjava tehnologije aktivne sigurnosti konstruirane tako da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u brojnim situacijama u prometu.

Između brzina od otprilike 10 do 80 km/h, sustav predsudarne zaštite (Pre-Collision System - PCS) otkriva druga vozila ispred vašeg i smanjuje opasnost od udarca u njih straga. Kada postoji mogućnost sudara, ovaj sustav javlja vozaču da treba kočiti, zvučnim i svjetlosnim signalom.

Sustav PCS isto tako, priprema kočnice kako bi bile u stanju osigurati dodatnu silu kočenja kada vozač pritisne papučicu kočnice. Ako vozač ne reagira na vrijeme, sustav automatski koči, smanjujući brzinu za otprilike 30 km/h1 ili čak potpuno zaustavljajući automobil radi sprečavanja sudara ili smanjivanja sile kočenja.

Sustav upozorenja za nenamjerno prestrojavanje (Lane Departure Alert - LDA) prati kolničke crte i pomaže u sprečavanju nesreća i čeonih sudara zbog krivudanja vozila po cesti. Ako vozilo počne krivudati i izlaziti iz svog prometnog traka, a da nisu uključeni pokazivači smjera, sustav LDA upozorava vozača zvučnim i svjetlosnim signalima.

/

1Rezultati postignuti tijekom testiranja korištenjem vozila koje se kreće brzinom od 30 km/h i vozila u mirovanju. Djelovanje sustava ovisi o okolnostima (uključujući kolnik i vrijeme) i stanju vozila.

Saznajte više o Toyoti

Toyota na Ženevskom salonu automobila 2018. Toyota na Ženevskom salonu automobila 2018. Nakon 20 godina predvodničke uloge u hibridnoj tehnologiji, posvećeni smo tome da načinimo Toyota hibride sve privlačnijima našim kupcima. TOYOTA GAZOO Racing potvrđuje vozačku posadu: pridružuje se Fernando Alonso TOYOTA GAZOO Racing potvrđuje vozačku posadu: pridružuje se Fernando Alonso TOYOTA GAZOO Racing može potvrditi svoje vozače za sezonu 2018.-19. u FIS Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) i objaviti da se Fernando Alonso pridružio momčadi. Prodaja Toyota Motor Europe (TME) 2017. dosegnula 1 milijun vozila uz preko 40% hibridnih vozila Prodaja Toyota Motor Europe (TME) 2017. dosegnula 1 milijun vozila uz preko 40% hibridnih vozila Toyota Motor Europe je objavila prodaju u 2017. godini 1.001.700 Toyotinih i Lexusovih vozila, što je povećanje od 8% u odnosu na 2016. Ukupni tržišni udio grupe narastao je na 4,8%. TOYOTA GAZOO Racing ostaje u utrkama izdržljivosti TOYOTA GAZOO Racing ostaje u utrkama izdržljivosti TOYOTA GAZOO Racing će se natjecati u FIA Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018/2019. FIA World nakon što je potvrdila svoju posvećenost razvoju tehnologije hibridnog pogonskog sklopa kroz motosport. Newsweek je proglasio Toyotu najzelenijim proizvođačem automobila na svijetu Newsweek je proglasio Toyotu najzelenijim proizvođačem automobila na svijetu Newsweek je opet proglasio Toyotu jednom od najzelenijih kompanija na svijetu, svrstavši je u gornjih 5% među globalnim kompanijama. Kako Toyota želi smanjiti 1,3 milijuna života izgubljenih godišnje u prometnim nesrećama Kako Toyota želi smanjiti 1,3 milijuna života izgubljenih godišnje u prometnim nesrećama Toyotina globalna vizija prema nula nesreća putem automatizirane vožnje Toyota Yaris 2017. osvojila 5 zvjezdica na ispitivanju Euro NCAP Toyota Yaris 2017. osvojila 5 zvjezdica na ispitivanju Euro NCAP Prodaja Toyote Yaris 2017. pokrenuta je početkom godine, a na najnovijem ispitivanju sigurnosti Euro NCAP 2017. Yaris je osvojio maksimalnih 5 zvjezdica. Ovo postignuće je jasan dokaz Toyotine posvećenosti sigurnosti automobila. Toyotina fondacija za mobilnost Toyotina fondacija za mobilnost Fond vrijedan 4 miliona dolara za preobrazbu života ljudi s paralizom donjih ekstremiteta Postolje u Teksasu za Toyota Gazoo Racing Postolje u Teksasu za Toyota Gazoo Racing TOYOTA GAZOO Racing je završio na postolju u utrci 6 sati Circuit of the Americas nakon borbe za pobjedu koja je trajala cijelu utrku u 6. krugu FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. Teška utrka za Toyota Gazoo Racing u Meksiku Teška utrka za Toyota Gazoo Racing u Meksiku TOYOTA GAZOO Racing je pretrpio razočaranje u petoj utrci FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. unatoč mjestu na postolju u utrci 6 sati Meksika. Misija u Meksiku za Toyota Gazoo Racing Misija u Meksiku za Toyota Gazoo Racing TOYOTA GAZOO Racing započinje drugu polovicu sezone 2017. FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) ovaj vikend putovanjem preko Atlantika na petu utrku, 6 sati Meksika. Toyota pokreće projekt “5 Continents Drive” u Europi u Toyota Caetano Portugal Toyota pokreće projekt “5 Continents Drive” u Europi u Toyota Caetano Portugal Danas je svečanost u Toyota Caetano Portugal (TCAP) označila službeni početak Toyotinog projekta “5 Continents Drive” („Vožnja po 5 kontinenata“) u Europi. Povijesni rezultat za Toyota Yaris WRC kod kuće Povijesni rezultat za Toyota Yaris WRC kod kuće Esapekka Lappi ostvario svoju prvu pobjedu, a Juho Hänninen završio kao treći, što je prvi put da je ova ekipa osvojila dva mjesta na postolju. Postolje u Nürburgringu za Toyota GAZOO Racing Postolje u Nürburgringu za Toyota GAZOO Racing Toyota GAZOO Racing je po prvi put u svojoj povijesti osvojio mjesto na postolju na utrci 6 sati Nürburgringa u teškom danu za ekipu u četvrtoj utrci FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. Toyota Gazoo Racing na putu za Nürburgring Toyota Gazoo Racing na putu za Nürburgring TOYOTA GAZOO Racing nastavlja svoju sezonu FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. kratkim izletom u Eifel ovaj vikend za utrku 6 sati Nürburgringa. Toyota Gazoo Racing spreman je za Le Mans Toyota Gazoo Racing spreman je za Le Mans Toyota Gazoo Racing se krajem ovog mjeseca vraća na poprište jednog od svojih najdramatičnijih trenutaka povodom 85. izdanja 24 sata Le Mansa, treće utrke FIA Svjetskog prvenstva utrka izdržljivosti sezone 2017 (WEC). Toyota Ichiban 2017 Toyota Ichiban 2017 Toyota Motor Europe nagradio 45 najboljih trgovaca Toyote u Europi na području zadovoljstva stranaka Snažan početak u Spa za Toyota Gazoo Racing Snažan početak u Spa za Toyota Gazoo Racing Toyota Gazoo Racing je dovršio naporan i pozitivan prvi dan postavljajući najbrže vrijeme kruga na treningu za 6 sati Spa-Francorchampsa, drugog natjecanja FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti 2017. (WEC). Isporučeno 120 Rav4 hibrida u sklopu donacije Japana BiH Isporučeno 120 Rav4 hibrida u sklopu donacije Japana BiH U Toyota salonu Bunjo doo u Sarajevu, u srijedu 19.4. upriličena je svečana ceremonija na kojoj je Ambasador Japana u Bosni i Hercegovini uručio Ministru Civilnih poslova donaciju vrijednu 7,2 miliona konvertibilnih maraka. Toyota Gazoo World Rally Team u četvrtoj utrci WRCa Toyota Gazoo World Rally Team u četvrtoj utrci WRCa TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team i njihovi vozači, Jari-Matti Latvala i Juho Hänninen kreću na otok Korziku. Toyotin put do Relija Dakar 2017. Toyotin put do Relija Dakar 2017. Dakar s vratio po osmi uzastopni put u južnoj Americi, uključite se u akciju i pratite napredak Toyotinih ekipa. Meksički reli Meksički reli Toyota Gazoo Racing World Rally Team se zaputio na Meksički reli u dobrom raspoloženju zahvaljujući pobjedi Jari-Matti Latvale na prethodnoj utrci u Švedskoj. Toyota na Ženevskom sajmu automobila 2017. Toyota na Ženevskom sajmu automobila 2017. Prigodno, u jednom od najskupljih gradova u Europi, Toyota ima bogatstvo za pokazati posjetiteljima u ženevi. Već na prvi pogled od dinamičnog novog Yarisa, njegovog brata GRMN i radikalnog gradskog i-TRIL Concepta do predstavljanja najnovije mašinerije TOYOTA GAZOO Racing – Ženevski međunarodni sajam automobila je mjesto na koje bi trebao doći svaki ljubitelj Toyote. Toyota Gazoo Racing Toyota Gazoo Racing Tokom 2015. godine Toyota je sve svoje aktivnosti u trkama objedinila u TOYOTA GAZOO Racing i postavila automobilizam kao osnovu u svojoj posvećenosti konstruisanju sve boljih automobila. Toyota treća u svijetu po pouzdanosti Toyota treća u svijetu po pouzdanosti Modeli Toyota Motor Corporation dobili su nagrade u 10 segmenata; General Motors je dobio četiri Toyota Motor Europe (TME) Toyota Motor Europe (TME) Toyota Motor Europe (TME) je prodao 928.500 vozila u 2016. godini sa najboljom prodajom do sada Lexus i hibridnih vozila 2016 YUKÕ 2016 YUKÕ Toyota prva ekskluzivno nudi hibridna vozila u pilot projektu car sharinga Online Service Booking - online naručivanje na servis Online Service Booking - online naručivanje na servis Rezervirajte termin putem naše funkcije online naručivanja i dogovorite dolazak u vrijeme koje vam odgovara u samo 5 jednostavnih koraka. Donacija Vlade Japana Donacija Vlade Japana 40 RAV4 vozila u Toyota salonu Bunjo – donacija Vlade Japana. Toyota hibridi u voznom parku ProCredit banke Toyota hibridi u voznom parku ProCredit banke U četvrtak 6. oktobra u prostorijama Toyota salona u Mostaru – Auto Nuić, izvršena je primopredaja 10 modela Yaris hybrid ProCredit banci. U Tuzli otvoren novi Toyota salon U Tuzli otvoren novi Toyota salon U prisustvu brojnih zvanica, svečanim presijecanjem crvene vrpce u petak 2. septembra, otvoren je novi Toyota prodajno-servisni salon u Tuzli. Toyota EverTest ekspedicija: misija završena Toyota EverTest ekspedicija: misija završena Veliki i ambiciozni projekt Toyota EverTest uspješno je završen. Projekt se održavao od travnja do lipnja 2016. godine i okupio je legendarni SUV Toyota Land Cruiser, hrabre ljude i najviši svjetski vrh Mount Everest. WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota Motor Corporation sklopile su petogodišnji sporazum sa ciljem ubrzanog globalnog prijelaza na održivost. Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak i 23. srpnja u 11:11 po moskovskom vremenu sletio u blizini gradića Bonnie Rock u Australiji. Novi Toyota salon u Tuzli Novi Toyota salon u Tuzli U Tuzli je 15. jula 2016. godine sa radom zvanično počeo novi Toyota salon – Expo Auto doo. Hilux kod kuće ili put na jug Hilux kod kuće ili put na jug Grupa novinara iz regiona krenula je u avanturu, na prvu vožnju nove generacije Hiluxa, u Afriku. Toyota Mirai: „World Green Car of the Year“ Toyota Mirai: „World Green Car of the Year“ Toyota Mirai izabran je od strane 73 stručna novinara iz 23 zemlje, „zelenim“ automobilom godine. Novi GT86 Novi GT86 Redizajnirani GT86 premijerno će biti predstavljen na Međunarodnom salonu automobila u New Yorku Toyota na sajmu automobila u Ženevi Toyota na sajmu automobila u Ženevi Ove godine u Ženevi otkrijte kako Toyota donosi budućnost na ceste – a jedan automobil posebno plijeni svu pažnju: novi model Toyota C-HR! Novi Avensis predstavljen u Sarajevu Novi Avensis predstavljen u Sarajevu Novi Toyota Avensis predstavljen je novinarima u Toyota salonu u Sarajevu. Odlikuju ga atraktivan dizajn, komfor i efikasnost. Toyota Mirai: inovacija desetljeća Toyota Mirai: inovacija desetljeća Toyota Mirai je izuzetna inovacija zadnjeg desetljeća: naše vozilo pogonjeno vodikovim ćelijama smjestilo se na sam vrh liste 100 najznačajnijih inovacija u automobilskoj industriji. Toyota zadržava titulu najvrjednije automobilske marke Toyota zadržava titulu najvrjednije automobilske marke Vrijednost Toyota marke porasla je za 16%, a time Toyota četvrti put zaredom zadržava titulu najvrjednije automobilske marke. Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati. Druženja uz novi Auris Druženja uz novi Auris Tokom augusta mjeseca organizovali smo niz predstavljanja novog Aurisa. Novi Prius - ponovno rođenje pionira Novi Prius - ponovno rođenje pionira Na predstojećem IAA sajmu automobila u Frankfurtu novi Prius imat će svoje premijerno prikazivanje javnosti. Budućnost je stigla u Europu Budućnost je stigla u Europu Europa je dočekala novu Toyotu Mirai, prvi u svijetu serijski automobil pogonjen vodikovim ćelijama. Arnold Schwarzenegger u Toyoti Mirai predvodio NASCAR utrku Arnold Schwarzenegger u Toyoti Mirai predvodio NASCAR utrku Holivudska zvijezda u vozilu na alternativna goriva Toyota Mirai. Land Cruiser s novim 2,8 D-4D motorom Land Cruiser s novim 2,8 D-4D motorom Dolazi Land Cruiser s novim 2,8 D-4D motorom i 6-stupanjskim automatskim mjenjačem. Nagrade „Ichiban“ Nagrade „Ichiban“ Toyota Motor Europe nagrađuje 45 najboljih partnera u Evropi zbog zadovoljstva kupaca. Toyota u Japanu poziva na kreativnost u razvojnom projektu i-Road Toyota u Japanu poziva na kreativnost u razvojnom projektu i-Road Toyota poduzima veliki korak prema konačnoj realizaciji projekta i-Road, ultra-kompaktnog konceptnog električnog automobila. Toyota je najvrjednija automobilska marka na svijetu Toyota je najvrjednija automobilska marka na svijetu Toyota je još jednom preuzela vrh ljestvice kao najvrjednija automobilska marka u BrandZ™ istraživanju Top 100 najvrjednijih globalnih marki. Priče o Aurisu Priče o Aurisu Test: Toyota Auris 1.6 Sport. Tražimo Auris s najviše prijeđenih km Tražimo Auris s najviše prijeđenih km Osvojite vikend s novim Aurisom. Priče o Aurisu Priče o Aurisu Toyotini aduti pod vrelim suncem Majorke. Rast prodaje Toyote u Europi Rast prodaje Toyote u Europi Rast prodaje Toyote u Europi nastavlja se i u prvom tromjesečju 2015. godine. Preventivna servisna akcija Preventivna servisna akcija U cilju postizanja potpune bezbjednosti i pouzdanosti svojih vozila, Toyota je odlučila da uputi poziv na preventivni servis, za vlasnike vozila koja su proizvedena između 2003. i 2007. godine. Intervju: gospodin vodik, Katsuhike Hirose Intervju: gospodin vodik, Katsuhike Hirose Zašto Japanci razmišljaju drugačije od nas? Graeme Calvin vozi Toyotu Corollu Deluxe iz 1977. godine Graeme Calvin vozi Toyotu Corollu Deluxe iz 1977. godine Toyotine priče. Kirobo je vlasnik dva Guinnessova rekorda Kirobo je vlasnik dva Guinnessova rekorda Čak dvije titule Guinnessovih rekorda pripale su Kirobu, robotu astronautu. Intervju Didier Leroy Intervju Didier Leroy Dosadašnji čelnik TME može postati prvi izvršni potpredsjednik Toyote koji nije Japanac. Nova era za svjetske prvake Nova era za svjetske prvake TOYOTA Racing započinje novu sezonu u Svjetskom prvenstvu utrka izdržljivosti spremna obraniti svoja dva naslova. Anthony Davidson i Sebastien Buemi podržavaju kampanju sigurnosti prometa Anthony Davidson i Sebastien Buemi podržavaju kampanju sigurnosti prometa Prvaci Svjetskog prvenstva utrka izdržljivosti podržavaju FIA-inu kampanju za očuvanje sigurnosti cestovnog prometa. GAZOO Racing GAZOO Racing Toyota Racing, Lexus Racing i GAZOO Racing ujedinjeni pod imenom GAZOO Racing. Toyota postala TOP partner Međunarodnog olimpijskog odbora Toyota postala TOP partner Međunarodnog olimpijskog odbora Toyota je objavila sponzorsku suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom, kao dio "The Olympic Partner (TOP)" programa. Toyota Safety Sense Toyota Safety Sense Toyota Safety Sense donosi niz novorazvijenih sigurnosnih tehnologija koje omogućuju sigurniju vožnju u svakodnevici. Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnologiju, trkaće automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emitira samo vodu! Novi Toyota Auris Novi Toyota Auris Novi Auris pridružuje se Avensisu na pozornici u Ženevi. Toyota Motor Europe želi natrag svoje baterije Toyota Motor Europe želi natrag svoje baterije Cilj je prikupiti apsolutno sve hibridne baterije (100%) Toyotinih i Lexusovih vozila na kraju životnog ciklusa ili u slučaju prometne nesreće i totalne štete. Dakar Rally 2015 Dakar Rally 2015 Istinski test čovjeka i stroja. Rast prodaje Toyote u Europi Rast prodaje Toyote u Europi Četvrtu godinu zaredom je Toyota Motor Europe ostvarila rast prodaje, uz rekordnu prodaju hibrida. Toyota daje više od 5.600 patenata Toyota daje više od 5.600 patenata Više od 5.600 patenata vezanih uz gorive ćelije postaju dostupni javnosti bez naknade. Toyota na vrhu izvješća o kvaliteti AutoBild Toyota na vrhu izvješća o kvaliteti AutoBild Po treći put zaredom Toyota na vrhu izvješća o kvaliteti AutoBild. Toyota će na tržištu ponuditi potpuno nove pakete aktivne sigurnosti Toyota će na tržištu ponuditi potpuno nove pakete aktivne sigurnosti 2015. tvrtka Toyota predstavit će novo razvijeni set tehnologija aktivne sigurnosti koje će pomoći u sprečavanju ili umanjivanju posljedica sudara. Toyotin tim planira u Brazilu osvojiti titulu Toyotin tim planira u Brazilu osvojiti titulu Tim TOYOTA Racing ovaj vikend putuje u Brazil, gdje ga samo korak dijeli od titule na Svjetskom prvenstvu. Unaprijeđeni sustavi za pomoć pri parkiranju Unaprijeđeni sustavi za pomoć pri parkiranju Toyota je unaprijedila svoju tehnologiju inteligentnog prostornog sonara, koja pomaže u sprečavanju ili umanjivanju posljedica sudara prilikom parkiranja ili kretanja. Pobjeda u Bahreinu i titula svjetskog prvaka Pobjeda u Bahreinu i titula svjetskog prvaka Tim TOYOTA Racing pobijedio je u utrci Šest sati Bahreina i osigurao titulu u kategoriji vozača, jer ostala je samo još jedna utrka do kraja prvenstva. Budućnost je stigla, i zove se 'Mirai' Budućnost je stigla, i zove se 'Mirai' Akio Toyoda objavljuje ime limuzine s pogonom na gorive ćelije. Toyota i dalje najvrednija automobilska marka Toyota i dalje najvrednija automobilska marka Potvrđuje Interbrand 2014. godišnja lista najvrednijih svjetskih brendova. Toyota na Sajmu automobila u Parizu 2014. Toyota na Sajmu automobila u Parizu 2014. Svjetske premijere i vijesti sa Sajma automobila u Parizu. Toyotina vizija crossovera u C segmentu Toyotina vizija crossovera u C segmentu TOYOTA C-HR koncept je doživio svjetsku premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu. TS040 HYBRID TS040 HYBRID TOYOTA Racing je predstavila trkaći automobil TS040 HYBRID. Novi multimedijski sustav Toyota Touch® 2 Novi multimedijski sustav Toyota Touch® 2 Stigli su novi, napredniji i intuitivni multimedijski sustavi Toyota Touch® 2 i Toyota Touch® 2 with Go da bi pridonijeli još većem užitku vožnje. Često postavljana pitanja Često postavljana pitanja Ovdje možete pronaći neka često postavljana pitanja i odgovore koji će vam pomoći u odluci o prebacivanju na hibrid.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.