1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. OSB landing
Odaberite

NARUČIVANJE NA SERVIS

Odlazak na servis kod ovlaštenog Toyota partnera garantuje vam najviši kvalitet usluge i poznavanja vozila.

U znak zahvalnosti za naručivanje na servis putem naše stranice očekuje vas mali poklon iznenađenja, koji možete preuzeti prilikom servisa.

Kada na servis?

Generalno pravilo je da se vozilo treba servisirati jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000* km, zavisno od toga šta prije nastupi (provjerite tačnu brojku za svoje vozilo kod svojeg ovlaštenog partnera). Ako upotrebljavate aplikaciju MyT, sama će vam aplikacija javiti predviđeno vrijeme za ponovni posjet servisu.

Kako se naručiti?

Usluga e-naručivanja dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Nakon uspješnog odabira termina primit ćete potvrdu o terminu u najkraćem mogućem roku

 1. Potvrdite pojedinosti za vašu Toyotu
  • Ako niste registrovani na portalu My Toyota, upotrijebite jedan od načina opisanih u nastavku.
   Ako za traženje vozila ne upotrebljavate broj registracije ili VIN broj, mogu se prikazati različite mogućnosti za uslugu koju ste odabrali, njih će potvrditi odabrani Toyota partner
  • Vi možete odabrati model, godište vozila, motor i tip mjenjača
 2. Odaberite ovlaštenog Toyota partnera
 3. Odaberite vrstu servisa i eventualne dodatne usluge
 4. Odaberite termin koji vam odgovara
 5. Potvrdite odabir

Potvrdu odabranog termina i usluge dobit ćete e-poštom ili SMS porukom. Primit ćete i podsjetnik prije zakazanog servisa.

Aktivni pregled vozila

Dio naše predanosti pružanju transparentnih usluga je i besplatan pregled vašeg automobila kad nam ga dovezete na servis. U okviru ovoga pregleda, koji nazivamo Walk Around Check, provjerit ćemo propisan rad automobila u sigurnosnom i tehničkom smislu.
Po dovršetku pregleda dobit ćete i pismeni izvještaj, objašnjenje i procjenu stanja vašeg automobila.

Saznajte više

Provjerite je li vaše vozilo uključeno u preventivnu servisnu akciju

 

Provjera poziva na servis

Preuzimanje aplikacije


Preuzmite novu aplikaciju MyT i krenite u otkrivanje povezanih usluga koje nudi Toyota. (dostupno za operativni sistem Android)NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

Naručivanje na servis
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
Naručivanje na servis
KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
Naručivanje na servis
TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
Naručivanje na servis
VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.