1. New Cars
  2. Coming soon
  3. GR Yaris
Odaberite
Legenda se nastavlja
Prelistaj Preskoči
Legenda se nastavlja

Potpuno nova Toyota GR Yaris

Izuzetno je postalo još bolje

Najbolje je upravo postalo još bolje. Kao proizvod race to road filozofije neprekidnog poboljšanja, novi GR Yaris odmah je postao klasik u segmentu sportskih hatchbacka. Pogonjen potentnim trocilindričnim motorom, redefinira pojam uzbudljive vožnje.

Stvoren prema uputama Toyotinih profesionalaca iz motosporta
Novi i inovativni osmerobrzinski GAZOO RACING Direct Automatic Transmission
Vi ste u središtu akcije
Motosportsko nasljeđe
Iskovan u natjecanjima
Nakon desetljeća uspjeha u rallyju i drugim utrkama na najvišoj razini, Toyota je postala impresivni konkurent u svijetu motosporta. Zašto? Jer ne postoji bolja okolina za razvoj novih tehnologija i uzbudljivih novih automobila.
Toyota GAZOO Racing Direct Automatic Transmission
Redefinicija sportskog mjenjača
Omogućujući munjevito brzo mijenjanje brzina i brže vrijeme kruga, Toyotin GAZOO Racing Direct Automatic Transmission tehnologiju utrka prenosi na prometnice. S osam stupnjeva uzbudljivog ubrzanja, inovativna mjenjačka kutija nudi prediktivno, potpuno automatsko mijenjanje brzina, koje je u potpunom skladu s namjerama vozača.

Prilagođava se Vašem stilu vožnje

Inteligentan i prilagodljiv, Direct Shift Automatic nudi načine Normal, Eco, Custom, kao i Sport način visokih performansi.

Brzina prijenosa superautomobila

Brža promjena brzine znači brže vrijeme na stazi. Novi GAZOO Racing direktni automatski mjenjač daje tu kompetitivnu prednost modelu GR Yaris.

Dinamika vožnje
Stvoren za uzbuđenje
Najvažniji dio trkaćeg automobila je vozač. Novi GR Yaris razvijen je u skladu s načelom vozača na prvom mjestu. Od poboljšanja šasije koja pojačavaju osjećaj i povratnu spregu, do niskog položaja sjedenja, baš svaki detalj u službi je stvaranja uzbudljivog osjećaja povezanosti.

Izvedba bez konkurencije

Robusniji i s jačom snagom i okretnim momentom, ovaj izvanredni motor u svakom trenu odiše snagom.

Preciznost koju ćete osjetiti

Čvršće karoserije, s jačim nosačima ovjesa i krutijim oprugama, agilni novi GR Yaris brz je i potpun u odzivu.

Kokpit usmjeren na vozača

Razvijeniji kokpit sa značajkama usmjerenim na vozača zahvaljujući nižem sjedećem položaju i multimedijskom zaslonu nudi povećanu udobnost i bolju kontrolu.

Želim biti u toku
Ne propustite
Automobil za znalce, novi GR Yaris, stvorili su entuzijasti za entuzijaste. Ukoliko se prepoznajete, prijavite se i primat ćete najnovije vijesti i novosti o modelu GR Yaris.