1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Body Paint
Odaberite

KAROSERIJA I LAK

Niko ne želi razmišljati o nezgodama. Mnogi od nas su se vratili do svog parkiranog automobila i otkrili ogrebotinu ili udubljenje koje prije nije postojalo. Srećom, bez obzira na razinu oštećenja kao vozač Toyote možete se osloniti na mrežu ovlaštenih Toyotinih servisa. Vaš lokalni Toyotin ovlašteni serviser osigurava kompletnu uslugu popravka od početka do kraja koja omogućuje da se vaš automobil vrati u stanje prije nezgode.

Povelja u svezi servisa i stručnosti

Toyotina povelja u svezi popravaka definira podršku prema izvanrednim standardima osobne usluge i tehničke stručnosti. Možete se osloniti na vašeg lokalnog Toyotinog ovlaštenog servisera da će ukloniti sva oštećenja.

Olakšavanje vašeg života

Bez obzira na nezgodu, veliku ili malu, jedan poziv vašem lokalnom Toyotinom ovlaštenom serviseru, predstavlja sve što je potrebno za početak procesa popravka. Biti će vam dodijeljena stručna osoba koja će vas pratiti kroz cijeli proces popravka. Ova osoba će sve za vas obaviti, te će vas po potrebi povezati i s osiguravajućom kućom.

Ostanite informisani

Toyotina povelja u svezi popravaka uključuje obećanje da će te ostati informisani i dogovoriti fiksni datum i vrijeme povrata vašeg automobila. Također, tu je i obavezno obavještavanje o bilo kakvim nepredviđenim radovima ili ako dođe do produžetka roka predaje vozila.

Toyotina kvaliteta

Svaki aspekt popravka biti će proveden prema Toyotinim izuzetnim standardima kvalitete. To je bitno, jer to znači da će vaš automobil biti vraćen u odličnom stanju u kakvom je bio prije nezgode.

Briga za detalje

Toyotini ovlašteni serviseri dobro su poznati po svojoj pedantnosti. Oni drže prozore zatvorene kako bi spriječili ulazak prašine u vaš automobil, štite sjedala i podove sa zaštitnim folijama i nikada na laku ne ostavljaju prljavštinu. Detalji kao ovi su bitni.

Uglađeno učinkoviti

Jedna stvar, koju Toyota ne može napraviti je vratiti vrijeme u nazad i spriječiti nezgodu. Međutim, ako se dogodi ono najgore, možete se pouzdati u vašeg lokalnog Toyotinog ovlaštenog servisera, koji će vam pružiti uglađeno učinkovitu uslugu kojom će se vaš automobil vratiti u stanje prije nezgode.

AUTOLIMARSKI POPRAVCI

Ako vaš automobil treba bilo kakav autolimarski popravak, pri izboru Toyotina servisa imate garanciju da će biti popravljen prema najvišim Toyotinim standardima kvalitete Toyotinim originalnim zamjenskim dijelovima.

PREDNOSTI:

GARANCIJA OD 12 GODINA NA KOROZIJU

Za još veću bezbrižnost vozilo zadržava tvorničku garanciju protiv korozije od 12 godina.

OČUVANJE ZNAČAJKI NOVOG VOZILA

Na potencijalnom ponovljenom testu sigurnosti EuroNCAP vaše bi vozilo bilo ocijenjeno kao novo vozilo.

DUŽE TRAJANJE

U usporedbi s neoriginalnim zamjenskim dijelovima, razlika u kvaliteti je velika.

POTPUNO ZADOVOLJSTVO USLUGOM

Stručnost kojoj ćete svjedočiti u Toyotinim ovlaštenim servisima neusporediva je, stoga iskoristite svoje pravo i kod svojeg si osiguratelja osigurajte popravak u ovlaštenom Toyotinu servisu s Toyotinim originalnim zamjenskim dijelovima.