1. New Cars
 2. Yaris
Odaberite

Izvanredne značajke uključene su u osnovnu opremu

Odsad se možete voziti u dinamičnom novom modelu Yaris. Savršen za vožnju po gradu i izvan njega, s brojnim izvanrednim značajkama u svim razinama opreme.

arrow right
arrow left
 • Uzbudljiv urbani dizajn

  Privlači pažnju upečatljivim detaljima na vanjštini zahvaljujući kojima ne prolazi neprimijećeno.

 • Umjerenost savršeno uparena s elegancijom kako bi vama bilo što udobnije

  Uživajte u jednostavnoj i elegantnoj unutrašnjosti i puno inovativnih značajki

 • Povezivanje bez kompromisa

  U novom modelu Yaris mogućnost povezivanja jednostavna je pri svakoj vožnji

 • Sigurnost je zajamčena jer je vožnja sigurnija

  Izvrsne sigurnosne značajke sustava T-mate jamče zaštitu za vas i ostale sudionike u prometu

 • Doživite dvostruko hibridni pogonski sklop

  Asortiman s dvostruko hibridnim pogonskim sklopom pogoni novi motor Hybrid 130

 • Pravi urbani igrač, kao stvoren za grad

  Iskusite osjećaj novih dimenzija uz prostrani Yaris

 • Vozite se u udobnom i prostranom putničkom prostoru

  Doživite prostranost u putničkom prostoru u kombinaciji s kompaktnim dizajnom

 • Sveobuhvatno jamstvo, potpuna zaštita

  Zaštitite svoj Yaris odabirom paketa sveobuhvatne zaštite

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/ba/hr?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIl5G25fithwMVTJ6DBx3DTQDpEAAYASAAEgIKvvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

Često postavljana pitanja

Električna energija: odgovor na sva vaša pitanja

Toyota je započela hibridnu revoluciju prije više od 25 godina i nastavlja istraživati opcije za svijet s manje štetnih emisija. Hibridni modeli kombiniraju električni pogon i snažne benzinske motora kako bi se osigurale jednostavne performanse i praktičnost.

Hibridna se vozila jednostavno prebacuju s motora s unutarnjim izgaranjem na učinkovit električni pogon, pa imaju dva izvora energije: benzinski motor i elektromotor.

Hibridna vozila mogu upotrebljavati električnu energiju za kretanje, pa čak i pri manjim brzinama do 50 km/h. Budući da većina hibridnih vozila marke Toyota ima samostalno punjenje, kad se razina napunjenosti baterije smanji, višak energije iz motora vraća se natrag u bateriju.

Hibridna vozila opremljena su pionirskom tehnologijom samostalnog punjenja. Poznata su kao „hibridna električna” vozila zato što imaju dva izvora energije. To znači da ih, za razliku od potpuno električnih i Plug-in hibridnih vozila ne morate priključivati na struju da bi im se napunile baterije.

Pionirska baterijska tehnologija koja se upotrebljava u Toyotinim hibridnim vozilima posebno je projektirana da traje koliko traje i automobil. Zapravo, pojedini mehanički elementi poput spojke, alternatora i elektromotora u potpuno su uklonjeni, što dodatno smanjuje rizik od nepredvidivih troškova u budućnosti. Osim toga, na sve hibridne komponente, uključujući bateriju, Toyota daje jamstvo u trajanju od 5 godina / 100 000 km* od datuma kupnje.

*Ovisno o tome koji od uvjeta nastupi prvi.

Postoje tri vrste hibridnih električnih vozila: poluhibridni automobili, klasični hibridni i Plug-in hibridni automobili. Poluhibridni automobili elektromotor upotrebljavaju samo kao dodatak motoru tijekom usporavanja i lagane vožnje i elektromotor ne može sam pogoniti automobil. S potpuno hibridnim Toyotinim vozilom ili onim sa samostalnim punjenjem možete uživati u pogonu samo na struju za do 80 % gradske vožnje i pri vožnjama brzine do 50 km/h. Plug-in hibridni automobili rade na istom principu kao hibridni modeli, ali kapacitet baterije je veći kako bi se omogućile bolje performanse pri vožnji samo na struju.