1. Owners
 2. Connected Services
 3. mytoyota
Odaberite

Nova aplikacija MyToyota

Preuzmite novu aplikaciju MyToyota kako biste saznali koje su nove značajke i usluge dostupne. Zato što je svaka značajka važna.

Nikad jednostavnija za upotrebu, nova aplikacija MyToyota pruža niz povezanih usluga za vaš automobil Toyota, koje su posebno osmišljene kako bi vam olakšale život. Neovisno o tome kamo ste krenuli, upotrebom aplikacije na svom pametnom telefonu možete komunicirati sa svojim automobilom i planirati putovanja od kuće, možete puniti svoj automobil na daljinu, optimizirati svoj stil vožnje, regulirati temperaturu u automobilu na daljinu i još puno toga.

Preuzmite novu aplikaciju MyToyota na svoj pametni telefon.

 • app store 
 • google play store

Remote Services (usluge na daljinu)

Upravljanje automobilom nikad nije bilo jednostavnije. Brojnim postavkama automobila sad možete upravljati na dlanu. Više ne morate gubiti vrijeme na odmrzavanje zimi ili rashlađivanje automobila ljeti zahvaljujući funkciji za upravljanje klimatizacijom. Možete zaboraviti i na to da provjeravate jeste li zaključali automobil, jer sad automobil možete daljinski otključavati i zaključavati. Ove, a i puno drugih značajki, dostupne su vam putem pametnog telefona i uz pomoć aplikacije MyToyota.

Pametni digitalni ključ

Da bi vam ključ uvijek bio u ruci. Svoju Toyotu možete otključavati i pokretati s pomoću svog pametnog telefona. Vaša Toyota automatski će se otključati kad joj se približite i zaključati kad se od nje udaljite. Osim toga, pravo pristupa i upravljanja vašom Toyotom možete podijeliti sa do četiri različita vozača. A sve to uz pomoć pametnog digitalnog ključa u aplikaciji MyToyota.

Električno vozilo i značajka Hybrid Coaching

Maksimalno iskoristite svoje električno ili hibridno vozilo i smanjite troškove energije upotrebom podataka o kočenju, ubrzavanju i brzini vožnje te savjeta za poboljšanje stila vožnje.

Punjenje kod kuće i izvan nje

Punjenje je jednostavno. Toyota HomeCharge omogućuje vam punjenje električnog vozila bilo kad i bilo gdje. Zadajte raspored punjenja koji vam najbolje odgovara, koji je cjenovno pristupačan i ne kosi se s vašim obavezama. Već ste u pokretu? Zahvaljujući Toyotinoj mreži za punjenje, na raspolaganju su vam brojne stanice za punjenje u vašoj blizini. Isto tako, u svakom trenutku možete provjeriti razinu napunjenosti baterije putem aplikacije MyToyota.

Pokazivači smjera

Svjetla upozorenja možete uključivati i isključivati na daljinu putem svog pametnog telefona i tako jednostavno pronaći gdje ste parkirali svoj automobil.

Analitika vožnje

Pristupite podacima o prethodnim vožnjama i lakše analizirajte svoj stil vožnje.

Svjetlosna upozorenja

Primajte važne znakove upozorenja u svojoj Toyoti.
 • Kompatibilnost usluga Connected Services

  Obratite se ovlaštenom distributeru Toyota kako biste provjerili koje su usluge Connected Services dostupne za vaš model automobila.

*Dostupnost značajki i specifikacije vozila mogu se razlikovati ovisno o modelu i tržištu. Za više informacija možete se obratiti lokalnom maloprodavatelju vozila marke Toyota i pročitati priručnik za vlasnike vozila.
 • Preuzmite aplikaciju MyToyota i otkrijte povezivost.

  app store

  google play store

Saznajte kako radi aplikacija MyToyota

Ovdje možete pronaći sve upute i često postavljana pitanja i odgovore
Ovdje prikažite sve video upute Ovdje preuzmite sve vodiče s uputama Pročitajte sva često postavljana pitanja i odgovore