1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Land Cruiser
Odaberite
Jeste li spremni za sljedeću avanturu?
Pomakni se Preskoči
Jeste li spremni za sljedeću avanturu?

Potpuno novi Land Cruiser

Jeste li spremni za sljedeću avanturu?

Toyota redizajnira legendarni Land Cruiser. Robusna i emotivna dizajna, kakav biste i očekivali od nove verzije ikonskog modela, novi Land Cruiser odvest će vas kamo god želite. Čvrsto izrađen, s pouzdanom tehnologijom za sve vrste terena koja nanovo definira granicu mogućeg, ovo je mjesto na kojem započinje vaša nova avantura.

Ikonski dizajn modela Land Cruiser
Nezaustavljiva 4x4 tehnologija
Legendarna „off-road” povijest
Glavni pokretač su inovacije
Naslijeđe
Povijest ikone
Priča o modelu Land Cruiser započela je prototipom Toyota BJ. U povijest je ušao 1951. godine kad se popeo do udaljene točke planine Mount Fuji – više nego što je to ikad bilo zamislivo za neko cestovno vozilo. Godine 1954. BJ je preimenovan u Land Cruiser i legenda je rođena.
First Edition

Ikona među ikonama

Model First Edition* je jednostavno savršen, s jedinstvenom opcijom boja i upečatljivom dvobojnom završnom obradom koja savršeno nadopunjuje novi dizajn modela Land Cruiser inspiriran naslijeđen i s ikonskim okruglim prednjim svjetlima. Dostupan samo uz prednarudžbu, First Edition ima upečatljiv dizajn svjetala i besprijekoran je, s oznakama i logotipovima s unutarnje strane vrata. *ograničen broj vozila.
Doista bezvremenski
Land Cruiser je svojim univerzalnim izgledom oduvijek uspješno nadilazio prolazne trendove zahvaljujući svojim sposobnostima koje nikad ne izlaze iz mode. Bezvremenski novi model First Edition, dostupan samo uz prednarudžbu, pravi je dokaz te besmrtnosti i bezvremenskog dizajna.
Dizajn
Povratak korijenima
Pomno izrađen, a ne dizajniran, originalni model Land Cruiser bio je model koji je funkcionalnošću pobijedio formu. Na istim temeljima robusne autentičnosti oblikovan je novi Land Cruiser. Snažnih i velikih proporcija i elementarne, nekomplicirane estetike, ovaj novi zaštitni model vozila 4x4 metalno je utjelovljenje avanture.

Sposobnost i funkcionalnost nikad nije imala tako kul izgled

Svaki je element novog modela Land Cruiser prisutan s razlogom. Spuštena pojasna linija stvara efekt velikog ostakljenog elementa, što je izvrsno za vidljivost općenito. Savršeno umetnuta u kutove automobila, prednja su svjetla zaštićena od oštećenja.

Nijedan izazov nije neizvediv

20-inčni kotači* pružaju impresivno držanje i trakciju na svim vrstama terena. A zahvaljujući trapezoidnim koševima blatobrana i kanalima za odvod blata, kretanje je zajamčeno i u najzahtjevnijim uvjetima.*dostupno uz Premium opremu

Samo je nebo iznad vas

Panoramski krov* pune duljine na modelu Land Cruiser kao stvoren je za filmske trenutke. Neovisno o tome kamo vas avantura odvede, uvijek ostajete u doticaju s vanjskim svijetom.*dostupno uz Premium opremu

Izvrsna vidljivost općenito

U otežanim uvjetima vožnje važna je dobra vidljivost. U vozilu Land Cruiser sjedite visoko, s neometanim pogledom oko sebe jer je ploča s instrumentima niska i vodoravna.

Intuitivno držanje kontrole

Prema informacijama dobivenim od Toyotinih profesionalnih reli vozača, područje kritično za funkcionalnost oko ručice mjenjača jednostavno je za upotrebu i remek-djelo u pogledu ergonomije.

Ima dovoljno prostora za sve

Fleksibilan i svestran, prostrani prtljažni prostor može se dodatno povećati preklapanje sjedala u drugom i trećem redu.

Sposobnost
Siguran put do odredišta i natrag

Jedinstveno vozilo 4x4

Posebno dizajniran za vožnje daleko od utabanih staza, Land Cruiser upotrebljava krutu novu GA-F platformu, koja je nadopunjena vrhunskim i profinjenim elektroničkim servo upravljačem. Ovjes s dugim hodom i stabilizator s odvojivim mehanizmom (SDM)* jamče izvrsnu pokretljivost kotača.*dostupno uz Premium opremu

Ne morate brinuti da ćete negdje ostati zaglavljeni

Bezvremenski dizajn i oblik modela Land Cruiser nisu takvi samo zato da bi on dobro izgledao Pojačani, kruti okvir ispod šasije jamči bolje manevriranje i pruža bolje vozne sposobnosti. Zahvaljujući kraćim prevjesima i povišenom izgledu, visina od tla i dubina prolaska kroz vodu su veće, pa bez straha možete tamo gdje se drugi boje.

Uspješno svladajte svaki izazov

Sustav Multi-Terrain Select optimizira ovjes i pogonski sklop, pa su prikladni za upotrebu na različitim vrstama terena. A kad vožnja postane „tehnički zahtjevna”, sustav Crawl Control za vas regulira brzinu kako biste se mogli fokusirati na položaj kotača i upravljanje.