1. New Cars
  2. Small cars
Odaberite

Mali automobili

Iako su najmanji u ponudi, zahvaljujući sjajnom, odvažnom i atraktivnom izgledu, Toyotini mali automobili će privući poglede i neće proći nezapaženo, gdje god krenuli. Kombinacija napredne tehnologije i upečatljivog izgleda čini ih savršenima u gradu i na autocesti. Jednostavno, spremni za polazak!
01

Okretni i upečatljivi

Toyotini mali automobili su savršeni izbor za gradski automobil, laki za manevrisanje, jednostavni za parkiranje, spremni i okretni, a ipak vrlo učinkoviti. Uz upečatljiv izgled, odvažan i savremen dizajn, bit ćete primijećeni i drugačiji u užurbanom gradskom okruženju. A jednako su okretni i na otvorenoj cesti.
02

Sigurnosti i stabilnost

U bilo kojem automobilu Toyota, sigurnost je na prvom mjestu. Zato su najmanji od njih prepuni sigurnosnih tehnologija i funkcija. Zahvaljujući njima, osjećate se sigurno i stabilno na cesti, znajući da je dječja sjedalica pričvršćena na ISOFIX hvatišta ili da vas sistem LDA održava u saobraćajnoj traci.
03

Blagi prema okolišu

S obzirom na to da je predvodnik u industriji, Toyota desetljećima prikuplja iskustvo kako bi unaprijedila svoje modele i učinila ih blagima prema okolišu. Bez obzira odaberete li Toyotu Aygo s njezinim učinkovitim benzinskim motorom ili novi Yaris Hybrid, emisija je manja od 100 gr/km. Učinkoviti i okretni, pa ipak s malom emisijom, mali Toyotini automobili su savršeno blagi prema okolišu, kao i prema vašem novčaniku.

AYGO X

DIZAJN

Najpoželjniji crossover u gradu

Svojim upečatljivim i nepogrešivim dizajnom Toyota Aygo X žari i pali gradom. Profinjen, upečatljiv i neosporno kul, s dvobojnom karoserijom jasno pokazuje svoju originalnost i razigrani karakter. Upečatljivi točkovi od lake legure dimenzija 18" i oversize lukovi točkova Aygu X pružaju posebno upečatljiv, širi izgled koji jednostavno zrači samopouzdanjem. Dopustite upadljivim LED prednjim svjetlima da vam osvijetle put gdje god krenuli. Iznenadit će vas njihova snaga.

Sastavite AYGO X Više o AYGO X

YARIS

PROSTOR ZA SVE NUŽNO - Yaris nudi do 286 litara zapremine prtljažnika - dovoljno za odlaganje svega bitnog.

ČUVA VAS - Yaris dolazi uz Toyota Safety Sense, sklop naprednih sistema sigurnosti za pomoć vozaču.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA - Od mirnih, učinkovitih hibridnih pogonskih sklopova do sigurnosnih sistema i internet veza, Yaris je prepun inovativne tehnologije.

Sastavite Yaris Više o Yaris

Otkrijte Yaris Cross

Samopouzdana SUV pojava u elegantnom i kompaktnom izdanju, privući će pažnju gdje god da se zaputite.

U Yarisu Cross, udobnost i kontrola su nadohvat ruke.  Novi HD touch ekran od 9" nudi pristup povezanoj navigaciji putem Clouda i bežičnoj integraciji pametnog telefona, uključujući Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Uz Hybrid AWD-i pogon, Yaris Cross je jedini kompaktni hibridni SUV koji nudi sigurnost inteligentnog pogona na sve točkove.

Vodeća učinkovitost u klasi te impresivno niske CO₂ emisije potvrda su da je Yaris Cross rođen za zabavnu vožnju, a uz to je dobar prema okolišu.
Sastavite Yaris Cross Više o Yaris Cross

Otkrijte paletu Toyotinih malih automobila

Aygo X
Od 33.300 KM
Aygo X X-PLAY
Yaris
Od 34.700 KM
Yaris Stella Hatchback 5 vrata
Yaris Cross
Od 38.700 KM
Yaris Cross Luna

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/ba/hr?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce