1. New Cars
  2. Small cars
Odaberite

Gradska vozila

Jednako kao što su gradovi širom svijeta izuzetna i uzbudljiva mjesta za život, proizvodni program malenih automobila marke Toyota sve je samo ne običan. Elegantni su, zabavni za vožnju i opremljeni istom inovativnom tehnologijom kao veći automobili marke Toyota, što ih čini savršeno prikladnim za užurbana gradska okruženja. Spretni, s malenim radijusom okretanja kotača koji omogućuje jednostavnije parkiranje, i ovi su automobili opremljeni čistim i tihim hibridnim pogonom. Zahvaljujući tehnološkim rješenjima kao što su sustav za izbjegavanje sudara, sustav za automatsko parkiranje i jednostavne opcije povezivanja, maleni automobili Toyota imaju sve što je potrebno da dovedu jednostavnu mobilnost u vaš gradski stil života.

Saznajte više o našem proizvodnom programu malenih automobila

Često postavljana pitanja

Nema razlike između malenih i gradskih automobila. Radi se o dva pojma koji su sinonimi, a upotrebljavaju se za istu stvar: malene, spretne automobile kojima se jednostavno rukuje i koji su idealni za gradska okruženja.

Da, posebice zato što su maleni pa su zbog toga lagani i troše manje goriva. Ove prednosti dodatno poboljšava hibridna tehnologija Toyota. Ovi maleni i iznimno ekonomični motori znače i manje troškove osiguranja i servisiranja, ali i niži porez na cestovna motorna vozila.

Sigurni, štedljivi i s kapacitetom zaprimanja pet putnika, maleni automobili mogu biti i dobri obiteljski automobili, posebice u gradu gdje su zbog malih dimenzija i spretnosti vrlo praktični.

Maleni automobili izvrsni su zbog brojnih pogodnosti koje nude, posebice zbog toga što su spretni za rukovanje, zabavni za vožnju, nude visoke razine sigurnosti i ekonomični su zbog niske potrošnje. Posebno su prikladni ako živite u gradu ili nekom od prigradskih naselja.

Nakon što odaberete dimenzije i stil ili dizajn, vrlo lako ćete moći odlučiti koji je maleni automobil Toyota najbolji izbor za vas. Primjerice, Yaris je malo veći od modela Aygo, dok dinamični model Aygo X nudi zapanjujuće mogućnosti personalizacije s brojnim paketima opreme među kojima svatko može pronaći stil koji mu odgovara.

TOYOTA RELAX ZA BEZBRIŽNA PUTOVANJA:

Do 10 godina potpune bezbrižnosti

Do 200.000 km

Redovni servisi

10 godina garancije na gume

Toyota Eurocare - 10 godina garancije