1. Owners
  2. Used cars insurance
Odaberite

TOYOTA OSIGURANJE ZA RABLJENA VOZILA

Vašu Toyotu volimo koliko i vi. Zato smo za vas pripremili osiguranje po mjeri vaše Toyote.

Predstavljamo Vam TOYOTA OSIGURANJE ZA RABLJENA VOZILA, jedinstven i inovativan proizvod skrojen i usmjeren prema potrebama i željama svakog kupca Toyota Provjereno vozila. Cilj nam je omogućiti svim klijentima i kupcima da svoje potrebe u smislu korištenja i uživanja u svom Toyota vozilu dodatno upotpune ugovaranjem polica osiguranja na istom mjestu, u Toyota prodajnom salonu, kako bi uštedili svoje dragocjeno vrijeme, te kako bi iskoristili mogućnost dodatnih pogodnosti koje ovaj proizvod nudi.

 TOYOTA OSIGURANJE ZA RABLJENA VOZILA je osiguranje za rabljena motorna vozila. Moguće je osigurati polovna vozila iz ovlaštenih Toyota salona iz programa Toyota Provjereno ili “Staro za novo“, kao i sva vozila koja dolaze na redovan servis u Toyota ovlaštene servise. U ponudi su jednogodišnja i višegodišnja kasko osiguranja, a bitno je istaći da prilikom ugovaranja višegodišnjeg osiguranja, TOYOTA OSIGURANJE ZA RABLJENA VOZILA nudi značajno niže premijske stope i samim tim veće uštede za vas.

 Izdvojili smo još par odličnih razloga za TOYOTA OSIGURANJE ZA RABLJENA VOZILA:

  • POVOLJNA PREMIJA OSIGURANJA
  • MALUS od 3. štete u osigurateljnoj godini
  • IZNOS ISPLATE štete uz minimalnu franšizu u slučaju totalne ili djelomične štete
  • ZAMJENSKO VOZILO
  • Besplatna POMOĆ NA CESTI bilo gdje u Europi
  • Sve popravke kod ovlaštenih Toyota servisa ORIGINALNIM REZERVNIM DIJELOVIMA

 

TOYOTA OSIGURANJE projekt je osmišljen i realizovan od strane Toyota Adria d.o.o., Toyota Insurance Management i Croatia osiguranja d.d. kao partnera za osiguranje na tržištu BiH. TOYOTA OSIGURANJE nudi mogućnost dodatnih pokrića, a koja nije moguće dobiti standardnim putem uz partnera za osiguranje Croatia osiguranje d.d. Svi vlasnici TOYOTA OSIGURANJA dobijaju i komercijalni popust od 20% prilikom ugovaranja drugih vrsta osigurnja kod Croatia Osiguranja d.d. izuzev AO, AK i osiguranja života. Svi vlasnici TOYOTA OSIGURANJA dobijaju na poklon Loyalty karticu „Dobra prilika“ uz koju mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti kod partnera uključenih u program.