1. New Cars
Odaberite
Od (sa PDV-om)
92.700 KM

Šta sad želite učiniti?

Isto ime, nova ikona

Prerađen do neraspoznatljivosti, novi Prius Plug-in Hybrid iznad je svih očekivanja. Beskompromisno elegantan i učinkovitiji no ikad, novi Prisu pravi je pionir i ničeg se ne boji. Utjelovljuje duh napretka. 

Samo nebo je granica
Svakako upečatljiv
Coupé izgled sa svim praktičnim značajkama
Ikonsko ime, novi izgled
Solarni krov
Punjenje

Samo nebo je granica

Nema boljeg primjera koji može dočarati nov umjetnički dojam dizajna ni inženjering na novom modelu Prius od njegova Skyview panoramskog krova* koji ispunjava unutrašnjost toplom sunčevom svjetlošću. *Dostupno na opremi Executive

Svakako upečatljiv

Novi Prius pionir je u svakom pogledu, s uzbudljivim novim izgledom koji plijeni pažnju. Gracioznost na cesti dodatno je naglašena upečatljivim 19-inčnim točkovima u svakom uglu.

Coupé izgled sa svim praktičnim značajkama

Funkcionalnost vrlo često negativno utiče na oblik. Ali ovdje to nije slučaj. Novi Prius ima skrivene kvake vrata u C-stubovima pa je fluidnost coupé linije i izgleda neprekinuta.

Ikonsko ime, novi izgled

Prius Ime već znate. Ali u ovakvom ga izdanju još nikad niste vidjeli, s ponosno istaknutom i upadljivom oznakom za Prius Plug-in Hybrid i dramatično ispisanim nazivom Prius po cijeloj širini stražnjih svjetala.

Solarni krov

Solarni krov* pretvara sunčevu energiju u napajanje za bateriju, pružajući vam tako više energije za veću slobodu. Može generirati energije za do 8 km dosega samo na struju po danu, ili 1200 km godišnje. *U osnovnoj opremi za opremu Premium

Punjenje

Oslobodite maksimalnu potencijal Prius Plug-in hibridnog modela redovnim punjenjem, kod kuće i dok ste u pokretu. Čestim punjenjem optimizira se pogonski sklop, smanjuje se potrošnja goriva i jamči dulje vrijeme vožnje u načinu rada samo na struju (EV).

Dinamični dizajn

Novi inovativni duh modela Prius očituje se kroz njegov besprijekorni dizajn. Dramatičan i aerodinamički optimiziran, napredan novi Prius Plug-in Hybrid upečatljiv je po liniji krova i proporcijama inspiriranim modelom coupéa. Dinamičan i emotivan, ovo je Prius kakvog još nikad niste vidjeli.

Sve je pod kontrolom
Dovoljno prostora za opuštanje
Umijeće elegancije
Inteligentna rasvjeta

Sve je pod kontrolom

Središnja konzola savršen je spoj elegantnog dizajna i izvanredne funkcionalnosti. Pored ergonomski oblikovane ručice mjenjača, sadrži priključke za punjenje, držače čaša i mjesto za odlaganje telefona.

Dovoljno prostora za opuštanje

Novi Prius posve je jednostavan, a luksuzan. S duljim međuosovinskim razmakom, višom razinom sigurnosti i redizajniranom unutrašnjosti, pravo je mjesto za opuštanje.

Umijeće elegancije

Savršeno usklađeni detalji na ploči s instrumentima i ergonomski oblikovana sjedala stvaraju savršeno usklađenu i osvježavajuće čisti estetiku u unutrašnjosti.

Inteligentna rasvjeta

Nova ambijentalna rasvjeta u unutrašnjosti modela Prius stvara umirujuću atmosferu, a ujedno je funkcionalna. U kombinaciji sa sigurnosnim sustavima i sustavima za pomoć pri vožnji kojima je automobil opremljen, brzo upozorava na potencijalnu opasnost.

Dom. Tamo gdje ste vi

Prostran i profinjen, s elegantnim dizajnom koji pruža dobar osjećaj na dodir, novi Prius napredan je izvana i iznutra. Sjedite nisko u dinamičnom, a opet udobnom položaju za vožnju, a čiste linije kokpita i materijali ugodni na dodir dodatno naglašavaju vrhunsku kvalitetu vozila Prius.

Saznajte više o novom modelu Prius Plug-in Hybrid

Kliknite vozilo u nastavku i pogledajte kako izgleda novi model Prius Plug-in Hybrid iz svih uglova

 • Dvostruki DNA, jedna svrha: sloboda

  Hibridna tehnologija snaga je bez kompromisa. Po gradu, novi Prius je gotovo potpuno tiho električno vozilo s nula štetnih emisija i dometom većim od 72 km* samo na struju. Ali zahvaljujući ugrađenom 2,0-litrenom benzinskom motoru, Prius Plug-in Hybrid ne poznaje granice kad poželite putovati više i dalje.

  * Za kombinovani ciklus vožnje, ovisno o uvjetima vožnje i modelu.

   

Ugodno iskustvo vožnje

Zašto biste trebali birati između učinkovitosti i performansi? Novi Prius Plug-in Hybrid kombinira električnu snagu i snagu motora za pružanje bezbrižnog i ugodnog iskustva pri vožnji. Visoke performanse zajamčene su zahvaljujući sportskom položaju za vožnju, agilnom upravljanju i uvjerljivoj stabilnosti.
 • Veća snaga donosi snažnije ubrzanje Uz snagu od 223 ks, novi Prius pruža impresivno ubrzanje odmah kad vi to zatražite. Izvan grada, novi Prius iz stanja mirovanja postiže brzinu kretanja od 100 km/h za samo 6,8 sekundi.
 • Vozite pametno uz trening za hibridnu vožnju (eng. Hybrid Coaching) Funkcija Hybrid Coaching u aplikaciji MyT analizira podatke i pomaže vam da vozite učinkovitije. Djeluje tako da maksimalno povećava količinu vremena rada u načinu rada samo na bateriju ili potpuno električnom načinu rada (EV), čime se smanjuje potrošnja goriva.
 • Dostupan je način rada za svako raspoloženje Budući da je dostupno više načina vožnje, novi Prius lako se prilagođava vašim željama i potrebama. Eko način rada povećava učinkovitost u pogledu potrošnje, dok način rada Sport omogućuje žustriju vožnju s boljim odazivom. Način rada „Normal” nešto je između toga. Možete odabrati i potpuno električni način rada (EV) i voziti samo na struju.
 • Snažna tehnologija koja je besprijekorno integrirana

  S novim modelom Prius Plug-in Hybrid vi imate potpunu kontrolu. Dok ste za upravljačem multimedijskim sadržajima možete pristupati putem brzog dodirnog ekrana od 12,3 inča koji brzo reagira. Istovremeno putem višefunkcijskog TFT digitalnog ekrana ispred vozača od 7 inča možete pratiti ključne informacije o vožnji.

Punjenje

Snaga izbora 

 • Solarni krov

  Novi Prius Plug-in Hybrid može pretvarati sunčevu energiju u pogonsku snagu. Solarni krov pretvara sunčevu energiju u punjenje za bateriju i tako generira dodatnih 8 km dometa vožnje na struju po danu.

 • Punjenje kod kuće

  Wallbox je brži od punjenja putem strujne mreže i jamči da vaš Prius Plug-in Hybrid uvijek bude spreman za akciju. Razinu napunjenosti automobila možete pratiti putem aplikacije MyT.

 • Punjenje na javnim stanicama za punjenje

  Potpuno električni način rada (EV) samo na struju modela Prius Plug-in Hybrid idealan je za gradsku upotrebu. Dok ste u pokretu, upotrebljavajte snažne javne stanice za punjenje koje vam omogućuju jednostavnu i praktičnu vožnju uz nula štetnih emisija.

Kontrolirajte funkcije automobila pomoću telefona

Zahvaljujući aplikaciji MyT vi i vaš Prius uvijek ste povezani. Upotrebljavajte je za predhlađenje putničkog prostora kad je, primjerice, vani vruće, ili kako biste provjerili na daljinu je li vaš automobil zaključan i siguran. Isto tako, aplikacija MyT pomaže vam da pratite razinu napunjenosti baterije i da maksimalno iskoristite električnu snagu koja je sve bolja na novom modelu Prius.
Saznajte više

Toyota T-Mate Uvijek uz vas za sigurnija putovanja

Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, Prius Plug-in Hybrid ima ugrađen sistem T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružile pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tokom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. Uz sistem T-Mate uvijek ste u sigurnim rukama. Na popisu u nastavku navedene su istaknute značajke, a sve što T-Mate nudi za model Prius Plug-in Hybrid možete saznati putem alata za konfiguraciju automobila.
 • Sistem za zaštitu prije sudara (PCS)

  Sistem za zaštitu prije sudara može detektirati druga vozila, pješake i bicikliste te vam pomoći da izbjegnete sudar s njima. Funkcionira tako da upozorava vozača emitiranjem zvučnih i vizualnih upozorenja, a aktivira i kočnice prema potrebi. Naime, ako vozač ne uspije zakočiti na vrijeme, sistem automatski aktivira kočnice kako bi se spriječio sudar ili umanjile njegove posljedice. Osim toga, sistem za dodatnu zaštitu i predviđanje potencijalnih sudara na raskršću i sistem servo upravljanja u slučaju nužde pružaju vam podršku prilikom skretanja na raskršćima i kod manevara za izbjegavanje sudara.

 • Proaktivni sistem za pomoć pri vožnji (PDA) – servo upravljanje (SA)

  Ova funkcija pomaže vozaču da nehotično ne skrene iz svoje prometne trake. Sistem detektira i zavoje ispred vas i prilagođava snagu servo upravljanja za lakše i preciznije upravljanje. Također doprinosi većoj stabilnosti pri vožnji ravno.

 • Sustav s elektroničnim zatvaranjem Safe Exit Assist (SEA)

  Ovaj sistem upotrebljava radar za sistem za nadzor mrtvog ugla kako bi spriječio udar u slučaju da putnik otvori vrata kad mu se drugo vozilo ili biciklist približavaju straga. Ako postoji opasnost od sudara, uključuju se indikatori u vanjskim retrovizorima i na višefunkcijskom ekranu te se uključuje zvučni upozoritelj kako bi upozorio putnike.

 • Driver Monitor Camera (DMC) za nadzor vozača

  Ovaj sistem upotrebljava kameru, koja se nalazi iznad upravljača, kako bi pratio pozornost vozača i je li sposoban za vožnju. Upozorenje se uključuje ako sistem detektira neuobičajeno stanje kod vozača, primjerice, umor. Ovako prikupljene informacije upotrebljavaju se za poboljšanje učinkovitosti sistema za zaustavljanje u slučaju nužde, eng. Emergency Driving Stop System (EDSS), ranim detektiranjem smanjenja pozornosti i budnosti vozača.

 • Sistem za zaustavljanje u slučaju nužde, eng. Emergency Driving Stop System (EDSS)

  Ako sistem neko vrijeme ne detektira nikakve pokrete vozača, uključuje se zvučno upozorenje kako bi upozorio vozača. Ako vozač ne reagira ni nakon toga, EDSS započinje postepeno zaustavljati vozilo zadržavajući ga pritom u njegovoj prometnoj traci. Uključuju se svjetla upozorenja (sva četiri pokazivača smjera) kako bi upozorila ostale sudionike u prometu, a vrata se otključavaju kako bi hitne službe prema potrebi imale jednostavan pristup.

 • Bežična ažuriranja putem sistema Toyota Safety Sense

  Ažuriranja softvera OTA omogućuju ažuriranje sistema Toyota Safety Sense (TSS) sa svim najnovijim značajkama i poboljšanjima

 • Napredni sistem za pomoć pri parkiranju Advanced Park s daljinskim upravljanjem

  Ovaj sistem omogućuje vozaču da putem svog pametnog telefona, dok se ne nalazi u vozilu, upravlja parkiranjem automobil. Sistem se jednostavno i lako upotrebljava, a omogućuje izvođenje svih vrsta manevara za parkiranje. Za još veću sigurnost, ako vozač makne prst s pametnog telefona, vozilo se odmah zaustavlja.

Jeste li spremni? Odaberite željenu razinu opreme i tip motora

3 Opcije

 • Prius Plug-in - Premium - Hatchback 5 vrata

  Prius Plug-in Premium

  Hybrid
  Hatchback 5 vrata

  Odaberite svoj motor


  Od

  106.600 KM

  Stalno promjenjivi prijenos (CVT) | 4x2 (2WD)
 • Prius Plug-in - Executive - Hatchback 5 vrata

  Prius Plug-in Executive

  Hybrid
  Hatchback 5 vrata

  Odaberite svoj motor


  Od

  96.500 KM

  Stalno promjenjivi prijenos (CVT) | 4x2 (2WD)
 • Prius Plug-in - Elegant - Hatchback 5 vrata

  Prius Plug-in Elegant

  Hybrid
  Hatchback 5 vrata

  Odaberite svoj motor


  Od

  92.700 KM

  Stalno promjenjivi prijenos (CVT) | 4x2 (2WD)

Budite potpuno bezbrižni uz paket opreme Toyota Kanzen

Neprekidno unapređujemo sve značajke na vašem automobilu Prius Plug-in Hybrid kako biste uživali u svim praktičnim i jednostavnim funkcijama koje nude. Toyota Kanzen služi upravo za to. Radi se o bogatom paketu opreme koji pruža potpunu bezbrižnost, a uključuje sve osnovne elemente* koji vam pomažu da uživate u vožnji svog Plug-in hibridnog električnog automobila Toyota i da maksimalno iskoristite sve pogodnosti koje vam nudi. *Dostupnost dolje navedenog proizvoda može se razlikovati ovisno o zemlji prodaje, a lokalne ponude mogu se razlikovati ovisno o tržištu. Preporučujemo kupcima da sve informacija o dostupnosti provjere u lokalnom Toyota centru.
 • Prilagodite svoju Toyotu ugradnjom originalne opreme

  Povećajte eleganciju, praktičnost i sigurnost svog modela Prius dodatnom opremom iz širokog asortimana Toyotine originalne opreme.

 • Usluge Remote Services uz MyT

  Maksimalno iskoristite sve pogodnosti svog vozila Prius Plug-in Hybrid upotrebom intuitivne i snažne aplikacije MyT, vašeg ključa za ulazak u svijet povezanih funkcionalnosti pametnog telefona.

 • Zamjena „staro za novo” za novi Prius Plug-In Hybrid

  Kupnja automobila Prius Plug-In Hybrid jednostavnija je no ikad. Zamijenite svoj trenutačni automobil, neovisno o tome kojoj se marki i modelu radi, i kupite novu Toyotu.

Galerija fotografija modela Toyota Prius Plug-in

Novi Prius izgleda dobro iz svakog ugla. Osmišljen je kao monoformni dizajn sa zapanjujuće jasnom i čistom svrhom, a upada u oči svakome, kako na ulici tako i s prozora visoke uredske zgrade. Krov Skyview vizualno je neprekinut, s prednjim i stražnjim staklom, što dodatno naglašava izgled novog vozila Prius koji je inspiriran modelom coupéa.

Česta pitanja o plug-in hibridnim vozilima

Oba modela automobila, hibridni i plug-in hibridni, upotrebljavaju istu, provjerenu tehnologiju Toyota Hybrid Synergy Drive, ali uz značajnu razliku. Toyotini plug-in hibridni modeli imaju baterije značajno većih kapaciteta i veći domet u načinu rada samo na struju (više od 72 km* za model Prius Plug-in Hybrid).

 

Usto, plug-in modeli mogu se puniti iz vanjskih izvora električne energije, primjerice, putem kućne utičnice, posebnog zidnog punjača Wallbox ili na javnoj stanici za punjenje. Premda često punjenje jamči maksimalnu učinkovitost, Toyotini plug-in hibridni modeli rade u hibridnom načinu rada čak i ako se ne napune.

 

 U hibridnom načinu rada Toyotini hibridni modeli lako se prebacuju između dvaju izvora snage – učinkovitog benzinskog motora i inteligentne hibridne baterije koja se samostalno puni. Tako je zajamčen visok stepen fleksibilnosti, posebice na dužim putovanjima.

 

 * Za kombinirani ciklus vožnje, ovisno o uvjetima vožnje i modelu.

Novi Prius vrlo je razigran i ima visok odaziv, veliku snagu te pruža iskustvo dinamične i ugodne vožnje. Ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 6,8 sekundi zahvaljujući impresivnom pogonu i ukupnoj snazi sistema od 223 ks (DIN).

 

 Više učinkovit nego klasičan automobil, Prius Plug-in Hybrid s dvostrukom DNA, pruža veće uštede goriva i manje emisije CO2. Istovremeno Prius Plug-in Hybrid nudi sve pogodnosti električnog pogona, od snažnog i momentalnog momenta do gotovo potpuno tihe vožnje po gradu.

Novi Prius nudi više različitih načina rada, a potpuno električni način rada (EV) omogućuje vam da otputujete kamo god želite i to vozeći samo na struju, na bateriju, s nula štetnih emisija. Domet modela Prius Plug-in Hybrid ako radi samo na struju iznosi više od 72 km*. Osim toga, u potpuno električnom načinu rada EV možete, samo na struju, ostvariti brzinu od 135 km/h*, pa čak i voziti punim gasom**. Za udaljenosti koje premašuju dostupan domet u potpuno električnom načinu rada EV, Prius Plug-in Hybrid radi poput ostalih hibridnih automobila, kombinira snagu benzinskog motora i baterijsko punjenje koje dobije od regeneracije tokom kočenja.

*Domet samo na struju u kombiniranom WLTP ciklus vožnje za modele razine opreme Mid+. Brojke za doseg samo na struju za modele razine opreme High i High+ manje su

**Ovisi o tome je li razina napunjenosti baterije (eng. State Of Charge (SOC)) dostatna

Kod kuće putem kućne utičnice

Svoj Prius Plug-in Hybrid možete puniti putem klasične kućne utičnice (10 A).

 

Wallbox

Brz i pouzdan način punjenja jest putem posebnog zidnog punjača Wallbox*.

 

*Obratite se svom distributeru ako razmišljate o kupnji punjača Wallbox zajedno s vozilom

Kod kuće putem kućne utičnice

Napunit će se do kraja za 7,5 sati*. Pored mogućnosti zakazivanja termina za punjenje, možete iskoristiti pogodnost manjih troškova ako imate tarifu s nižim cijenama preko noći ili u vrijeme malene potražnje.

Wallbox

Ako kod kuće instalirate odgovarajući kabel i punjač Wallbox, optimalna brzina punjenja i sigurnost su vam zajamčeni, a automobil ćete moći napuniti do kraja za 2,5 sata*. Punjenje možete kontrolirati i nadzirati na daljinu putem aplikacije MyT.

Javne stanice za punjenje

Priključite se na punjač koji je javno dostupan. Kao i prilikom punjenja putem punjača Wallbox, baterija će se napuniti do kraja za 2,5 sata*. Osim toga, aplikacija MyT  omogućuje vam da provjerite koliko će još punjenje do kraja trajati, što je posebno korisno kad ste priključeni na javnoj stanici za punjenje. *Od O do 100 %

Čestim punjenjem

Ako automobil punite svaki dan, moći ćete maksimalno iskoristiti električne mogućnosti svog automobila.

 

Laganom vožnjom

Optimizirajte svoj stil vožnje kako biste poboljšali električnu učinkovitost svog automobila i osigurali si izvrsne performanse pri svakoj vožnji.

 

Regenerativno kočenje

Baterija se ponovno puni obnavljanjem kinetičke energije koja se oslobađa prilikom kočenja, a automobil intuitivno usporava svaki put kad maknete nogu s gasa. Novi Prius omogućuje vam da sami podesite razinu regenerativnog kočenja prema vlastitim željama.

 

Predzagrijavanje putničkog prostora

Uživajte u savršenom ambijentu u unutrašnjosti pri svakoj vožnji zahvaljujući funkciji daljinskog predzagrijavanja ili predhlađenja, ovisno o vremenskim uvjetima. Rashladite ili zagrijte svoj automobil prije vožnje i bez negativnog učinka po radni domet baterije.

Redovno punite bateriju i brzo ćete uvidjeti koliko su velike pogodnosti vožnje u potpuno električnom načinu rada (EV) te koliko su manje štetne emisije i niži operativni troškovi. Međutim, pod uslovom da u automobilu ima goriva, Prius možete voziti u hibridnom načinu ako se isprazni baterija.

Toyota sve baterije izrađuju tako da traju koliko traje vaše vozilo. Na sve baterije daje jamstvo na 5 godina ili 100.000 km* što, uz redovnu godišnju kontrolu hibridnog vozila (Hybrid Health Check), može produljiti jamstvo na bateriju na 10 godina.

*Ovisno o tome koji od uvjeta nastupi prvi