1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. 2020
  4. Covid update
Odaberite

Ostajemo tu za Vas - ostajemo odgovorni zajedno

U ovim izazovnim vremenima, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su svi naši prodajno-servisni saloni na raspolaganju našim strankama i da je to uvijek u skladu sa aktuelnim uputama nadležnih organa i zdravstvenih stručnjaka. Zdravlje i sigurnost naših uposlenika i kupaca i dalje su naš prvi prioritet te vas zato molimo da i sami poštujete sve propisane mjere sigurnosti prilikom posjete salonu ili servisu – držanje propisane distance, korištenje zaštitne maske i redovno pranje i dezinfekcija ruku.

Naši prodajni savjetnici na raspolaganju su vam za sve informacije o Toyota vozilima, novim modelima i aktuelnim ponudama. Radujemo se svakom vašem dolasku i potrudit ćemo se da on uvijek bude potpuno siguran. A ukoliko ćete se tako osjećati ugodnije, svi prodajni savjetnici su vam dostupni i online, iz udobnosti vašeg doma. Javite nam se – tu smo za vas.

I svi naši servisni centri u Bosni i Hercegovini su otvoreni za sve usluge vlasnicima Toyota vozila. Naše ljubazno i stručno osoblje stoji vam na raspolaganju za brigu o vašoj Toyoti, poštujući pri tome sve upute stručnjaka i lokalnih vlasti, kako vaša sigurnost i zdravlje ni jednog trenutka ne bi bili u pitanju. Za dodatnu sigurnost molimo vas da vaše dolaske na servis najavite putem maila ili telefona, kako bismo u servisu uvijek imali rezervisan termin baš za vas.

Prilikom dolaska naše servisno osoblje dočekat će vas na način primjeren mjerama zaštite od korona virusa, te će nakon obavljene usluge vaše vozilo detaljno dezinficirati.