1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. 2023
  4. Ichiban nagrada za Auto Nuić iz Mostara
Odaberite

Ichiban nagrada za Auto Nuić iz Mostara

 

Prestižna Ichiban nagrada za rezultate postignute tokom 2022. godine dodjeljena je po prvi put kompaniji Auto Nuić iz Mostara. Ichiban” na japanskom znači “Broj jedan”, a to je ujedno i naziv prestižne nagrade koju Toyota Motor Europe (TME) svake godine dodjeljuje najboljima od najboljih među svojim ovlaštenim trgovcima.

Više od 2500 europskih Toyotinih trgovaca natjecalo se za čast da budu jedan od pobjednika Ichiban izbora, pokazujući jedinstven pristup i predanost Toyota principima.

Nagrađene su one kompanije koje su imale ne samo impresivne rezultate na polju prodaje i brige o kupcima, već su pokazale i spremnost da budu vodeći u svojim sredinama na području održivosti, usluga mobilnosti i doprinosa društvu.

U ime kompanije, nagradu je primio direktor, Zdenko Milić, naglasivši da je Ichiban priznanje rezultat višegodišnjih aktivnosti i napora svih uposlenih. 

Ovogodišnje nagrade dodjeljene su u Pragu, a posebno zanimljiva su bila sticanja novih znanja i iskustava tokom posjete Toyotinom tvornici u Češkoj.