1. Discover Toyota
Odaberite

Sreća za sve

Kad imate slobodu kretanja, sve je moguće

Cjelovit pristup mobilnosti

Kako se transformiramo u kompaniju za mobilnost koja razvija povezane, automatizirane, dijeljene i elektrificirane (CASE) tehnologije, isporučivat ćemo robe i usluge koje izlaze iz okvira automobila, kombi vozila i kamiona. Ciljevi su nam sukladni našem Okolišnom izazovu za 2050., UN-ovim Ciljevima održivog razvoja te Zelenom planu EU-a. Kao kompanija koja je razvila revolucionirani hibridni Prius te na globalnoj razini prodala preko 20 milijuna elektrificiranih vozila, primjenjujemo cjelovit pristup ekološki prihvatljivim vozilima i načinima korištenja. Naše tehnologije uključuju pogonske agregate pokretane vodikom te hibridne, priključne hibridne i baterijske električne pogonske sustave.  

 Od usmjerenosti na automobil do usmjerenosti na čovjeka

Cilj nam je dizajnirati vozila usmjerena na čovjeka, koja transformiraju način na koji ostvarujemo interakciju sami sa sobom, s drugima i s društvom. Vozila koja svi vole i koja su zabavna za vožnju te „sve bolju i bolju mobilnost za sve“. Istovremeno štitimo i unapređujemo prirodno i društveno okruženje u kojem živimo. Kako bismo se pripremili za takvu budućnost, razvijamo partnerstva s ciljem izgradnje ekosustava koji će podržavati hardver, tehnologiju i usluge usmjerene na mobilnost. Kombinacija inovativnosti, softvera i partnerskih odnosa od najveće je važnosti za izgradnju boljeg svijeta i pozitivne promjene koje donosi naše postojeće i buduće poslovanje.  .

Održivo poslovanje

Predvodnici smo na području ciljeva održivog razvoja, a u tom se pogledu naše socijalne i kadrovske prakse temelje na tri cilja. Prvi je promicanje „uključivog i raznolikog društva“, a radi se o ideji koja počinje s Toyotom, no prelazi i na naše partnere i kupce. Drugi je cilj „ravnopravnost u zapošljavanju“. Prvi je korak naše posvećenosti dugoročno održivom zapošljavanju osigurati ravnopravnost i prilike za sve Toyotine zaposlenike u Europi. Taj cilj još obuhvaća prilike za zapošljavanje i razvoj putem edukacije i prekvalifikacije. Treća nam je ambicija poboljšavati društvo putem stalne „održive inovativnosti“, unutar i izvan kompanije TME. 

 

Karijera u tvrtki Toyota Adria

U tvrtki Toyota Adria nudimo nevjerojatne karijere i prilike za rast i razvoj u uistinu jedinstvenoj i dinamičnoj organizaciji. Saznajte više o tvrtki Toyota Adria i pridružite nam se na našem putovanju izvan granica.
Saznajte više

Toyota Adria dio je japanske grupacije Toyota Tsuho Corporation.

 

Saznajte više (Opens in new window)