1. Business
 2. Toyota Professional
Odaberite

Toyota Professional

Pomažemo firmama da dobiju sve proizvode i usluge koje su im potrebne da ostanu u pokretu. Saznajte više o tome kako vam možemo pomoći pri poslovanju.
01

Pružamo vam podršku pri poslovanju

Nudimo pouzdan, poseban asortiman proizvoda, komercijalnih vozila i usluga za poslovne potrebe.
02

Više od komercijalnog vozila

Naši osnovni principi pri poslovanju su osigurati klijentima kvalitetu, pobrinuti se za njih i omogućiti im da budu bezbrižni. Toyota Professional, partner je na kojeg se možete osloniti.
03

Alati prilagođeni vašim potrebama

Uvijek nastojimo pronaći najbolje alate za posao koji obavljate te vam pružiti najviše razine usluge kako biste uvijek bili zadovoljni.

Saznajte više o programu Toyota Professional

Tim Toyota Professional uvijek će se za vas pobrinuti. Znamo da vam je vozilo nužno za obavljanje posla, pa nastojimo učiniti sve što možemo kako biste ostali u pokretu. Naš poseban asortiman proizvoda i usluga pomaže vam u poslovanju i jamči najbolje u klasi performanse i kapacitete nosivosti.

Kako vam naše usluge mogu pomoći?

Neovisno o tome treba li vam zamjensko kombi vozilo, osiguranje, ekspresni servis ili pomoć na cesti, Toyota Professional pravi je izbor i partner za laka komercijalna vozila. Naš bogati asortiman usluga ispunit će sve vaše poslovne potrebe.
 • Toyota Relax

  Garancijski program Toyota Relax, program je kojem možete vjerovati i koji pruža bezbrižnost svim firmama. Iznimno smo ponosni na kvalitetu i pouzdanost naših vozila, pa zato sva nova vozila Toyota dolaze s 3-godišnjom garancijom proizvođača i dodatnom garancijom u trajanju od 12 mjeseci, ili do 15000 prijeđenih kilometara, nakon svakog servisa*. To ukupno znači garanciju do 10 godina ili 185 000 prijeđenih kilometara, ovisno o tome koji se uvjet ispuni prvi. Možete se opustiti jer uvijek štitimo vaše poslovanja i u dobrim ste rukama.

 • Toyota Express Service

  Ako se odlučite na uslugu Toyota Express Service, dobivate dodatnu zaštitu i 2 puta bržu intervenciju za slučaj da vam zatreba pomoć na cesti. Dva posebno obučena mehaničara istovremeno rade na vašem automobilu, čime je vrijeme potrebno za servis dvostruko kraće, a vaša firma za to ne plaća duplo. Toyota Express Service štedi vrijeme vama i vašim zaposlenicima.

 • Pomoć na cesti

  Vozila se u Toyoti proizvode tako da budu što pouzdanija. Ali problemi su i dalje mogući, posebice u lošim vremenskim uvjetima ili ako su uvjeti na cesti loši. Nasreću, Toyotina služba za pomoć na cesti stoji vama i vašoj firmi non-stop na usluzi, u državi i u inostranstvu. Usluga pokriva pomoć za uklanjanje kvara, vuču vozila i uslugu smještaja ako vam zatreba.

 • Zamjensko kombi vozilo

  U paketu Toyota Professional Service možete rezervisati zamjensko kombi vozilo, što vam garantuje slobodu kretanja u svakoj situaciji. Uslugu rezervišite u isto vrijeme kad i redovni servis kako biste bili sigurni da će vam zamjensko vozilo biti dostupno. Dostupne su vam brojne opcije, od lakih putničkih do lakih komercijalnih vozila.

 • Vaš partner za osiguranje

  Nudimo brojna rješenja za osiguranje, posebno prilagođena vašim potrebama i potrebama vaše firme. Kao najbolji partner za osiguranje komercijalnih vozila, nudimo sve na jednom mjestu za profesionalno rješavanje garancijskih zahtjeva, kvalitetne popravke i još mnogo toga. Uživajte u bezbrižnosti koju vam omogućujemo, a koja garantuje minimalne zastoje pri radu.

Toyota Professional Insurance

Mi u Toyota Professional-u razumijemo koliko vam je vozilo važno u svakodnevnom poslovanju. Zato usluga Toyota Insurance Service nudi osiguranje za motorna vozila s posebnim pokrićem i posebno prilagođeno vašim potrebama. Uz osiguranje Toyota Professional Insurance možete bezbrižno uživati u vožnji svog lakog komercijalnog vozila jer znate da vas mi pokrivamo. Pružamo vam rješenja osiguranja po mjeri, kvalitetne popravke i profesionalno rukovanje. To znači da se, u slučaju imobilizacije vašeg vozila, možete osloniti na veliku mrežu Toyotinih stručnjaka, koji pružaju visokovalitetne i profesionalne usluge popravka vozila Toyota i zahvaljujući kojima možete bezbrižno nastaviti vožnju.
 • Široka paleta garancijskih pokrića Fleksibilne usluge Toyota Professional omogućavaju vam da pronađete pravi paket osiguranja za sebe. Možete odabrati paket osiguranja koji najbolje zadovoljava vaše potrebe. Bilo da se radi o osiguranju odgovornosti prema trećim stranama, običnom ili kasko osiguranju, dostupan je velik broj različitih opcija za nova i rabljena vozila. Kod svog omiljenog trgovca pronaći ćete najbolji paket osiguranja, bilo da se radi o pojedinačnoj polici osiguranja ili kompletu polica u okviru ponude za leasing ili kredit. Ako nešto ne bude u redu s vašim vozilom, naše lako dostupne i brze usluge čuvat će vas na cesti i osigurati vam zamjensko kombi vozilo u tren oka, kao i usluge popravaka u skladu s visokim Toyotinim standardima i isključivo s originalnim rezervnim dijelovima
 • Pokriće za prijevoz osobnih stvari Ako odaberete usluge Toyota Professional, odabrat ćete osiguranje koje pruža više. Naša vozila ne prevoze samo vas od tačke A do tačke B, prevoze i sve vaše alate. Time vam kroz uslugu Toyota Insurance Service nudimo pokriće za sav dragocjeni alat koji vam je potreban za obavljanje posla, uključujući i u slučajevima krađe i vandalizma. Tako možete biti bezbrižni jer znate da će vaše osobne stvari sigurno stići na svoje odredište. Nijedan drugi proizvođač ne nudi slično pokriće u Europi.
 • Pokriće za dodatnu opremu Osim toga, osigurat ćemo da se popravi svaki dio vašeg Toyota vozila. To uključuje originalnu dodatnu opremu i/ili preinake i nadogradnje vozila, primjerice nosače za pohranu i dodatke za hladnjače. Ovisno o tome kakvim se poslom bavite, vaše se vozilo može nadograditi i preinake se mogu obaviti. Usluga Toyota Insurance Service garantuje pokriće za sve, pod uvjetom da su te nadogradnje i preinake obavljene uz odobrenje i valjani tehnički pregled.

Saznajte više o našoj komercijalnoj ponudi

Neovisno o tome jeste li mali ili veliki poduzetnik, možete biti sigurni da ćemo vam osigurati najkvalitetnija kombi i pick-up vozila.

Provjerite našu posebnu mjesečnu ponudu kod prodavača u blizini i pronađite automobil koji zadovoljava vaše potrebe.

Hilux
Od 81.490 KM
Hilux Comfort Dvostruka kabina (Double Cab, 4 vrata)
Proace
Od 65.100 KM
Proace Base 4D - Furgon dugi međuosovinski razmak
Proace Verso
Proace Verso COMBI 4 vrata
PROACE CITY
PROACE CITY Base 3D - Furgon kratki međuosovinski razmak
PROACE CITY VERSO
PROACE CITY VERSO COMBI 4D - Putnički kratki međuosovinski razmak

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/ba/hr?carType=7d14e17f-7c33-4321-a8d1-0222ded31d34

Treba mi pomoć pri odabiru

Pronađite komercijalno vozilo koje najbolje zadovoljava vaše potrebe
Saznajte više

Preinake/nadogradnje

Velika mreža ovlaštenih nadograditelja za vozila Toyota nudi standardne i vanserijske usluge nadogradnji u skladu s potrebama vaše firme. Neovisno o tome treba li vam jače i robusnije rješenje za odlaganje robe, dodatak za hladnjaču ili poseban okvir za kombi vozilo, stojimo vam na raspolaganju za pomoć sa svim zahtjevima za nadogradnju. A kad neki nadograditelj ima status „Toyota Authorised Converter” (ovlašteni Toyotin nadograditelj), to znači da zadovoljava naše stroge standarde kvalitete za proizvodnju i obradu u svim fazama postupka koji obavlja. 

Pregled komercijalnih vozila

Otkrijte našu paletu koja pomaže vašem poslovanju, kao što i očekujete.

Saznajte više

BUSINESS CENTAR

Usluga prilagođena poslovnim kupcima

 

Saznajte više