Toyotini originalni dijelovi

Održavaju vašu Toyotu u najboljem stanju

Stići na vrijeme u školu, savladati tjednu nabavku ili čak prevesti vas na ljetovanje, vaša Toyota je u srcu vašeg života svaki dan. Imajući to na umu, razvili smo Toyotine originalne dijelove da bismo održali kvalitetu i zajamčili dugovječne performanse vašeg automobila.

Da biste osigurali mirnu i sigurnu vožnju preporučujemo vam korištenje originalnih Toyotinih dijelova koji su izrađeni u istoj tvornici kao i vaša Toyota i odlikuju se istim nizom pogodnosti:

  • Konstruirani su posebno za vaše vozilo
  • Usklađeni su sa strogim Toyotinim standardima u pogledu kvalitete i pouzdanosti
  • Prati ih puno Toyotino jamstvo (najmanje 1 godinu)
  • Ugrađuju ih samo naši posebno obučeni mehaničari.

Shvaćamo da ne postoji jedno rješenje za sve i zato smo razvili dva programa Toyotinih originalnih dijelova što nam omogućava da bolje zadovoljimo vaše pojedinačne potrebe.
Linija proizvoda Toyota Original Equipment se koristi kada je vaše vozilo unutar trogodišnjeg jamstvenog roka, a svi ovi dijelovi imaju istu specifikaciju kao dijelovi koji su korišteni u proizvodnji vaše Toyote.

/

Naša druga linija dijelova je osmišljena za vozila koja više nisu pokrivena jamstvom te uključuje korištenje obnovljenih dijelova. Prednosti ove linije proizvoda su:

  • Ista visoka Toyotina kvaliteta uz nižu cijenu (25%-50% niža od Original Equipment)
  • Najmanje 1 godina jamstva
  • Tvornički obnovljeni dijelovi pogoduju zaštiti okoliša bez ugrožavanja naše zajamčene kvalitete

Radi sigurnosti, performansi i mirnog sna, odaberite Toyotine originalne dijelove. Dostupni su isključivo kod vašeg Toyotinog ovlaštenog trgovca.

Više Toyotinih originalnih dijelova

Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Znajući kakve komplikacije u svakodnevnom životu može izazvati auto koji nije u voznom stanju, brz i kvalitetan popravak je izuzetno važan. Toyotini kočioni diskovi i kočione pločice Toyotini kočioni diskovi i kočione pločice Kočioni sustav mora izdržati puno toga, od svakodnevnog pritiska do izdržavanja povremenih snažnih udaraca njegov je život težak. Kao najvažniji sigurnosni sklop na vašoj Toyoti, sposobnost zaustavljanja i usporavanja, posebno u lošim uvjetima za vožnju ili slučajevima nužde, u potpunosti se oslanja na djelovanje vaših kočnica. Toyotin pročistač zraka u kabini Toyotin pročistač zraka u kabini Nema ništa tako dobro kao osjećaj udisanja svježeg zraka, posebno u našim životima koji postaju sve urbaniji. S Toyotinim pročistačima zraka u kabini, ovaj osjećaj postaje standard jer oni igraju ključnu ulogu u održavaju zraka u vašem vozilu čistim i divnim za udisanje cijele godine.