Toyotini originalni dijelovi

Održavaju vašu Toyotu u najboljem stanju

Stići na vrijeme u školu, savladati tjednu nabavku ili čak prevesti vas na ljetovanje, vaša Toyota je u srcu vašeg života svaki dan. Imajući to na umu, razvili smo Toyotine originalne dijelove da bismo održali kvalitetu i zajamčili dugovječne performanse vašeg automobila.

Da biste osigurali mirnu i sigurnu vožnju preporučujemo vam korištenje originalnih Toyotinih dijelova koji su izrađeni u istoj tvornici kao i vaša Toyota i odlikuju se istim nizom pogodnosti:

  • Konstruirani su posebno za vaše vozilo
  • Usklađeni su sa strogim Toyotinim standardima u pogledu kvalitete i pouzdanosti
  • Prati ih puno Toyotino jamstvo (najmanje 1 godinu)
  • Ugrađuju ih samo naši posebno obučeni mehaničari.
/
/


Shvaćamo da ne postoji jedno rješenje za sve i zato smo razvili dva programa Toyotinih originalnih dijelova što nam omogućava da bolje zadovoljimo vaše pojedinačne potrebe.


Linija proizvoda Toyota Original Equipment se koristi kada je vaše vozilo unutar trogodišnjeg jamstvenog roka, a svi ovi dijelovi imaju istu specifikaciju kao dijelovi koji su korišteni u proizvodnji vaše Toyote.

Naša druga linija dijelova je osmišljena za vozila koja više nisu pokrivena jamstvom te uključuje korištenje obnovljenih dijelova. Prednosti ove linije proizvoda su:

  • Ista visoka Toyotina kvaliteta uz nižu cijenu (25%-50% niža od Original Equipment)
  • Najmanje 1 godina jamstva
  • Tvornički obnovljeni dijelovi pogoduju zaštiti okoliša bez ugrožavanja naše zajamčene kvalitete

Radi sigurnosti, performansi i mirnog sna, odaberite Toyotine originalne dijelove. Dostupni su isključivo kod vašeg Toyotinog ovlaštenog trgovca.

Više Toyotinih originalnih dijelova

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.