1. Discover Toyota
  2. Electrified
  3. Plug-in Hybrid Electric
Odaberite

Toyotina plug-in hibridna električna vozila

Saznajte više o našim plug-in hibridnim vozilima

Naša plug-in hibridna vozila nude pogodnosti naših hibridnih električnih vozila, ali uz veće performanse i sposobnost savladavanja većih udaljenosti isključivo na električnu energiju. Pune se iz električne mreže u domaćinstvu ili na punionici, a nude vam doseg do 75 km, bez emisije i bez potrošnje goriva. Za duža putovanja, neprimjetno se prebacuju na svoj učinkoviti benzinsko-električni sistem kako biste spokojno putovali od vrata do vrata.

Najbolje od oba svijeta

Dvostruki izvor energije koji pruža četvrta generacija hibridne tehnologije u modelu RAV4 Plug-in Hybrid i baterija velikog kapaciteta vam omogućava uživanje u najboljem od oba svijeta: dinamičke performanse i izvanredna učinkovitost električnog vozila (EV), uključujući najmanju emisiju CO2 i potrošnju goriva kao i najveći doseg u klasi.

Trajna snaga


Kao i svaki drugi Toyotin sklop, baterije u našim potpuno plug-in hibridnim vozilima su konstruisane da budu trajne. Radi vase opuštenosti, sve baterije se isporučuju sa garancijom od 10 godina, uz godišnju provjeru zdravlja hibrida (Hybrid Health Check).

Naš program povrata osigurava da, kada naše baterije električnih vozila dosegnu kraj svog životnog vijeka, njihovo zbrinjavanje bude sigurno i odgovorno. Toyotini ovlašteni servisi trenutno zbrinjavaju više od 90% naših baterija, a naš je cilj reciklirati više od 50% težine hibridne baterije.

Internetske usluge MyT

Od provjere statusa baterije i trenutnog dosega vožnje, do programiranja vremena punjenja, pa čak i podešavanja temperature u kabini, aplikacija za pametni telefon MyT nudi posebne funkcije koje će vam pomoći da izvučete najviše iz Toyotinog plug-in hibrida.

Otkrijte MyT

PRONAĐITE NAJBOLJI PLUG-IN HIBRID ZA SEBE

Od pionirskog Priusa do snažnog RAV4, naša paleta plug-in hibrida pruža uzbudljivo iskustvo vožnje, bez obzira tražite li učinkovitost ili performanse.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/ba/hr?model=PG