1. Owners
 2. Connected Services
 3. MyT App
Odaberite

MyT usluge povezivanja

Život je lakši kada ste povezani.
Bilo da ste u vozilu ili izvan njega, MyT omogućuje Vam potpuno upravljanje Vašom Toyotom zahvaljujući cijelom paketu novih povezanih usluga dostupnih putem aplikacije MyT za pametne telefone i multimedijskog sistema MyT  za kontrolnu jedinicu, a cilj je učiniti vožnju sigurnijom i zabavnijom.  


Aplikacija MyT

Upravljajte svojom Toyotom putem pametnog telefona. S aplikacijom MyT na pametnom telefonu ostajete povezani sa vozilom gdje god se nalazili. Planirajte putovanja iz udobnosti doma, pronađite svoje vozilo, optimizirajte vožnju, primajte analitiku vožnje i servisne obavijesti o održavanju vozila.*

*Sve funkcije nisu dostupne na svim tržištima. Molimo Vas da se za detaljnije informacije obratite Toyotinom maloprodavatelju.
 •  

  Poduka o hibridu

  Poduka o hibridu putem aplikacije MyT pruža kontekstualiziranu poduku o vožnji hibrida temeljenu na Vašim prethodnim vožnjama. Omogućuje Vam da na najbolji način iskoristite električni pogon i smanjite potrošnju goriva i uticaj na okoliš.


 • Daljinsko upravljanje
   

  Pratite status baterije i zakažite punjenje u vrijeme koje Vam odgovara pomoću funkcije daljinskog upravljanja punjenjem. Upravljajte klimom na daljinu i u zimskim mjesecima unaprijed odledite automobil ili prije putovanja odredite željenu temperaturu u kabini, a sve to da ne može jednostavnije - korištenjem pametnog telefona.

Više značajki u aplikaciji MyT

Pronađi moj automobil (Find My Car)

Koliko god dugo bili odsutni. Korištenjem Google Maps u mobilnoj aplikaciji MyT, svoju ćete Toyotu lako locirati gdje god da je parkirana i to korištenjem funkcije Find My Car (Pronađi moj automobil), a lokaciju možete i lako podijeliti s obitelji i prijateljima.

Pošalji u automobil (Share To Car)

Jednostavan način planiranja putovanja. Isplanirajte putovanje i pošaljite plan u svoj automobil iz udobnosti doma ili dok ste u pokretu putem mobilne aplikacije MyT, a zatim za najugodniji početak putovanja lokaciju izravno pošaljite u svoju Toyotu.

Od automobila do vrata (Car To Door)

Jednostavna navigacija od automobila do ulaznih vrata planiranog odredišta. Automatski dijelite upute do Vašeg odredišta između multimedijskog sistema MyT, satelitsko-navigacijskog sistema vozila i mobilnog telefona u svim slučajevima u kojima posljednji dio putovanja do odredišta morate prijeći pješke.

Analitika vožnje

Upravljajte istorijom putovanja. Aplikacija MyT je i dnevnik podataka vozila, pa možete pristupiti podacima o prethodnim vožnjama, brzini, ubrzanju i kilometraži, što omogućava analizu podataka korištenju službenih vozila, kao i općenitog stila vožnje.

Podsjetnik za servis

Nikad Vam se više neće dogoditi da propustite servis. MyT Vam pomaže održati Toyotu u najboljoj formi zahvaljujući podsjetnicima na održavanje u skladu s kilometražom vozila, pa nikad više nećete zakasniti sa servisom vozila.

Servis i održavanje

Jednostavno i transparentno servisiranje. Držite svoju Toyotu u optimalnom stanju — zakažite termin za servis putem Interneta u samo nekoliko jednostavnih koraka u aplikaciji MyT i primajte informacije o nadolazećem servisu te vodite evidenciju istorije održavanja svoje Toyote s pregledom ranijih aktivnosti na vozilu.

Označi moju lokaciju (Mark my Location)

Pomoć pri lociranju vozila. Čak i kad Vaš automobil nije povezan, možete označiti lokaciju radi lakšeg povratka u vozilo.

Pomoćnik u slučaju nezgode

Slanje obavijesti u slučaju nezgode. Vaša Toyota ima senzore koji bilježe sve udarce i sudare dok je vozilo u kretanju ili mirovanju. Aplikacija MyT omogućuje Vam poziv lokalnom Toyota distibuteru ili vučnoj službi, kao i slanje obavijesti Vašoj obitelji ili prijateljima u slučaju nezgode. Podacima o prometnoj nezgodi možete dodati i fotografije kako biste lakše prijavili štetu osiguratelju.

Svjetlosna upozorenja na kontrolnoj tabli (Warning Lights)

Vozite sigurnije s boljim razumijevanjem. U svakom trenutku budite upućeni u značenje različitih svjetlosnih upozorenja u vozilu uz jednostavna objašnjenja te oznake, stepena hitnosti i sljedećih koraka koje biste trebali poduzeti.

Nivo goriva (Fuel Level)

Pratite nivo goriva u rezervoaru svog automobila. Gdje god se nalazili, možete na daljinu provjeriti nivo goriva u rezervoaru svoje Toyote putem aplikacije MyT. Na taj način možete unaprijed planirati stajanje na benzinskim pumpama tokom putovanja.

Za sve izjave o odricanju od odgovornosti kliknite ovdje

Kliknite ispod i odmah preuzmite aplikaciju MyT.

app store google play store

 

Multimedijski sistem MyT (MyT Multimedia)

Intuitivni navigacijsko-zabavni sistem. MyT Multimedia nudi navigaciju u stvarnom vremenu, upozorenja na kamere za mjerenje brzine, lokacije benzinskih pumpi i tačaka interesa (Point Of Interest). MyT Multimedia uključuje i podršku za Apple CarPlay i Android Auto, čime Vam je omogućeno spajanje, slušanje muzike i korištenje omiljenih aplikacija za pametne telefone na ekranu kontrolne table.

 • Prometne informacije u stvarnom vremenu

  Izračun vaše rute korištenjem podataka o prometu u stvarnom vremenu.
  Uvijek raspolažite informacijama o trenutnom stanju u prometu na putu do odredišta. Navigacijski sistem u Vašem automobilu prilagođava se događajima i predlaže alternativne rute u skladu s Vašim preferencijama.


 • Tačka interesa (Point of Interest)

  Svoje ćete tačke interesa lakše pronaći pomoću značajke POI.
  Intuitivna usluga POI pomoću Googlea uvijek će Vam pružiti najnovije informacije o onome što bi Vas moglo zanimati u Vašoj blizini. 

Više funkcija multimedijskog sistema MyT

Upozorenje na kamere za mjerenje brzine (Speed Camera Alert)

Sistem upozorenja na kamere za mjerenje brzine temeljen na zajednici. Više se ne morate bojati kamera za mjerenje brzine. S našim tehnologijama Coyote i Cyclops uvijek ćete znati kada se približavate kamerama za mjerenje brzine, a možete i pomagati zajednici prijavom novih kamera za mjerenje brzine.

Benzinske pumpe

Punjenje rezervoara za gorivo nikad nije bilo jednostavnije. Pronađite benzinske pumpe na temelju svojih preferencija, bilo da je to cijena ili određena kompanija čiji ste korisnik. Možete odabrati punjenje rezervoara na odredištu, na putu ili na pumpi koja je najbliža Vašoj trenutnoj lokaciji.

Google Street View

Pogledajte gdje idete i šta tražite i prije nego stignete do odredišta. Google Street View omogućava Vam pregled odredišta s rotacijom od 360 stepeni kako biste vidjeli kako lokacija izgleda uživo i lakše ju našli.

Parking

Parkirajte u blizini, na odredištu ili na putu do njega. Izaberite parking ovisno o cijeni, pružatelju usluge ili udaljenosti od mjesta na kojem se trenutno nalazite.

Integracija s pametnim telefonom (Smartphone Integration)

S podrškom za Apple CarPlay i Android Auto. Ostanite povezani u svojoj Toyoti s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto. Možete povezati svoj pametni telefon, slušati muziku i koristiti omiljene aplikacije za pametni telefon putem ekrana kontrolne table.