1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. yaris-luna-hybrid
Odaberite

POTPUNO NOVI YARIS HYBRID

Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX

Vrijedi do 30.9.2021.
10 godina garancije na hibridnu bateriju
Luna 1,5 VVT-i hibrid (116 KS)

POTPUNO NOVI YARIS HYBRID

LUNA HYBRID SA AUTOMATSKIM MJENJAČEM
OGRANIČENE KOLIČINE

Stigao nam je potpuno novi Yaris Hybrid. Uz neprikosnoveni hibridni pogon koji vam omogućava da do 50% svojih vožnji vozite na struju, 10 godina garancije na hibridnu bateriju i akcijsku cijenu, sa Yarisom zaista - nema stajanja! Yaris Luna Hybrid sa automatskim mjenjačem i 116 KS donosi i bogatu opremu iz koje izdvajamo:

toyota corolla

REDOVNA CIJENA: 38.140 KM
AKCIJSKA CIJENA: 36.180 KM

✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2 multimedijalni sistem
✔ Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ Automatski klima-uređaj
✔ LED svjetla

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

*Količine su ograničene

10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.