1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Nepobjedivi HILUX
Odaberite

Vrijedi do isteka zaliha

Nepobjedivi HILUX

Obitak PDV-a za pravna lica

Dostupan za brzu isporuku
U brojnim životnim utrkama važno je imati najbolje partnere, a Toyota HILUX je onaj na koga se uvijek možete osloniti. Zahvaljujući paleti snažnih i učinkovitih motora i sposobnosti vuče prikolice težine do 3,5 tone, za HILUX se kaže da može pomicati brda. Posebno je za to spreman u najsnažnijoj izvedbi s novim 2,8-litarskim dizel motorom od 204 KS uz 500 Nm okretnog momenta. S ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 10,0 sekundi, danas je pred nama najsnažniji Hilux ikada.

toyota corolla

Uz neprevaziđene vozne karakteristike i mogućnost odbitka PDV-a, Hilux je sada dostupan za brze isporuke, a dodatnu bezbrižnost donosi do 10 godina garancije Toyota Relax.

Samo sada, u posebnoj ponudi, nepobjedivi Toyota Hilux dostupan je uz paket dodatne opreme „Protect“ - GRATIS. Paket sadrži plastičnu podlogu tovarnog prostora, bočne zaštite vrata tovarnog prostora i zaštitne lajsne na vratima.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax (https://www.toyota.ba/service-and-accessories/service-and-maintenance/toyota-relax) ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Toyota Osiguranje već od 94 KM mjesečno uz potpisivanje ugovora na 60 mjeseci.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.