1. Buy & Offers
 2. Offers
 3. Corolla Cross Luna
Odaberite

  Posebna ponuda

Corolla Cross Hybrid

Od 63.900 KM

10 godina garancije TOYOTA RELAX
10 godina garancije na hibridnu bateriju
Najprodavaniji automobil svih vremena, sada u SUV izdanju

Oprema Luna sadrži:
 
 • Toyota safety sense® (napredni paket aktivne sigurnosti)
 • 17" aluminijski naplatci
 • Bi-LED prednja svjetla i LED prednja svjetla za maglu
 • Digitalna instrument tabla
 • Toyota Smart Connect (10,5" ekran u boji osjetljiv na dodir) 
 • Automatski dvozonski klima uređaj
 • Kamera za pomoć pri vožnji unatrag

   

Odvezite se u naprodavanijem automobilu na svijetu, svih vremena, sada i u SUV izvedbi! Osigurajte si uz  potpuno novu, bogato opremljenu Corollu Cross i sa DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.

 

*Ponuda se odnosi na model Corolla Cross 1.8 HSD Luna. Slika je simbolična.

10 godina bezbrižnosti uz Toyota Relax: 3 godine tvorničke garancije + do 7 godina ili 200.000km* (šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.