1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. chr-center

TOYOTA C-HR HYBRID

DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX

Vrijedi do 30.9.2021.
10 godina garancije na hibridnu bateriju
15% niži troškovi TOYOTA OSIGURANJA

TOYOTA C-HR HYBRID

DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX

Toyota C-HR Hybrid nikada nije bila dostupnija. Odvezite vašu novu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost!
Osigurajte si DO 10 GODINA BEZBRIŽNOSTI UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!

toyota corolla

✔ Preko 50% vožnji na struju
✔ Samostalno punjenje baterije bez utičnice
✔ Automatski e-CVT mjenjač
✔ Napredni sigurnosni sistemi Toyota Safety Sense*
✔ Automatski klima uređaj
✔ Toyota Touch® 2 multimedijalni sistem i kamera za vožnju unazad
✔ 17" aluminijski naplatci
✔ Bi-LED prednja i LED zadnja svjetla
✔ Povezivost sa pametnim telefonima putem Apple CarPlay i Android Auto i MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"
✔ do 15% niži troškovi Toyota Osiguranja – već od 70 KM mjesečno

*Ponuda je napravljena u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo za C HR MY21 1.8 HSD 5D E-CVT C-ENTER u bijeloj boji, uz finansiranje na 60 mjesečnih rata, uz učešće 15.063,08 KM i ostatak vrijednosti 12.617,54 KM. Svi detalji na dnu stranice.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 6,53%(EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 24,82% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor. Ponuda je napravljena za C HR MY21 1.8 HSD 5D E-CVT C-ENTER u bijeloj boji, uz finansiranje na 60 mjesečnih rata, uz učešće 15.063,08 KM i ostatak vrijednosti 12.617,54 KM. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om.

10 godišnja garancija na hibridnu bateriju važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine tvorničke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Toyota Osiguranje već od 70 KM mjesečno uz potpisivanje ugovora na 60 mjeseci.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.