Toyotina zimska ponuda

Pobijedite zimu

Nakon bezbrižnog ljeta, oštrina hladnoće u tamnim, ledenim zimskim danima nas može iznenaditi. Ali, uz Toyotinu ponudu dodatne opreme i provjeru vašeg automobila, moći ćete se suočiti sa svim zimskim nedaćama - i pobijediti.

Zahvaljujući bezbrižnosti koju vam daje sveobuhvatna Toyotina provjera vozila prije zime i vrhunskoj kvaliteti dodatne opreme koju je Toyota konstruirala i ispitala posebno za vaše vozilo, zima će vam ostati u sjećanju po pustolovinama, a ne po neugodnostima.

Provjera vozila pred zimu

Budite mudri kada dolazi zima

Naša provjera vozila prije zime, po pristupačnoj cijeni, posebno je osmišljena za vašu Toyotu. Stručni mehaničari ugrađuju samo originalne Toyotine rezervne dijelove konstruirane i ispitane za vašu Toyotu, radi zadržavanja njenog ostatka vrijednosti i pružanja sigurnosti i udobnosti u oštrim zimskim uvjetima.

Naručivanje na servis

Performanse:
Obučeni mehaničari provjeravaju važne sklopove na vašoj Toyoti

Sigurnost:
Točke provjere uključuju: brisače, žarulje, akumulator, rashladnu tekućinu i gume

Bezbrižnost:
Sigurnija vožnja kada se temperatura spusti

Zimski kotači

Vozite sigurno i kada je hladno


Naša ponuda zimskih naplataka i guma osigurava vam bezbrižnost kada se temperatura spusti ispod 7ºC. Konstruirani i ispitani za pružanje vrhunskog prianjanja na hladnom kolniku, uključuju privlačne naplatke od lake slitine, kako biste vozili sigurno uz dojmljivi stilski pečat i kada zima udari.

Performanse:
Vrhunsko prianjanje i vrhunski izgled za zimskim cestama

Sigurnost:
Zimske gume konstruirane za temperature ispod 7ºC

Bezbrižnost:
3-godišnje jamstvo na naplatke od lake slitine
  

Pronađite trgovca

/

Zimski putni paket

Savršeno zimsko skrovište

Naš Zimski putni paket sadrži niz visokokvalitetnih proizvoda iz palete Toyotine originalne dodatne opreme, u skladu s raznim životnim stilovima. Uz krovne nosače i izdržljivu krovnu kutiju za skije koji se lako postavljaju, posebno su oblikovani i ispitani za vašu Toyotu, imat ćete prostora za opremu za sve vaše zimske aktivnosti, uz bezbrižnost koju pruža 3-godišnje jamstvo.

Pronađite trgovca

Quality:
Čvrstai i lagani, aluminijski krovni nosači i plastična krovna kutija od ABS, postojane boje, otporna na UV zračenje

Installation:
Lako se postavlja i skida. Krovna kutija s obostranim pristupom radi lakšeg utovara i istovara

Sigurnost:
Visoka sigurnost zahvaljujući centralnom zaključavanju u više točaka i unutarnje vrpce za pričvršćivanje ukrcane opreme

Bezbrižnost:
3-godišnje jamstvo

/

Od provjere električnog sustava vašeg automobila do tehnike vožnje na snijegu i ledu, pratite ovih deset jednostavnih savjeta za sigurna i uspješna zimska putovanja.

Pročitajte više

Više od Toyotinom servisu

Naši servisi su otvoreni Naši servisi su otvoreni Svi naši servisni centri u Bosni i Hercegovini su otvoreni za sve usluge vlasnicima Toyota vozila. Naše ljubazno i stručno osoblje stoji vam na raspolaganju za brigu o vašoj Toyoti. Toyota predstavlja potpuno novi  kompaktni SUV - YARIS CROSS Toyota predstavlja potpuno novi kompaktni SUV - YARIS CROSS Gradski život nosi svoje izazove. Kada je riječ o vožnji, to je okruženje u kome vozači sve više cijene robusnost i visoki položaj za vožnju koje pruža SUV, ali u mjeri prilagođenoj gradskim ulicama, uz istinski naglasak na zaštitu okoliša. Toyota RAV4: Od prvog na svijetu do najboljeg na svijetu Toyota RAV4: Od prvog na svijetu do najboljeg na svijetu Kada je prva generacija modela RAV4 bila predstavljena na Ženevskom salonu automobila u ožujku 1994., rijetki su mogli predvidjeti kako će ovaj hrabri novi koncept izmijeniti tržište automobila. Globalna prodaja Toyote RAV4  dosegla 10 miliona  Globalna prodaja Toyote RAV4 dosegla 10 miliona RAV4 je proširio listu Toyotinih modela koji su prodajom premašili 10 miliona. Ukupna prodaja širom svijeta, krajem februara, premašila je ovu brojku, protežući se kroz pet generacija ovog modela koji se proizvodi od 1994. godine.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.