1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Recall
Odaberite

PREVENTIVNE SERVISNE AKCIJE

Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Zato stalno kontrolišemo ponašanje naših vozila, te kada utvrdimo da postoji mogućnost da neki dio ne zadovoljava naše standarde kvalitete, pokrećemo servisne akcije kako bi vi uvijek bili bezbrižni.

POSTUPAK

1. Provjerite da li je vaše vozilo uključeno

Unesite broj šasije vašeg vozila (VIN broj) kako biste provjerili da li je vaše vozilo obuhvaćeno nekom preventivnom servisnom akcijom ili se prijavite na vaš MyT račun.

2. Zakažite termin dolaska na servis

Rezervišite svoj termin online kako biste jednostavno odabrali najbližeg Toyota partnera i datum koji vam najviše odgovara.

3. Dovezite vozilo na besplatan pregled i eventualnu popravku

Ovlašteni Toyota partner će se pobrinuti da vaše vozilo bude sigurno i ispravno u najkraćem mogućem roku.

ŠTA SU PREVENTIVNE SERVISNE AKCIJE?

Toyota je snažno predana održavanju visokog zadovoljstva i sigurnosti stranaka. Zato neprekidno pratimo ponašanje naših vozila u upotrebi, po raznim kriterijima i iz raznih izvora, čak i dugo nakon što izađu iz garantnog roka. Kada uočimo da neki sklop na vozilu ne zadovoljava Toyotine stroge standarde kvalitete i sigurnosti, pokrećemo preventivne servisne akcije. Njih sprovode ovlašteni Toyota servisi i potpuno su besplatne za stranke. U sklopu akcije vozilo će biti pregledano i bit će, besplatno, ukolnjeni eventualni kvarovi koji su su sklopu pokrenute servisne akcije.

Provjera preventivne servisne kampanje

Za provjeru da li je vaša Toyota uključena u jednu od preventivnih servisnih kampanja pripremite broj šasije vozila (VIN broj) i slijedite upute za provjeru, prijavite se na MyT korisnički račun ili kontaktirajte najbližeg ovlaštenog Toyota partnera.

Provjerite svoje vozilo

Akcija zamjene TAKATA inflatora zračnih jastuka

Na određenom broju Toyota vozila, ugrađivani su TAKATA inflatori zračnih jastuka, za koje je utvrđeno da postoji mogućnost da pod određenim okolnostima ne napušu zračni jastuk. U toku je servisna akcija provjere i zamjene inflatora.

 

Saznajte više

UKOLIKO IMATE DODATNIH PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS

Pišite Toyoti

Javite nam se na Live chat ili nam pišite na info@toyota.ba


Nazovite nas (radnim danom od 08:30 do 16:00)

033 779 764 

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Ukoliko ste primili obavijest za vozilo, a više niste vlasnik vozila molimo vas da nas o tome obavijestite e-mailom na info@toyota.ba ili putem našeg live chata.

Ne, preventivne servisne kampanje provode se u okviru ovlaštene Toyota mreže u skladu sa Toyotinim standardima kvalitete i sigurnosti i samo tamo su besplatne.

Vrijeme pregleda ili popravke zavisi od vrste preventivne servisne kampanje. Vaš ovlašteni Toyota partner pružit će vam sve potrebne informacije prilikom rezervacije termina.