1. New Cars
  2. Pregled
Odaberite

PROACE CITY VERSO VENTURE

5D - Putnički dugi međuosovinski razmak

PROACE CITY VERSO - VENTURE - 5D - Putnički dugi međuosovinski razmak
  • Crome umetak na vratima
  • Dvoja bočna klizna vrata
  • Sustav pametnog ulaska i pokretanja
  • Monitor mrtvog kuta (Blind Spot Monitor - BSM)
6.6 l/100 km
150 g/km
1.2 benzin
Do 10 godina potpune bezbrižnosti

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ba/hr


Proace City Verso Galerija

Istraži svih 360°

  • Dizajn

    OBLIKOVAN DA ZADIVI

    Uz 2 osovinska razmaka, PROACE CITY VERSO s lakoćom može smjestiti vas i vaše putnike. Ima izdašnu zapreminu do 7 osoba na kratkim i dugim izvedbama. Unutrašnjost možete urediti u potpunosti prema svojim potrebama.

  • PRONAĐITE NAJPRIKLADNIJI

    Široka ponuda naprednih benzinskih i dizelskih motora snage između 75 i 130 KS i izbor ručnih mjenjača s pet ili šest brzina i automatskog mjenjača s osam brzina. Uz najmanju emisiju CO₂ u klasi i izuzetno malu potrošnju goriva PROACE CITY VERSO ima motor koji savršeno ispunjava vaše potrebe.

  • PRILAGODLJIVOST KOJA VAM JE POTREBNA

    PROACE CITY VERSO nudi prilagodljivi smještaj putnika uz mogućnost tri odvojena sjedišta u 2. redu, svako s ISOFIX-om, ili s rastavljivom, preklopnom klupom u omjeru 60:40. S mogućnošću prevoza 7 osoba, i izvedba s kratkim osovinskim razmakom, kao i ona s dugim, mogu imati i 3. red sjedišta koja je moguće pomicati naprijed i nazad i tako postići optimalni položaj s obzirom na prostor za noge i veličinu prtljažnika.

  • SIGURNOST NIKADA NIJE SAMO MOGUĆNOST

    PROACE CITY VERSO je dostupan uz izbor od tri sigurnosna paketa, osmišljenih da zadovolje vaše potrebe. Uz standardne sigurnosne funkcije koje uključuju napredni sistem predsudarne zaštite, čitanje prometnih znakova, upozorenje za nenamjerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača, tempomat si upozorenje za umor vozača, možete biti sigurni da vam PROACE CITY VERSO čuva leđa.

Cijeli ekran Zatvoriti