1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Corolla Sedan GR-SPORT

Limuzina

Corolla Sedan - GR-SPORT - Limuzina
Od
69.200 KM
1.8 hibrid (HEV)
Corolla Sedan - GR-SPORT - Limuzina
Pure White with black roof (2MQ)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ba/hr


Corolla Sedan

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  ISTIČITE SE STILOM

  Savremeni vanjski izgled je upotpunjen dojmljivim detaljima, uključujući LED svjetla, masku hladnjaka u crnoj boji piano, hromiranim umetcima te naplatcima od lake legure od 18“ u dvije boje. S novom Corollom Sedan ćete se isticati zbog svih pravih razloga.

 • PERFORMANSE NA KOJE SE MOŽETE OSLONITI

  Nova Corolla Sedan će vam pružiti iskustvo vožnje koje nikada nećete zaboraviti. Novi 1,8-litarski benzinski hibrid (2ZR-FXE) je zadivljujuć koliko je i učinkovit. A, kao alternativa, tu je naš napredni 1,6-litarski Valvematic

 • AUTOMOBIL ZA GRAD - I DALJE

  Corolla Sedan ima odličnu preglednost ceste i impresivno je okretna - zahvaljujući čemu je savršena za bilo koje gradsko središte. S ukupnom duljinom od 4,63 m i promjerom okretanja od samo 10,8 m, moći ćete se uvući u uska parkirna mjesta i sigurno se provlačiti kroz skučene prostore.

 • SPREMNA, ČAK I AKO VI NISTE

  Toyota Safety Sense vam daje bezbrižnost u svim prometnim okolnostima. Sada uz dodatne pametne funkcije, Corolla Sedan može učiniti još više da vam pomogne - dodajući novu mjeru sigurnosti za sve sudionike u prometu. Na primjer, sustav automatskog kočenja u slučaju opasnosti sada može otkriti bicikliste danju, kao i pješake noću.

Cijeli ekran Zatvoriti