1. New Cars
  2. Pregled
Odaberite

Corolla Hatchback Luna

Kompakt 5 vrata

Corolla Hatchback - Luna - Kompakt 5 vrata
4.5 l/100 km
102 g/km
1.8L (HV special) 18H- (122 HP)
Do 10 godina potpune bezbrižnosti

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ba/hrCorolla Hatchback Galerija

Istraži svih 360°

  • OBLIKOVAN ZA PRIVLAČENJE POGLEDA

    Izražen i dinamični vanjski izgled odlikuje se naglašenim, širokim stavom i elegantnim profilom s privlačnom niskom linijom poklopca motora. Sportski naplatci od lake slitine veličine 18”, elegantna svjetla u cijelosti od LED te opcije dvobojne karoserije pridonose upečatljivom dojmu.

  • UŽITAK ZA VOŽNJU

    Hibrid nikada nije bio tako dobar. Na izbor su vam dva hibridna motora. 1,8-litarski hibrid pruža mirnu, tihu vožnju kakvu očekujete od Toyote. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force vodi hibrid na uzbudljive nove razine, dajući obilje snage i lakog ubrzanja za dinamičnu vožnju koja i najobičniju, svakodnevnu vožnju pretvara u užitak.

  • STVARNI SPOKOJ

    Inovativni sklop Toyota Safety Sense predviđa moguće opasnosti i pomaže vam da učinkovitije reagirate. A, uz paletu pametnih sustava pomoći u vožnji kao što su stražnja kamera, monitor mrtvog kuta, upozorenje za promet s boka, inteligentna pomoć pri parkiranju i prilagodljiva automatska duga svjetla, svaka vožnja će biti podjednako laka i puna užitka. Tako možete biti sigurni da ćete vi i vaši suputnici biti još sigurniji i opušteniji nego ikada prije.

Cijeli ekran Zatvoriti
Vucite kako biste zakrenuli Vucite kako biste zakrenuli