1. New Cars
  2. Garancija i pomoć

Promjena opreme

Camry Executive
Garancija i pomoć

Limuzina

Camry - Executive - Limuzina
Bijela Pure (040)

Od

85080.0

Motor

2.5 VVT-i HSD (218 KS)

Program Toyota Relax

Do 10 godina potpune bezbrižnosti

Camry - Executive - Limuzina

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ba/hr

Read timed out

Garancija

Svaka Toyota se odlikuje izuzetnom kvalitetom, trajnošću i pouzdanošću. Kako bismo vam osigurali bezbrižnost, nudimo Toyota garanciju u trajanju od 3 godine ili 100.000 km (u zavisnosti koji uslov prije nastupi), sa mogućnosti besplatnog uključenja u Toyota Relax program produžene garancije do 10 godina starosti vozila ili 160.000 km (u zavisnosti šta prije nastupi), te do 10 godina garancije na bateriju na našim hibridima.

Sigurnost

Toyota Safety Sense

Osjećajte se sigurno I zaštićeno sa Toyota safety sense

Toyota Safety Sense je paket tehnologija za pomoć vozaču koji pomaže u svemu, od otkrivanja potencijalnih sudara do praćenja putokaza, za vašu sigurnost.

Pomoć na putu

Naši automobili su izrađeni tako da vas godinama pouzdano služe bez poteškoća. Međutim, može se pojaviti potreba za pomoći, bilo zbog mehaničkog kvara, nesreće ili probušene gume. Kao dio naše posvećenosti brizi o kupcu, svako novo vozilo je pokriveno programom Toyota Eurocare tokom 5 godina, zahvaljujući čemu ćemo vas vratiti na put bez odugovlačenja i uz kompletnu bezbrižnost.

Na lokalnom tržištu
0800 20 215

U Europi
+387 33 606 000

Popravke

Nesreće se mogu dogoditi i najpažljivijim vozačima. Na sreću, bez obzira na veličinu oštećenja, možete se osloniti na pouzdanu mrežu ovlašćenih Toyota servisera. Naše obučeno osoblje je predano u pružanju kompletne usluge kako bi vratili vašu Toyotu u prvobitno stanje.