1. New Cars
 2. Aygo X
Odaberite

POTPUNO NOVI AYGO X

Novo iskustvo gradske vožnje je iza ugla. Odbrojavanje do predstavljanja modela Aygo X je počelo! Naš hrabri i kompaktni crossover, nadahnut savremenim gradskim životom, zahvaljujući povišenoj karoseriji, velikim aluminijskim naplatcima i povišenom vozačkom mjestu, donosi grad upravo na vaš nivo. Uživajte u sigurnosti koju samo crossover može donijeti. Zahvaljujući dvobojnoj karoseriji i upečatljivom dizajnu, Aygo X se izdvaja od svih drugih na cesti. Nemojte samo pratiti trendove – stvarajte ih i gledajte ulice iz nove perspektive uz novi Aygo X.

Posebnosti koje vrijedi čekati

 • Gradska vožnja – sasvim drugačija  

  Velike stvari dolaze u malim pakiranjima. Aygo X je kompaktni automobil koji pršti samopouzdanjem. Suprotstavlja se normama, nudeći samopouzdanje i osjećaj povišenog crossovera, ali s ekskluzivnim odlikama i okretnošću kompaktnog gradskog automobila. Povišeni položaj za vožnju vas postavlja u isti nivo s gradskim prometom, dok povećani vjetrobran pruža najbolju preglednost ikad. Napredni mjenjač S-CVT čini gradsku vožnju jednostavnom, mirnom i zabavnom, a kompaktna građa, kamere i senzori čine parkiranje i na najmanjem prostoru igrarijom.

  Sad, kad sjedite visoko, osjetite samopouzdanje i punu kontrolu u užurbanom gradskom prometu. Ovo je gradska vožnja kakvu niste poznavali nikad prije.

 • Najimpresivniji crossover u gradu 

  Aygo X stvara dojam odvažnim i upečatljivim dizajnom. Dvobojna karoserija naglašava taj dizajn, zračeći originalnošću i zaigranim karakterom. Privlačna LED glavna svjetla besprijekorno osvjetljavaju put, dok oblik stražnjih svjetala zadržava znameniti oblik po kojem je Aygo poznat. Impresivni alu naplatci od 18“ ispod predimenzioniranih blatobrana daju Aygou X širi stav, zračeći samopouzdanjem gdje god krenuli.

  U unutrašnjosti, Aygo X nudi izdašan i udoban prostor, prepun posebnih detalja koji potiču neposrednu interakciju između vozača i putnika. Ovaj vrhunski i topli osjećaj je naglašen senzornom kvalitetom bez premca koja se nalazi posvuda. Pametni detalji uočljivi su posvuda, od pažljivo usklađenih šavova sjedišta do pretinaca raspoređenih nadohvat ruke svim putnicima.

 • Vožnja ispod plavog neba. Oslobodite svoj um

  Sviđa li vam se povišena vožnja? A tek kada povučete cool platneni krov u izvedbi Aygo X Air. Jednostavno ništa se ne može porediti s upijanjem svijeta oko sebe sa svih pet osjetila. Toplinom sunca na licu. Vjetrom u kosi. Prizorima i zvukovima gradskog života oko vas. Neka vas svjetlo preplavi dok klizite ulicama u stilu, uz Aygo X Air.

 • Usklađen s vama i vašim gradom 

  Aygo X je više od pukog gradskog automobila. On je produženje stalno povezanog načina života. Intuitivan u korištenju, jednostavan za povezivanje, vaš Aygo X je tako opremljen da će vam se činiti da vozite pametni telefon na točkovima. Toyota Smart Connect nudi jednostavno bežično povezivanje vašeg telefona s multimedijom. Neka svaku vašu vožnju prati zvučna kulisa vaših omiljenih playlista u vrhunskoj kvaliteti ozvučenja JBL. HD zaslon od 9” prikazuje sve što vam treba – navigaciju putem oblaka i prometne događaje u stvarnom vremenu, kao i pametnu pomoć pri parkiranju i pametno sipanje goriva. Od izbjegavanja gužvi do diktiranja poruka, od daljinskog hlađenja kabine do zaključavanja/otključavanja vrata putem aplikacije MyT, Aygo X je uvijek tu da pomogne – bilo u vožnji ili putem vašeg pametnog telefona.

 • Koji je vaš začin? 

  Dostupan u nizu začinskih dvobojnih kombinacija, Toyota Aygo X je krojen prema vašem ukusu. Bilo da ste veseli i vatreni kao Chilli Red, pustolovni Cardamon Green, uzbudljivi i originalni Juniper Blue ili profinjeni Ginger Beige; tko god bili, postoji okus za vas. Svaki začin je harmonično usklađen s kombinacijom boja u unutrašnjosti radi stvaranja istinski vrhunskog osjećaja. Budite odvažni i ostavite dojam, bez obzira koji je vaš začin.

Toyota Aygo X: Nova generacija pristupačnog dizajna i zabave

Saznajte više