Toyota

Garancija / Jamstvo

Nama, zaposlenicima Toyote, stranke su uvijek najvažnije. Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Garancija / Jamstvo pruža sigurnost

Naše se jamstvo/garancija odnosi na jamstvo/garanciju kvalitete naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost jamstvu/garanciji kvalitete, besprijekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka upotrebom naših proizvoda osjetite najveću moguću ugodu. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čovjeka i uvjereni smo, u što ćete se uvjeriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.


Opšte jamstvo/garancija
Priznat visok stepen kvalitete Toyota vozila dopušta nam da dugoročno jamčimo kvalitetu. Opšte jamstvo/garancija za Toyota vozila odnosi se na razdoblje od 5 godine bez ograničenja kilometara.

Opće jamstvo/garancija obuhvata i vuču vozila do najbližeg ovlaštenog Toyota servisa za vozila marke Toyota, i to u slučaju ako vaše vozilo nije u voznom stanju, a razlog je moguće pripisati grešci koja je obuhvaćena jamstvenim/garantnim uslovima (Toyota Eurocare).

Jamstvo/garancija na koroziju
Vaše novo vozilo pokriveno je i jamstvom/garancijom za slučaj prohrđavanja iznutra prema van za razdoblje od 12 godina bez obzira na prijeđene kilometre i 3-godišnjim jamstvom/garancijom na boju, također bez ograničenja prijeđenih kilometara.

 
Jamstvo/garancija na rezervne dijelove i dodatnu opremu
Ako želite da vaša Toyota uistinu besprijekorno i sigurno radi, preporučili bi da koristite originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu marke Toyota. Oni su proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete te napravljeni tako da se idealno slažu uz specifikacije vašeg vozila. Isto vrijedi za ulje i ostale tekućine. To nam omogućuje da vam za rezervne dijelove i dodatnu opremu nudimo jednogodišnje jamstvo/garanciju.

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.