Toyotini originalni brisači

Raščistite si pogled za sigurniju vožnju

Kada je riječ o promatranju okoline, bez obzira je li riječ o uživanju u razgledavanju krajolika ili pažljivom praćenju prometa na cesti ispred vas, čisti prozori su više od luksuza, oni su ključni čimbenik sigurne vožnje u vašoj Toyoti.

Naši originalni Toyotini brisači su izrađeni u skladu sa standardima najviše kvalitete da bi vam osigurali vidljivost u svim uvjetima, i po najjačoj kiši. Evo razlog zbog koji biste uvijek trebali odabrati Toyotine brisače:

  • Zamjena je brza i jednostavna, potrebno je svega 30 sekundi
  • Rade tiho i bez zapinjanja, zbog čega je vaše putovanje ugodnije
  • Izrađeni su od dugovječne gume visoke kvalitete koja je otporna na trošenje i pogodna za sva podneblja i vremenske uvjete
  • Osiguravanje sigurnosti je njihov prvi zadatak; uklanjaju vodu djelotvornije od metlica konkurenata
  • Proizvedene su u skladu s najvišim Toyotinim standardima kvalitete

Kada je potrebno zamijeniti brisače?

Zamijeniti brisače je jednostavno kada znate kako, zato vam donosimo nekoliko točaka na koje trebate obratiti pažnju da biste znali kada su brisači došli do kraja svog radnog vijeka:

Tragovi
/

Problem: na vjetrobranu se pojavljuju tanke neprebrisane crte zbog nečistoća na metlicama brisača ili istrošenosti mikrobrida.
Rješenje: očistite brid metlice odnosno, ako ne uočite poboljšanje, postavite nove brisače.

Skakanje
/

Problem: brisači skaču ili glasno zapinju u prelasku preko vjetrobrana zbog voska na vjetrobranu, kemijskog taloga ili deformacije gume metlice brisača. 
Rješenje: očistite vjetrobran i brid metlice brisača odnosno, ako ne uočite poboljšanje, postavite nove brisače.

Razmazivanje/pruge
/

Problem: na vjetrobranu ostaju razmazani tragovi nakon prolaska brisača zbog deformacije ili istrošenosti ruke brisača ili gumenog brida metlice.
Rješenje: Potrebno je ugraditi nove brisače.

Rezerviraj termin odmah u nekoliko jednostavnih koraka

Više Toyotinih originalnih dijelova

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.