Toyotine originalne žarulje

Osvijetlite svoj put

Lako je žarulje na svom vozilu uzeti zdravo za gotovo, ali ispravne, potpuno funkcionalne žarulje na vašoj Toyoti su ključni dio sigurne vožnje, posebno noću.

Da bismo osvijetlili vaš put i pomogli vašoj sigurnosti, razvili smo paletu Toyotinih žarulja s nizom prednosti:

  • Izrađene su u skladu s Toyotinim visokim standardima kvalitete što ih čini pogodnima za sve vremenske uvjete
  • Materijali kao što su kvarcno staklo osiguravaju dugi životni vijek
  • Za svaki Toyotin model imamo savršenu žarulju
  • Čine vožnju sigurnijom
  • Na naše žarulje se možete osloniti kada je u pitanju snažno i zamjetno osvjeljtenje
  • Povoljne su cijenom
Paleta proizvoda

Da bismo zadovoljili svačiji ukus, nudimo paletu originalnih žarulja koje će vam pomoći da svoju Toyotu uredite onako kako vi želite:

/
 
Žarulje Optiblue

Ove sjajne žarulje daju plavo-bijelo svjetlo koje pak vašem vozilu daje sportski izgled istovremeno jasno rasvjetljavajući cestu ispred vas.

/
 
Žarulje Optibright

Povećavajući osvjetljenje ceste i do 50%, ove žarulje vam omogućavaju da vidite bolje i dalje, značajno povećavajući vašu sigurnost na cesti jer vam daju više vremena za reakciju na mogući problem.

/
 
Žarulje HID (Xenon)

Žarulje HID vam omogućavaju da vidite više i manje utječete na okoliš. Proizvode i do tri puta više svjetla, traju sedam puta duže, a troše oko 50% manje energije od konvencionalnih žarulja.

Odabir prave žarulje je jedna stvar, njena ugradnja je nešto drugo i zato vam uvijek preporučujemo da posjetite svog ovlaštenog servisera Toyote koji će ih znati ugraditi, a pri tome i podesiti visinu i smjer snopa svjetla.

U ponudi imamo i komplete žarulja pripremljene posebno za svaki pojedini Toyotin model. One sadrže izbor najvažnijih rezervnih žarulja uključujući glavna svjetla, pokazivače smjera, stražnje svjetlo za maglu, svjetlo za vožnju natrag, stražnja pozicijska svjetla i rasvjetu registarske pločice; savršeno za putovanja u unutrašnjost.

Više Toyotinih originalnih dijelova

Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Znajući kakve komplikacije u svakodnevnom životu može izazvati auto koji nije u voznom stanju, brz i kvalitetan popravak je izuzetno važan. Toyotini kočioni diskovi i kočione pločice Toyotini kočioni diskovi i kočione pločice Kočioni sustav mora izdržati puno toga, od svakodnevnog pritiska do izdržavanja povremenih snažnih udaraca njegov je život težak. Kao najvažniji sigurnosni sklop na vašoj Toyoti, sposobnost zaustavljanja i usporavanja, posebno u lošim uvjetima za vožnju ili slučajevima nužde, u potpunosti se oslanja na djelovanje vaših kočnica. Toyotin pročistač zraka u kabini Toyotin pročistač zraka u kabini Nema ništa tako dobro kao osjećaj udisanja svježeg zraka, posebno u našim životima koji postaju sve urbaniji. S Toyotinim pročistačima zraka u kabini, ovaj osjećaj postaje standard jer oni igraju ključnu ulogu u održavaju zraka u vašem vozilu čistim i divnim za udisanje cijele godine.