Toyotine originalne žarulje

Osvijetlite svoj put

Lako je žarulje na svom vozilu uzeti zdravo za gotovo, ali ispravne, potpuno funkcionalne žarulje na vašoj Toyoti su ključni dio sigurne vožnje, posebno noću.

Da bismo osvijetlili vaš put i pomogli vašoj sigurnosti, razvili smo paletu Toyotinih žarulja s nizom prednosti:

  • Izrađene su u skladu s Toyotinim visokim standardima kvalitete što ih čini pogodnima za sve vremenske uvjete
  • Materijali kao što su kvarcno staklo osiguravaju dugi životni vijek
  • Za svaki Toyotin model imamo savršenu žarulju
  • Čine vožnju sigurnijom
  • Na naše žarulje se možete osloniti kada je u pitanju snažno i zamjetno osvjeljtenje
  • Povoljne su cijenom

Our range

Da bismo zadovoljili svačiji ukus, nudimo paletu originalnih žarulja koje će vam pomoći da svoju Toyotu uredite onako kako vi želite:

/
 
Žarulje Optiblue

Ove sjajne žarulje daju plavo-bijelo svjetlo koje pak vašem vozilu daje sportski izgled istovremeno jasno rasvjetljavajući cestu ispred vas.

/
 
Žarulje Optibright

Povećavajući osvjetljenje ceste i do 50%, ove žarulje vam omogućavaju da vidite bolje i dalje, značajno povećavajući vašu sigurnost na cesti jer vam daju više vremena za reakciju na mogući problem.

/
 
Žarulje HID (Xenon)

Žarulje HID vam omogućavaju da vidite više i manje utječete na okoliš. Proizvode i do tri puta više svjetla, traju sedam puta duže, a troše oko 50% manje energije od konvencionalnih žarulja.

Odabir prave žarulje je jedna stvar, njena ugradnja je nešto drugo i zato vam uvijek preporučujemo da posjetite svog ovlaštenog servisera Toyote koji će ih znati ugraditi, a pri tome i podesiti visinu i smjer snopa svjetla.

U ponudi imamo i komplete žarulja pripremljene posebno za svaki pojedini Toyotin model. One sadrže izbor najvažnijih rezervnih žarulja uključujući glavna svjetla, pokazivače smjera, stražnje svjetlo za maglu, svjetlo za vožnju natrag, stražnja pozicijska svjetla i rasvjetu registarske pločice; savršeno za putovanja u unutrašnjost.

Rezerviraj termin odmah u nekoliko jednostavnih koraka

Više Toyotinih originalnih dijelova

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.