1. Owners
  2. Offers
  3. Refresh
Odaberite

OSVJEŽENJE KLIMA UREĐAJA

Kada vaša Toyota dođe u susret s našim kabinskim zračnim filterom i sistemom čišćenja, svježi zrak će unutar vašeg vozila ostati mnogo duže.

PAKET OSVJEŽENJE

ZAŠTO REDOVNO ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA?

Čišćenje i dezinfekcija unutrašnjih klima jedinica je vrlo važno jer se uklanjaju mikroorganizmi, bakterije i virusi koji mogu nastati. To znači da ćemo se pobrinuti za mikro nečistoće koje mogu negativno uticati na zdravlje.

DEZINFEKCIJA KLIME + FILTER KABINE:

100 KM - sa standardim filterom zraka

130 KM - sa poboljšanim filterom zraka

140 KM - sa aktivnim ugljikom

E-naručivanje na servis

VRSTE FILTERA ZRAKA

 

STANDARDNI TOYOTIN FILTER ZRAKA U KABINI

Pročistači zraka su izrađeni od netkanih tkanina i uklanjaju sve glavne nečistoće prije nego uđu u vašu Toyotu.

od 42 KM

 

E-naručivanje na servis

POBOLJŠANI TOYOTINI FILTER ZRAKA

Izrađeni od netkanih tkanina visoke kvalitete sa slojem aktivnog ugljika, uklanjaju 25% više nečistoća od standardnih pročistača, uključujući alergene i ispušne plinove.

od 64 KM

 

E-naručivanje na servis

NOVI FILTAR ZRAKA S AKTIVNIM UGLJIKOM, ANTIALERGENA SVOJSTVA

Filter iz visokokvalitetnog netkanog tekstila sa slojem aktivnog ugljika kojim se odstranjuje 25% više štetnih tvari i plinova nego uz običan filter. Dodatno svojstvo mu je deaktivacija čestica alergena uz učinkovitost 95% (+/-5%).

od 74 KM*

*Cijene uključuju trošak ugradnje i i PDV (ne vrijedi za model Proace Verso i Proace City Verso).

E-naručivanje na servis

NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota proljece

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota proljece

KVALITET
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota proljece

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota proljece

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.