1. New Cars
 2. SUV & 4x4
 3. TOYOTA HYBRID SUVS
Odaberite

Hibridna SUV vozila marke Toyota

Toyotina hibridna SUV vozila opremljena su našom inovativnom tehnologijom koja dolazi zajedno s brojnim pogodnostima za vlasnike i nagrađivanom sigurnosnom tehnologijom. Saznajte koji hibridni SUV najbolje odgovara vašem stilu života uz naš asortiman hibridnih SUV vozila koja su posebno osmišljena s brojnom dodatnom opremom i luksuznim značajkama, što jamči udobnost i praktičnost u svim prigodama tijekom vožnje.

TOYOTA C-HR HYBRID

Toyota C-HR Hybrid jedan je od naših SUV modela s najmanjom potrošnjom goriva, a ukupan dojam savršeno nadopunjava robusna konstrukcija koja nalikuje na potpuno novu vrstu automobila. Napredni pak hibridni sustav jamči dinamičan odaziv i sjajno iskustvo pri vožnji. Saznajte najnovije ponude za Toyota C-HR Hybrid.

Istaknuto

 • 18” crni kotači od lake legure sa strojno obrađenom površinom
 • Toyota Safety Sense sa sustavom predviđanja sudara i otkrivanja pješaka
 • Inteligentni sustav za pomoć pri parkiranju s prednjim i stražnjim parkirnim senzorima i funkcijom automatskog kočenja
 • 8” dodirni zaslon sa sustavom za navigaciju Toyota Touch® 2 Enhanced Go Navigation kompatibilnim s funkcijama Apple Carplay i Android Auto, 6 zvučnika, značajkom DAB Bluetooth® i kamerom za vožnju unatrag
 • Grijana sjedala s osloncem za leđa s električnim upravljanjem

Konfigurirajte Toyota C-HR Više o Toyota C-HR

RAV4 HYBRID

Luksuzni dizajn i hibridni motor, prvi takve vrste na tržištu, model RAV4 Hybrid SUV čine jednim od naših SUV modela koji troši najmanje goriva. Model s četvero vrata dolazi u paketu s brojnim tehnološki naprednim značajkama, unutrašnjosti vrhunske kvalitete i prostranim prtljažnikom.

Istaknuto

 • 18" crni kotači od lake legure
 • Sustav za nadzor mrtvog kuta i upozorenje za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri vožnji unatrag
 • Grijana prednja sjedala presvučena umjetnom kožom s kliznim podešavanjem i osloncem za leđa
 • Crni ili dvobojni krov
 • Toyota Safety Sense sa sustavom za predviđanje sudara, sustavom za otkrivanje pješaka po mraku i potpuno prilagodljivim regulatorom brzine
Konfigurirajte RAV4 Više o RAV4

Servisiranje Toyotinih hibridnih SUV vozila

Hibridna tehnologija iznimno je složena, a opet Toyotina hibridna SUV vozila nisu ništa skuplja za održavanje i servisiranje od klasičnih automobila usporedivih karakteristika. Sve dok svoj C-HR Hybrid ili RAV4 Hybrid redovno servisirate i održavate kod ovlaštenih Toyotinih zastupnika.

Toyota nudi velik broj različitih usluga za servisiranje svojih hibridnih SUV vozila.

Hibridna SUV vozila

Toyota također nudi velik broj različitih ugovora o servisiranju uz mjesečnu naknadu i po pristupačnim cijenama, a koji pokrivaju vaš godišnji trošak servisiranja i omogućuju vam planiranje budžeta unaprijed. Sami birate koliko će vaš ugovor o servisiranju trajati i nema nikakvih skrivenih troškova.

Kad su u pitanju trošenje i zamjena guma, Toyotini ovlašteni zastupnici nude izvrsnu uslugu po izvrsnim cijenama pa im bez brige možete prepustiti da se pobrinu za vaše gume.

Usluga Hybrid Electric Service

Vlasnici modela C-HR Hybrid i RAV4 Hybrid mogu iskoristiti pogodnost naše usluge Hybrid Electric Service kod bilo kojeg ovlaštenog Toyotinog zastupnika, a radi se o usluzi koja sadrži sve elemente klasičnog servisa uz dodatnu pogodnost provjere od strane našeg stručnjaka za hibridna vozila.

Što znači da dobivate dodatnu uslugu koju provodi stručnjak za hibridna vozila, a uključuje provjere hibridnog sustava dijagnostičkim alatom, provjeru stanja baterije, temeljito ispitivanje izolacije baterije, ispitivanje punjenja dodatne baterije i temeljiti pregled rashladnog sustava.