Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

RAV4

HYBRID DOSTUPAN

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NAPOLA.

Od 56.920 KM
Potrošnja od 4,4 l/100 km
CO2 od 100 g/km
Potrošnja od 5,8 l/100 km
CO2 od 134 g/km
 • Dizajniran koji se ističe

  RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Združivanjem robusnog izgleda pravog SUV-a s oštrim, dinamičnim linijama, nastao je RAV4 koji se odlikuje elegantnim, urbanim pečatom. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite uz vrhunsku sigurnost i izgled.

 • Moćan i učinkovit

  Snažni 2,5-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) kombinuje izuzetno uglađenu vožnju sa iznimnom snagom, dok se 2-litarski benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem diči sjajnim odzivom, upečatljivim ubrzanjem i impresivnim okretnim momentom.

 • Velik, odvažan i okretan

  RAV4 možda izgleda kao dojmljivi SUV, međutim začuđujuće je okretan, s odličnom preglednošću - što ga čini sjajnim odabirom za bilo koje gradsko središte. Ukupne dužine 4,6 metara i kruga okretanja od samo 11 metara, za njega niti jedna cesta nije preuska, niti jedno skretanje preoštro.

 • Spreman na sve

  Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, što znači da RAV4 može učiniti još više kako bi vam olakšao - pomažući vam da zadržite bezbrižnost. Na primjer, sistem kočenja u slučaju opasnosti sada otkriva bicikliste danju, kao i pješake noću.

  Istražite sigurnosne funkcije >

Bez kompromisa

RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop osigurava vam uživanje u svim prednostima električnog pogona. A, uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana, možete se voziti kroz grad u izuzetnoj sigurnosti i udobnosti, ostavljajući kompromise iza sebe.

U potpunosti RAV4.

Profinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju.

 • Snažni dizajnerski pečat

  Snažnog, impresivnog nastupa na cesti, RAV4 svojim upečatljivim izgledom privlači poglede, od elegantnih LED glavnih svjetala, uzduž snažnih bočnih obrisa i kroz jedinstvena LED stražnja svjetla - stvarajući izgled koji je individualan i profinjen.

 • Unutrašnjost oblikovana za vas.

  Posebna i sofisticirana, s dovoljno prostora za protezanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je suvremena, dobro raspoređena i ispunjena smislenom tehnologijom.

 • RAV4, kao niti jedan drugi SUV.

  Zahvaljujući inovativnoj platformi TNGA*, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost školjke i preglednost vozača povećani. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite, uz izvanredan izgled i sigurnost.

  *Toyotina nova globalna arhitektura

Beskompromisna ravnoteža izgleda, sigurnosti i sposobnosti.

RAV4 izgleda dorastao zadatku zahvaljujući robusnom vanjskom izgledu i savremenom uređenju unutrašnjosti. A, zahvaljujući velikoj paleti funkcija aktivne sigurnosti koji vam omogućavaju vožnju uz više povjerenja, RAV4zaista ispunjava svoju zadaću.

Konstruisan za svaku cestu i svaki grad.

Konstruisan za svaku cestu i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svim situacijama, od brzih autocesti preko zagušenih gradskih središta s ograničenjem emisije, do izazovnih uslova na cesti.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Sprijeda uživate u visokom položaju za vožnju i sjedištima oblikovanim za savršenu udobnost, dok na zadnjim sjedištima putnici uživaju u obilju prostora za sjedenje te izdašnom prostoru za noge, pa se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu "pomoi vozaču" sasvim novo značenje. Ali, ne brinite, vi i dalje imate punu kontrolu.

Istražite sigurnosne funkcije

RAV4 osvojio je 5 zvjezdica na EURO NCAP ispitivanju sigurnosti

Novi RAV4 ostvario je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019, zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unaprijeđenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama RAV4 standardna oprema. Saznajte više >

/
/

Više o RAV4

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.