Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

RAV4

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NAPOLA.

Bez kompromisa

RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop osigurava vam uživanje u svim prednostima električnog pogona. A, uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana, možete se vozitti kroz grad u izuzetnoj sigurnosti i udobnosti, ostavljajući kompromise iza sebe.

U potpunosti RAV4.

Profinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju.

 • Snažni dizajnerski pečat

  Snažnog, impresivnog nastupa na cesti, RAV4 svojim upečatljivim izgledom privlači poglede, od elegantnih LED glavnih svjetala, uzduž snažnih bočnih obrisa i kroz jedinstvena LED stražnja svjetla - stvarajući izgled koji je individualan i profinjen.

 • Unutrašnjost oblikovana za vas.

  Posebna i sofisticirana, s dovoljno prostora za protezanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je suvremena, dobro raspoređena i ispunjena smislenom tehnologijom.

 • RAV4, kao niti jedan drugi SUV.

  Zahvaljujući inovativnoj platformi TNGA*, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost školjke i preglednost vozača povećani. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite, uz izvanredan izgled i sigurnost.

  *Toyotina nova globalna arhitektura

Beskompromisna ravnoteža izgleda, sigurnosti i sposobnosti.

RAV4 izgleda dorastao zadatku zahvaljujući robusnom vanjskom izgledu i savremenom uređenju unutrašnjosti. A, zahvaljujući velikoj paleti funkcija aktivne sigurnosti koji vam omogućavaju vožnju uz više povjerenja, RAV4zaista ispunjava svoju zadaću.

Konstruisan za svaku cestu i svaki grad.

Konstruisan za svaku cestu i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svim situacijama, od brzih autocesti preko zagušenih gradskih središta s ograničenjem emisije, do izazovnih uslova na cesti.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Sprijeda uživate u visokom položaju za vožnju i sjedištima oblikovanim za savršenu udobnost, dok na zadnjim sjedištima putnici uživaju u obilju prostora za sjedenje te izdašnom prostoru za noge, pa se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu "pomoi vozaču" sasvim novo značenje. Ali, ne brinite, vi i dalje imate punu kontrolu.

Istražite sigurnosne funkcije

Više o RAV4

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.