1. New Cars
Odaberite

Putujte prvom klasom

Elegantan i svestran, Proace Verso vrhunski je izbor za prijevoz putnika. Komercijalni putnici i obitelji željne pustolovina mogu uživati u luksuznom prijevozu, prvoklasnoj udobnosti i besprijekornim mogućnostima povezivanja koji čine svako putovanje nenadmašnim doživljajem. Proace Verso omogućuje vam da uvijek putujete sa stilom zahvaljujući vrhunskim električnim ili dizelskim pogonskim sklopovima.

Toyota Professional

Naše obećanje

Trebate li zamjenski kombi, osiguranje, brzi servis ili pomoć na cesti, Toyota Professional savršen je poslovni partner za laka gospodarska vozila. Naša sveobuhvatna ponuda usluga zadovoljava sve vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax omogućuje vam potpunu bezbrižnost. Svaka nova i rabljena Toyota dolazi s trogodišnjim jamstvom, uz dodatno jamstvo u trajanju od 12 mjeseci / 15 000 km uz svaku uslugu*. *Do 10 godina ili 200 000 km, što god nastupi prije.

Toyota osiguranje

Toyota osiguranje je razvijeno u cilju osiguravanja veće vrijednosti za Toyota vozila i više pogodnosti za vlasnike. Naš cilj je osigurati kvalitetni i pouzdani servis, za koji znamo, da ga kao vlasnik Toyote poznajete i cijenite.

Usluga pomoći na cesti Roadside Assistance

Usluga Toyota Roadside Assistance dostupna je vama i vašem poslovanju 24 sata svaki dan u tjednu, u vašoj zemlji i u inozemstvu, te vam pomaže u slučaju kvara, sanacije vozila i, po potrebi, pronalaska smještaja.

Zamjenska vozila

Toyota Professional Service omogućuje vam da rezervirate zamjensko vozilo kada je vaše u radionici radi servisiranja ili održavanja. Na raspolaganju su vam razne mogućnosti, uključujući laka osobna i gospodarska vozila.

Financiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi financiranje i leasing usluge za poduzeća, kao i niz rješenja za osiguranje vozila koja su prilagođena vašim potrebama.
Ergonomska kabina
Praktičnost koju ćete cijeniti
Osvijetlite unutrašnjost
Jednostavan pristup
Motorizirana klizna vrata

Ergonomska kabina

Putujte sa stilom i uživajte u ergonomskoj udobnosti, promišljenim elementima kabine i prostranoj unutrašnjosti. Proace Verso podiže udobnost na višu razinu zahvaljujući niskoj razini buke, grijanim sjedalima i najvažnijim kontrolama na dohvat ruke.

Praktičnost koju ćete cijeniti

U žurbi ste i trebate uzeti nešto iz prtljažnika? Prozor na vratima prtljažnika moguće je zasebno otvoriti za brz i jednostavan pristup bez podizanja vrata.

Osvijetlite unutrašnjost

Kabinu krase veliki prozori, odlična preglednost i obilje prirodnog svjetla. Panoramski krov Toyota Skyview® preplavljuje unutrašnjost toplim, prirodnim svjetlom i stvara vrhunsku atmosferu koja je savršeno usklađena s profinjenim osjećajem luksuza koji nudi Proace Verso.

Jednostavan pristup

Užurbana svakodnevnica znači da često imate pune ruke pa vam motorizirana klizna vrata i široki otvori omogućuju jednostavan pristup unutrašnjosti vozila. Klizna vrata s električnim upravljanjem mogu se otvoriti pomicanjem noge ispod stražnjeg branika i omogućuju jednostavan pristup bez upotrebe ruku.

Motorizirana klizna vrata

Vrata s električnim upravljanjem, veliki otvori vrata i niski podovi osiguravaju lak pristup svakom sjedalu u kabini. Motorizirana klizna vrata aktiviraju se povlačenjem ručke ili pritiskom tipki na privjesku, armaturnoj ploči ili B-stupu.

Sjednite i opustite se

Uživajte u luksuznoj profinjenosti koju nudi Proace Verso, bilo da ste za volanom ili se opuštate na putničkom sjedalu. Proace Verso nudi dovoljno prostora za smještaj do devetero putnika, stolove u zrakoplovnom stilu i panoramski krovni prozor kako bi putovanje bilo jednako uzbudljivo kao i odredište.

Svestranost i modularnost

Prostor koji se prilagođava vama

Živite spontano. Unutrašnjost se lako prilagodi bilo kojoj kombinaciji putnika i tereta kako bi zadovoljila sve vaše potrebe. Sjedala se mogu sklopiti, preklopiti i pomicati po vodilicama pa s lakoćom ispunjavaju sve zahtjeve čak i najaktivnijih putnika.

 • Pogonski sklopovi

  Osnažite svoj stil života 

  Proace Verso raspoloživ je s električnim ili dizelskim pogonom za veću slobodu izbora. Ponuda uključuje dizelske motore od 2,0 litre s ručnim, automatskim i MultiMode mjenjačima. Odaberite električni pogonski sklop i uživajte u glatkoj vožnji s dosegom do 330 km.

Tehnologija

Intuitivno povezivanje    

Brojne funkcije i jednostavna upotreba, tehnologije povezivanja podižu svaku vožnju na novu razinu. Od naprednog digitalnog zaslona za vozača do besprijekornog multimedijskog sustava koji je kompatibilan s pametnim telefonima, tehnologija usmjerena na čovjeka u samom je središtu Proace Verso doživljaja.  

Sigurnost

Siguran, sigurniji, najsigurniji

Proace Verso zaštićen je vodećim sigurnosnim tehnologijama koje paze na vas dok ste u pokretu. Toyota Safety Sense sveobuhvatan je skup sigurnosnih tehnologija koje štite vas i druge sudionike u prometu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Proace Verso brine se za vašu sigurnost tijekom vožnje po gradu ili autocesti.

Pametna zaštita

Današnji život vrlo je užurban, a situacije u prometu ne dopuštaju ni trenutak nepažnje. Toyotini pametni sigurnosni sustavi pomažu spriječiti sudare i brinu se za vašu sigurnost na cesti.
 • Sustav predsudarne zaštite s otkrivanjem pješaka

  Sustav predsudarne zaštite može otkriti i pomoći vam da izbjegnete sudare s drugim vozilima, pješacima, biciklistima i motociklima. Upozorava vozača zvučnim i vizualnim signalima i pomaže pri kočenju. Ako vozač ne uspije zakočiti na vrijeme, kočnice se automatski aktiviraju radi sprječavanja ili ublažavanja posljedica sudara. Tu su i pomoć pri izbjegavanju sudara na raskrižju i funkcija zakretanja upravljača u slučaju opasnosti koji olakšavaju skretanje na raskrižjima i izbjegavanje drugih vozila.

 • Prilagodljivi tempomat

  Prilagodljivi tempomat sustava Toyota Safety Sense održava unaprijed odabrani razmak od vozila ispred. Ako se odabrani razmak smanji, sustav usporava vozilo. Ako se razmak ponovno poveća, sustav postupno ubrzava sve dok se vozilo ne vrati na odabranu brzinu.

 • Sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku

  Sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku upotrebljava oznake na voznom traku ili putanju vozila ispred kako bi procijenio točan položaj na cesti. Ako se vozilo počne nenamjerno pomicati izvan središta traka, uključuje se funkcija zakretanja upravljača koja ispravlja smjer kretanja.

 • Automatski elektronički sustav kočenja (AEBS)

  Senzori stalno mjere razmak između vozila i prepreka koje se nalaze ispred. Ako dođe do prekoračenja zadanog razmaka, vozilo će primijeniti AEBS kako bi usporilo što je više moguće radi izbjegavanja ili ublažavanja posljedica sudara.

 • Čitanje prometnih znakova

  Sustav prati prometne znakove i jasno prikazuje otkrivene informacije na zaslonu u kokpitu. Prikazani podaci uključuju, između ostalog, trenutačno ograničenje brzine. Sustav vas također upozorava kad ulazite u jednosmjernu ulicu s pogrešne strane ili se približavate prometnim znakovima za zaustavljanje i ograničenje pretjecanja.

 • Upozorenje na umor vozača

  Ova funkcija prati položaj vozila unutar voznog traka i radnje vozača kako bi otkrila zanošenje vozila do kojeg obično dolazi kada se smanji sposobnost vozača za vožnju zbog čimbenika kao što su pospanost, nepažnja ili rastresenost. Vozač prima upozorenje prije određenih situacija kao što je skretanje s ceste.

Istražite cijene i značajke po razini opreme

Odaberite razinu opreme

5 Opcije

 • Proace Verso - COMBI - LWB Passenger van 4 doors

  Proace Verso COMBI

  LWB Passenger van 4 doors

  Odaberite motor


  Od

  66.900 KM

  6 stupanjski ručni mjenjač | 4x2 (2WD)
 • Proace Verso - SHUTTLE - LWB Passenger van 5 doors

  Proace Verso SHUTTLE

  LWB Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  74.900 KM

  8 brzinski automatski mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  67.750 KM

  6 stupanjski ručni mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  89.900 KM

  Automatic | 4x2 (2WD)

  Od

  100.950 KM

  Automatic | 4x2 (2WD)
 • Proace Verso - SHUTTLE - LWB+ Passenger van 5 doors

  Proace Verso SHUTTLE

  LWB+ Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  79.780 KM

  8 brzinski automatski mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  72.630 KM

  6 stupanjski ručni mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  105.830 KM

  Automatic | 4x2 (2WD)
 • Proace Verso - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors

  Proace Verso FAMILY

  LWB Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  86.040 KM

  8 brzinski automatski mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  79.640 KM

  6 stupanjski ručni mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  110.850 KM

  Automatic | 4x2 (2WD)
 • Proace Verso - FAMILY - LWB+ Passenger van 5 doors

  Proace Verso FAMILY

  LWB+ Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  86.970 KM

  8 brzinski automatski mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  80.570 KM

  6 stupanjski ručni mjenjač | 4x2 (2WD)

  Od

  111.790 KM

  Automatic | 4x2 (2WD)

Dodatna oprema

Prilagođeno vašem životnom stilu 

Toyotina ponuda originalne dodatne opreme pomoći će vam da putujete dalje, činite više i ostvarite sve svoje planove. Prilagodite vozilo svojim potrebama dodavanjem raznovrsne opreme; od krovnih nosača do kuka za vuču, kutija za skije do nosača za bicikle. Iskoristite puni potencijal svoje nove Toyote sveobuhvatnom ponudom dodatne opreme koja je pametno osmišljena i stvorena da traje. 

Toyota boutique

Istražite našu ponudu robe Toyota Professional
Saznajte više (Opens in new window)

Potpuna bezbrižnost uz Toyota Kanzen

Toyota teži učiniti sve aspekte vašeg Proace doživljaja što je moguće jednostavnijim i praktičnijim. Toyota Kanzen čini upravo to: jedan paket koji uključuje sve bitne elemente* koji će vam pomoći da bezbrižno uživate u svim pogodnostima gospodarskog vozila Toyota.
 • KINTO Full Service Leasing

  Uživajte u svim pogodnostima nove Toyote s fiksnom mjesečnom naknadom i bogatom ponudom uključenih usluga.

 • Bezbrižnost

  Mi smo Toyotini stručnjaci za osiguranje automobila i brinemo se da je svim korisnicima Toyotinih vozila dostupno visokokvalitetno i pristupačno osiguranje. Našim kupcima isporučujemo najbolje moguće proizvode i usluge za zaštitu mobilnosti.

 • Toyota Professional

  Sveobuhvatna ponuda usluga Toyota Professional ispunjava sve vaše poslovne zahtjeve, osigurava bezbrižno korištenje automobila i jamči da vaše poslovanje nikad ne stane zbog kvara. Trebate li zamjenski kombi, osiguranje, brzi servis ili pomoć na cesti, Toyota Professional vaš je savršen poslovni partner za laka gospodarska vozila.