1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Corolla Touring Sports Style

Karavan 5 vrata

Corolla Touring Sports - Style - Karavan 5 vrata
Od
67.830 KM
1.8 hibrid (HEV)
Corolla Touring Sports - Style - Karavan 5 vrata
Brončana Oxyde/Crna Night Sky (2RF)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ba/hrCorolla Touring Sports Galerija

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  OBLIKOVAN ZA PRIVLAČENJE POGLEDA

  Ovaj je automobil dojmljiv iz svih kutova. Niska linija poklopca motora stvara elegantan profil, dok pogled sprijeda i straga otkriva snažan i širok stav naglašen sportskom maskom i potpuno LED glavnim svjetlima.

 • UŽITAK ZA VOŽNJU

  Hibrid nikada nije bio tako dobar. Na izbor su vam dva hibridna motora. 1,8-litarski hibrid pruža mirnu, tihu vožnju kakvu očekujete od Toyote. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force vodi hibrid na uzbudljive nove razine, dajući obilje snage i lakog ubrzanja za dinamičnu vožnju koja i najobičniju, svakodnevnu vožnju pretvara u užitak.

 • STVARNI SPOKOJ

  Inovativni sklop Toyota Safety Sense predviđa moguće opasnosti i pomaže vam da učinkovitije reagirate. A, uz paletu pametnih sustava pomoći u vožnji kao što su stražnja kamera, monitor mrtvog kuta, upozorenje za promet s boka, inteligentna pomoć pri parkiranju i prilagodljiva automatska duga svjetla, svaka vožnja će biti podjednako laka i puna užitka. Tako možete biti sigurni da ćete vi i vaši suputnici biti još sigurniji i opušteniji nego ikada prije.

 • PAMETAN I PRAKTIČAN

  Promišljeno oblikovani prtljažnik omogućava vam da ponesete sa sobom sve što vam treba, bez obzira je li to bicikl, torbe za golf ili obiteljska prtljaga. Podnica prtljažnika ima dva lica, na jednom je tepih, a druga je premazana smolom. Da biste dobili dodatni prostor, jednostavno je postavite u niži položaj. Treba vam još mjesta? Samo povucite ručicu i stražnja sjedala će se automatski preklopiti. A, kada nosite svoj pametni ključ uza se, dovoljno je podvući nogu pod stražnji branik i poklopac prtljažnika će se automatski otvoriti ili zatvoriti.

Cijeli ekran Zatvoriti