1. Plug-in hybrid electric
Odaberite

Priključno (Plug-in) hibridno električno vozilo

Saznajte više o našim priključnim hibridnim vozilima
Naša priključna hibridna električna vozila (PHEV) pružaju prednosti vozila iz naše ponude hibridnih električnih vozila, ali sa boljim performansama te uz mogućnost prelaska još većih udaljenosti samo na električnom pogonu. Pune se putem kućnog izvora napajanja ili na stanici na punjenje, što je dovoljno za 75 km vožnje bez emisija i bez korištenja goriva. Za duža putovanja neprimjetno se automatski prebacuju na ekonomični benzinsko-električni sistem uz koji više ne morate brinuti o dometu. 

Najbolje od oba svijeta

Dvostruka energija koju isporučuje četvrta generacija hibridne tehnologije u modelu RAV4 Plug-in Hybrid, te baterija velikog kapaciteta omogućuju vam uživanje u oba svijeta: u dinamičnim performansama i fantastičnoj ekonomičnosti električnog vozila (EV), s vodećim nivoom emisija CO2, potrošnje goriva i dometa na električni pogon u klasi.

PITAJTE TOYOTU

Dugotrajna snaga

Kao i svi ostali elementi u Toyoti, baterije u našim priključnim hibridnim vozilima stvorene su da traju. Bezbrižnost vam pruža garancija na 5 godina ili 100.000 km na svaku bateriju, a uz godišnji Zdravstveni pregled hibrida (Hybrid Health Check), garancijsko pokriće za bateriju produžuje se i do 10 godina.

Naš sistem vraćanja baterija osigurava sigurno i odgovorno postupanje s baterijama električnih vozila kad im istekne rok trajanja. Ovlašteni Toyota servisi trenutno zbrinjavaju preko 90% naših baterija, a cilj nam je reciklirati preko 50% mase baterija hibridnih vozila..

MyT povezane usluge

Od provjere stanja baterije i trenutnog dometa do programiranja vremena punjenja pa čak i hlađenja ili grijanja prije ulaska u vozilo, MyT aplikacija za pametne telefone nudi posebne funkcije pomoću kojih iz svog Toyota priključnog hibrida izvlačite maksimum.

 

Otkrijte MyT

NA KOJI NAČIN FUNKCIONIŠE PUNJENJE PRIKLJUČNOG HIBRIDA?

Saznajte više

Pronađite priključno hibridno vozilo koje vam najbolje odgovara

Od revolucionarnog Priusa do moćnog RAV4, naša ponuda priključnih hibridnih vozila pruža uzbudljiv doživljaj vožnje, bez obzira na to tražite li ekonomičnost ili performanse.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/ba/hr?fuelType=plugin

Read timed out