Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
Ponuda za vlasnike jesen/zima 2021

Ponuda za vlasnike jesen/zima 2021

Zima je novo ljeto

Zašto? Zbog vruće ponude proizvoda i usluga koje smo pripremili za vas. Zima je za većinu najmanje drago godišnje doba, kada je riječ o vožnji i saobraćaju. Ali uz naše pažljivo odabrane artikle i usluge, sigurni smo da će vam proći najugodnije moguće, jer ćete u vašoj Toyoti uživati u svakom zavoju.

Za ljetno raspoloženje ove zime od 15. 10. 2020. do 31. 01. 2021 godine možete birati između paketa, dodatne opreme, zaštite, veće transparentnosti i pouzdanosti, modne sportske odjeće i dodataka, osiguranja te alata za povezivanje koje vam predstavljamo u nastavku.


Jesen/zima 2021 Katalog u PDF obliku

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.

toyota proljece

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota proljece

KVALITETA
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Stoga jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota proljece

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, zajamčenu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota proljece

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.