Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota
Novi RAV4 Hybrid
od 67.480 KM

Opremljen Toyota Safety Sense® sigurnosnim sistemima

Vrijedi od 3.12.2019. do 30.6.2020.

Novi RAV4 Hybrid

Uz besplatan paket dodatne opreme

Dodatna oprema u vrijednosti 900 KM - GRATIS!

Izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao, novi RAV4 Hybrid osigurava vam uživanje u vožnji bilo da ste u gradu ili na zahtijevnim off road terenima. Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sisteme koji su dio osnovne opreme, sada svakom kupcu RAV4 nudimo na izbor jedan od atraktivnih paketa dodatne opreme bez doplate:

InCity paket:

- Bočne hromirane ukrasne lajsne
- Ukrasna hromirana lajsna prtljažnih vrata
- Zaštitni film ručice mjenjača

- Zaštitni film ručice mjenjača

/

Utility paket:

- Organizator prtljažnika
- Deflektor haube
- Horizontalna mrežica prtljažnika
- Gumena zaštita prtljažnika
- Prednje i zadnje blatarice
- Zaštitni film ručice vrata

/

Off Road paket:

- Krovni nosači
- Nosač za skije/snowboard
- Gumena zaštita prtljažnika
- Ukrasni poklopac ključeva
- Zaštitni film ručice vrata

/

Thule paket:

- Krovna kutija Thule Pacific 200

/


Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote - kasko osiguranje za 163 KM mjesečno za model RAV4 Hybrid Comfort 2WD. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje

Cijena vozila uključuje 5 godina 24-satne besplatne pomoći na cesti Toyota Eurocare, 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže i 10 godina garancije na hibridni sklop. 10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Besplatno isprobajte Toyotu RAV4

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi o lokalnim uvjetima (neka prikazana vozila mogu sadržavati opremu koja nije dio standardne opreme, pogledajte cjenik, specifikaciju opremu za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu se dobiti od najbližeg ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim posebnim porezom na motorna vozila i PDV-om. Sve doplate opcija odnose se na preporučenu cijenu, za konačnu cijenu s opcijama kontaktirajte Toyota partnera. Navedeni financijski izračuni su informativni i neobavezujući. Detaljan izračun i konkretnu ponudu zatražite kod ovlaštenog Toyota partnera.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.