Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota

AYGO

Akcijska cijena

X - PLAY Touch Connect 1,0 VVT-i (72 KS)

Kompaktan, tih i okretan, omiljeni mali gradski automobil, sada u posebnoj ponudi i po akcijskoj cijeni, sa uključenih 1.660 KM popusta i X-PLAY Touch Connect opremom:
- Bluetooth® sistem bezručnog telefoniranja i prenosa muzike
- Upravljanje audio sistemom s upravljača
- X-Touch Connect - 7" ekran u boji osjetljiv na dodir, koji se povezuje sa pametnim telefonom
- Kamera za vožnju unazad
- LED dnevna i zadnja svjetla
- Klima uređaj
- Električno podesiva i grijana vanjska ogledala
- Upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom
- Vanjska ogledala i ručke vrata u boji vozila
- Prednji branik u crnoj boji i detalji na prednjem i zadnjem braniku u boji Piano Black ili Silver Sparkle (za vozila u crnoj boji)
- Hromirane unutrašnje ručke vrata
/

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote - kasko osiguranje za 45 KM mjesečno za model Aygo 1,0 X-PLAY Touch Connect. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje

Besplatno isprobajte Toyotu Aygo

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.