Toyota


Ostanite povezani i kada ste na putu

Najnoviji Toyotin sistem za informisanje i zabavu vam donosi vrhunski komfor jer vam omogućava pristup aplikacijama na ekranu u vašem vozilu, te tako osigurava da ostanete povezani na svakom putovanju.

voice recognition


GLASOVNO UPRAVLJANJE


Pristupajte svojim aplikacijama glasovnim upravljanjem, kako bi vaša pažnja uvijek bila na cesti, a ruke na upravljaču.

podcast icon


RADIO EMISIJE


Pratite svoje najdraže radio emisije, te ih slušajte uz pokretanje glasovnim upravljanjem u svakodnevnoj vožnji na posao.

phone icon


Telefonski pozivi i poruke


Ostati u kontaktu je tako jednostavno, ako imate na raspolaganju glasovno čitanje kratkih tekstualnih poruka. Rado biste odgovorili? Glasovnim nalogom jednostavno pošaljite kratku poruku ili ostvarite poziv.

assistant icon


APLIKACIJE


Aplikacijama na svom mobilnom telefonu možete lako pristupiti putem multimedijalnog dodirnog ekrana i tako održavati sigurnost i zadržavanje pogleda na cesti.

maps icon


Jednostavne upute do odredišta


Sjećate li se kada ste se morali zaustavljati da biste dobili upute od neznanaca? Sve što sada morate učiniti je glasovnim upravljanjem upitati google mapstm ili maps®, i u sljedećem trenutku ćete već imati sve željene podatke.

music icon


MUZIKA


Automobili i muzika idu ruku pod ruku, zato su vam vaše play liste ili omiljeni albumi, koje uvijek možete reproducirati putem google play music™ ili apple music, na raspolaganju i u vašem vozilu.


Treba li vaše vozilo nadogradnju multimedijalnog sistema?

Nadogradnja će biti dostupna od sredine oktobra nadalje. Sve informacije o cijenama nadogradnje ćete dobiti kod ovlaštenog Toyota partnera. Preko posebnog obrasca provjerite je li moguća nadogradnja vašeg multimedijalnog sistema. Zbog složenosti, nadogradnja je moguća samo kod ovlaštenog Toyota partnera, jer samo nakon stručne nadogradnje sistem zadržava fabričko jamstvo.

*Google ne omogućava korištenje aplikacije Android Auto u svim državama niti na svim Android uređajima.
** Nadogradnja multimedijalnog sistema moguća je za modele Corolla proizvedene od marta 2019. godine, te za modele RAV4 proizvedene od januara 2019. godine.

Prije nego započnete, preporučujemo da pripremite sljedeće podatke:


Broj šasije (identifikacijski broj vozila - VIN)

je niz od 17 znakova koji se sastoji od brojeva i slova, a koristi se za jedinstvenu identifikaciju motornih vozila. Broj šasije može se pronaći u vozilu ili u prometnoj dozvoli.

NAPOMENA: Slova I, O i Q se ne koriste u brojevima šasije. Također, provjerite ostale znakove koji se mogu zamijeniti, kao što su Z i 2.
Provjerite


Više od Toyotinom servisu

Toyota boutique Toyota boutique Za sve zaljubljenike u Toyotu, obezbijedili smo liniju proizvoda baš za Vas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Od kada smo predstavili ovaj koncept prije 20 godina, u cijelom svijetu prodano je više od 12 milijuna Toyota hibridnih automobila. Toyota Garancija Garancija Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Pomoć na cesti Pomoć na cesti Besplatna usluga pomoći na cesti. Kao dio svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare.