1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Yaris
Odaberite

  Posebna ponuda

YARIS

32.900 KM

Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX
10 godina garancije na gume

Kompaktan i okretan, potpuno novi Yaris je spreman za bilo šta. Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM. To može samo Toyota!
 
Oprema Stella sadrži:
 
  • TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
  • Toyota Touch 2 multimedijalni sistem
  • Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
  • Kamera za vožnju unazad
  • LED dnevna svjetla, prednja svjetla za maglu

 

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje.

Ponuda važi samo za vozila sa zalihe

10 godina bezbrižnosti uz Toyota Relax: 3 godine tvorničke garancije + do 7 godina ili 200.000km* (šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

*Uvjet jamstva važeći od 01.01.2024
 

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.