1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Yaris Cross

Sol 1.5 VVT-iE M/T6

Novi Yaris Cross

UZ 10 GODINA GARANCIJE TOYOTA RELAX

IZRAĐEN ZA GRADSKI ŽIVOT

Ne propustite jedinstvenu priliku! Privucite pažnju grada uz vašu novu Toyotu Yaris Cross Sol 1.5 VVT-iE!
Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM. To može samo Toyota!

toyota corolla

✔ Toyota safety sense® (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ 16" aluminijski naplatci
✔ LED prednja svjetla za maglu i kombinirana zadnja svjetla
✔ Digitalni mjerači brzine i obrtaja
✔ Toyota Touch® 2 (8" multimedijski ekran u boji osjetljiv na dodir)
✔ Kamera za vožnju unazad
✔ Bežični punjač za kompatibilne mobilne uređaje (Qi Wireless Charging)
✔ Električno pokretanje prednjih i zadnjih stakala sa funkcijom "One Touch"
✔ Senzor za kišu

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: toyota.ba/owners/insurance

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 13.198,57 KM i ostatak vrijednosti 10.125,64 KM. Cijena se odnosi na model Sol 1.5 VVT-iE M/T6. Slika je simbolična.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 6,72% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 18,08% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 13.198,57 KM i ostatak vrijednosti 10.125,64 KM. Cijena se odnosi na model Sol 1.5 VVT-iE M/T6. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, ostatak vrijednosti je moguće zatvoriti uplatom ostatka vrijednosti, produžavanjem ugovora o financiranju na naredne 2 godine, otkupom od stranke u vrijednosti od 10.125,64 KM ukoliko vozilo nije prešlo više od 75000 km.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax (https://www.toyota.ba/service-and-accessories/service-and-maintenance/toyota-relax) ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.