1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Novi Yaris
Odaberite

TOYOTA YARIS

UZ 10 GODINA GARANCIJE TOYOTA RELAX

10 godina garancije na gume

Poseban poklon dječija autosjedalica do 13 kgKompaktan i okretan, potpuno novi Yaris je spreman za bilo šta. Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE*. To može samo Toyota!
Oprema Stella
yaris petrol
MJESEČNA RATA / 299 KM


TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
Toyota Touch 2 multimedijalni sistem
Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
Kamera za vožnju unazad
LED dnevna svjetla, prednja svjetla za maglu

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 14.246,99 KM i ostatak vrijednosti 8.141,53 KM.

Poklon autosjedalica za kupce Yarisa
 

Poznata je Toyotina posvećenost sigurnosti cestovnog prometa. Tako su sva naša vozila opremljena vrhunskim sigurnosnim sistemom Toyota Safety Sense 2, koji ne  doprinosi samo zaštiti vozača i putnika, nego i drugih učesnika u saobraćaju.

Nažalost u BiH autosjedalicu u automobilu koristi, prema određenim istraživanjima, manje od 50% roditelja, što je izuzetno opasno za sigurnost djeteta jer ga, u slučaju prometne nesreće, ostavlja potpuno nezaštićenim.

Zato je Toyota BiH, uz podršku i saradnju BIHAMK-a, odlučila snažno podržati akciju da svako dijete ima maksimalnu zaštitu u automobilu.

Prvih 150 privatnih kupaca našeg modela Yaris, bez obzira na model i vrstu pogona Petrol ili HEV, na poklon dobivaju certificiranu dječiju autosjedalicu za djecu težine do 13 kilograma. Ona će maksimalno štititi dijete prilikom naglih usporavanja, koja mogu biti uzrokovana naglim kočenjem ili sudarom.

Autosjedalica će našim cjenjenim kupcima biti uručena u autosalonu prilikom isporuke vozila.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 9,32% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 36,43% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 14.246,99 KM i ostatak vrijednosti 8.141,53 KM. Cijena se odnosi na model Stella 1.5 Petrol. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, ostatak vrijednosti je moguće zatvoriti uplatom ostatka vrijednosti, produžavanjem ugovora o financiranju na naredne 2 godine, otkupom od stranke u vrijednosti od 8.141,53 KM.

10 godina bezbrižnosti uz Toyota Relax: 3 godine tvorničke garancije + do 7 godina ili 185.000km (šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.