1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Toyota bZ4X
Odaberite

BRZA ISPORUKA

Ograničene količine

+ poklon bon 1.000 KM za kupovinu EV punjača ili druge dodatne opreme

Uz 10 godina garancije

Snažan i dinamičan SUV modela u kombinaciji s najboljim u klasi pogonom na sva četiri točka i izvrsnim dometom. Inovativan i učinkovit, pouzdani bZ4X uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX i 10 godina garancije na pogonsku bateriju.

  • TOYOTA SAFETY SENSE (napredni paket aktivne sigurnosti)
  • Toyota Touch multimedijalni sistem i "cloud" navigacija
  • Glasovno upravljanje (Voice control)
  • Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
  • LED dnevna, prednja i zadnja svjetla
  • 18" aluminijski naplatci
     

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje.

Iskazana cijena vrijedi za model ELEGANT FWD.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.