1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Toyota bZ4X
Odaberite

  Posebna ponuda

TOYOTA bZ4X

Od 100.000 KM

Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX
Ograničene količine
Uz 10 godina garancije
BRZA ISPORUKA

ELEGANT FWD
MALOPRODAJNA CIJENA: Od 110.000 KM
HIBRIDNA SUBVENCIJA: 10.000 KM
CIJENA SA SUBVENCIJOM: OD 100.000 KM*

+ poklon bon 1.000 KM za kupovinu EV punjača ili druge dodatne opreme
 
 
 
Oprema Elegant sadrži:
 
  • Toyota safety sense® (napredni paket aktivne sigurnosti)
  • Toyota Touch multimedijalni sistem i "cloud" navigacija
  • Glasovno upravljanje (Voice control)
  • Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
  • LED dnevna, prednja i zadnja svjetla
  • 18" aluminijski naplatci
     

Snažan i dinamičan SUV modela u kombinaciji s najboljim u klasi pogonom na sva četiri točka i izvrsnim dometom. Inovativan i učinkovit, pouzdani bZ4X uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX i 10 godina garancije na pogonsku bateriju.

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje.

*Iskazana cijena vrijedi za model ELEGANT FWD.
*Hibridna subvencija je dostupna samo u FBiH. Toyota BH d.o.o. ne garantira dobijanje subvencije. Zahtjev se podnosi Vladi FBiH u čijoj je isključivoj nadležnosti odobravanje subvencija za nabavku hibridnih i električnih vozila.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.