1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Proace City
Odaberite

  Posebna ponuda

PROACE CITY

Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX
Ograničena količina! Brza isporuka!

Oprema Base Compact
MALOPRODAJNA CIJENA: već od 40.000 KM + PDV

Oprema Base Compact sadrži:
 
  • Multi-informacijski LCD ekran ispred vozača
  • Klima uređaj
  • Radio, Bluetooth, USB
  • Stop & Start - samostalno gašenje i pokretanje motora
  • Centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem
  • Fiksna pregradna stijena između putničkog i tovarnog prostora
  • Bočna klizna vrata na desnoj strani
  • Zadnja krilna vrata sa 180° otvaranjem

 

Funkcionalan, raznovrstan i pristupačan, PROACE CITY je savršeni gradski furgon.

Odvezite se u naprodavanijem automobilu na svijetu, svih vremena, sada i u SUV izvedbi! Osigurajte si uz  potpuno novu, bogato opremljenu Corollu Cross i sa DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/owners/insurance

Izražena cijena je za opremu Base Compact u bijeloj nemetalik boji.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 200.000km* ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

*Uvjet jamstva važeći od 01.01.2024

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.