1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Nova Corolla Cross Hybrid
Odaberite

Nova Corolla Cross Hybrid Electric

599 KM* MJESEČNO

Nova Corolla Cross Hybrid Electric

Najprodavaniji automobil svih vremena sada i u SUV izdanju

10 godina garancije TOYOTA RELAX

10 godina garancije na hibridnu bateriju

Odvezite se u naprodavanijem automobilu na svijetu, svih vremena, sada i u SUV izvedbi! Osigurajte si uz  potpuno novu, bogato opremljenu Corollu Cross i sa DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.

 

COROLLA CROSS

Luna 2.0 HSD E-CVT FWD
corolla cross
MALOPRODAJNA CIJENA / 72.000 KM MJESEČNA RATA: 599 KM


Toyota safety sense® (napredni paket aktivne sigurnosti)
17" aluminijski naplatci
Bi-LED prednja svjetla i LED prednja svjetla za maglu
Digitalna instrument tabla
Toyota Smart Connect (10,5" ekran u boji osjetljiv na dodir)
Kamera za vožnju unazad
Automatski klima uređaj
Kamera za pomoć pri vožnji unatrag
MyT modul za upotrebu pametnih usluga "MyT"

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 598,99 KM mjesečno, uz učešće 28.773,17 KM i ostatak vrijednosti 17.230,76 KM. Cijena se odnosi na model Luna 2.0 HSD E-CVT FWD. Slika je simbolična.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 6,74% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 17,24% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 598,99 KM mjesečno, uz učešće 28.773,17 KM i ostatak vrijednosti 17.230,76 KM. Cijena se odnosi na model Luna 2.0 HSD E-CVT FWD. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, ostatak vrijednosti je moguće zatvoriti uplatom ostatka vrijednosti, produžavanjem ugovora o financiranju na naredne 2 godine, otkupom od stranke u vrijednosti od 17.230,76 KM ukoliko vozilo nije prešlo više od 75000 km.

10 godina bezbrižnosti uz Toyota Relax: 3 godine tvorničke garancije + do 7 godina ili 185.000km (šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.