1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Aygo X
Odaberite
Odaberite

NOVI AYGO X

OD 199 KM MJESEČNO*
Potpuno novi urbani crossover.

Vrijedi do 30.06.2022.

NOVI AYGO X

Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX

toyota aygo x

Novi Toyotin crossover AYGO X idealan je za uske gradske ulice. Već za 199 KM mjesečno* oprema X-Play uključuje:

✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2 ® (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2, ekran u boji osjetljiv na dodir dijagonale 7" (17,8 cm)
✔ Smartphone connectivity - kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ Klima uređaj
✔ Kameru za vožnju unazad
✔ Gume dimenzija 175/45 R17

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM. Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/owners/insurance

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 199,01 KM mjesečno, učešćem 13.269,92 KM i ostatkom vrijednosti 6.787 KM. Puna cijena modela AYGO X – X Play sa PDV-om 28.360 KM. Detaljne informacije na dnu stranice.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Ponuda za finansiranje vozila napravljena je u saradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo za model AYGO X - X Play sa punom cijenom 28.360 KM za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 199,01 KM, učešćem 13.269,92 KM i ostatkom vrijednosti 6.787 KM. RS: Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor i iznosi: 4,90%. Efektivna stopa lizing naknade na dan ponude iznosi 17,58%. FBIH: Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni euribor i iznosi: 4,90%. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om (iskazani PDV se ne može iskoristiti) iznosi 6,83%. Efektivna kamatna stopa bez PDV-a (iskazani PDV se može iskoristiti ) iznosi 5,68%. Na teret Korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 185.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.