1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Aygo X
Odaberite

TOYOTA AYGO X

Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX
10 godina garancije na gumeOprema X-Play
yaris petrol
MALOPRODAJNA CIJENA* / 32.400 KM MJESEČNA RATA: 299 KM

Vozite se iz više perspektive u potpuno novom Aygo X. Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE*. To može samo Toyota!

Oprema X-Play uključuje:

TOYOTA SAFETY SENSE® (napredni paket aktivne sigurnosti)
Toyota Touch multimedijalni sistem
Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
Kamera za vožnju unazad
LED dnevna i stražnja svjetlaIskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 12.681,00 KM i ostatak vrijednosti 7.753,85 KM.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 8,95% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 21,51% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 12.681,00 KM i ostatak vrijednosti 7.753,85 KM. Cijena se odnosi na model X-PLAY 1.0 Petrol. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, ostatak vrijednosti je moguće zatvoriti uplatom ostatka vrijednosti, produžavanjem ugovora o financiranju na naredne 2 godine, otkupom od stranke u vrijednosti od 7.753,85 KM ukoliko vozilo nije prešlo više od 75000 km.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine tvorničke garancije + do 7 godina ili 185.000km (šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.