1. Buy & Offers
  2. Full-hybrid insurance
Odaberite

Osiguranje za hibride

Osiguranje za hibride je inovativno i intuitivno osiguranje — posebno osmišljeno za vlasnike Toyotinih hibrida i trenutno dostupno samo za novu generaciju Yarisa Hybrida. Kao stranci, Osiguranje za hibride ne samo da vam pruža dodatnu zaštitu vašeg vozila, nego vas potiče i da na najbolji način koristite svoj hibrid i nagrađuje vas za sigurnu vožnju na električni pogon uz uštedu na premiji prilikom obnove osiguranja.

KAKO FUNKCIONIRA OSIGURANJE ZA HIBRIDE

Ako vozite novi Yaris Hybrid, vaš automobil je potpuno povezan putem komunikacijskog modula (Data Communication Module). A, s obzirom na to da je potpuno povezan, možete naučiti kako voziti svoj hibrid na najučinkovitiji mogući način — koristeći aplikaciju MyT. Zato možete voziti duže na električni pogon (EV), trošiti manje na benzin, smanjiti svoju emisiju CO2 te, isto tako, uštedjeti na premiji obnovljenog osiguranja.

Na temelju udjela kilometara hibridne vožnje na električni pogon u odnosu na benzinski, Toyota osiguranje će vas nagraditi smanjenjem premije prilikom obnove osiguranja. Pri tome, što više kilometara vozite na električni pogon, više štedite, jer vjerujemo da je smireniji vozač hibrida ujedno i sigurniji.

Kako možete imati koristi?

Sigurnija vožnja

Sigurnija vožnja zahvaljujući boljem korištenju vašeg hibrida.

Učinkovitija vožnja

Vozite svoj hibrid učinkovitije.

Veća ušteda

Veća ušteda na premiji obnovljenog osiguranja.

FAQ

Osiguranje za hibride možete ugovoriti tako da posjetite ovlaštenog Toyota partnera, gdje će vas netko iz našeg tima voditi kroz postupak prijave te odgovoriti na vaša moguća daljnja pitanja.

Vaše Osiguranje za hibride uobičajeno traje 12 mjeseci od dana početka važenja ugovora, nakon čega ćete ga moći obnoviti.

Nakon ugovaranja osiguranja, preuzmite i registrirajte se na aplikaciji MyT (idealno bi to bilo učiniti tijekom isporuke vaše Toyote, tako da već vaša prva vožnja bude prikazana). Zatim odaberite privolu (opt-in) za internetske usluge unutar aplikacije. A, nakon što date svoju privolu, vidjet ćete ikonu Insurance (Osiguranje) unutar aplikacije MyT kojom možete pristupiti nakon svake vožnje, uz kratko objašnjenje o načinu korištenja dostupnih funkcionalnosti.

Osiguranje za hibride je trenutno dostupno samo za novu generaciju Yarisa Hybrida

Osiguranje za hibride je osmišljeno tako da vam pomogne da na najbolji način koristite svoj hibrid. Na temelju udjela kilometara hibridne vožnje na električni pogon u odnosu na benzinski, Toyota osiguranje će vas nagraditi smanjenjem premije prilikom obnove osiguranja. Pri tome, što više kilometara vozite na električni pogon, više štedite, jer vjerujemo da je smireniji vozač hibrida ujedno i sigurniji. Na primjer, ako je vaša ukupna kilometraža 500 km, a na električni pogon (EV) ste prešli 200 km, tada udio korištenja EV vožnje iznosi 40% (200/500)

Dobit ćete popust na kraju vašeg početnog razdoblja osiguranja, koji će se primjenjivati na premiju obnovljenog osiguranja za sljedeću godinu ili mjesec, ovisno o lokalnoj ponudi. Da biste se kvalificirali za popust, može postojati minimalna kilometraža koju morate prijeći na električni pogon (EV), ovisno o lokalnoj ponudi.

Nakon što kliknete na aplikaciju MyT, možete pronaći Osiguranje za hibride unutar dijela Hybrid Driver Coaching (Poduka za vozača hibrida) ili kada kliknete na ikonu Insurance (Osiguranje).

Internetske usluge MyT

Zadržite nadzor nad svojom Toyotom sa svog pametnog telefona.

 

App Store (Opens in new window) Google Play (Opens in new window)

Toyota osiguranje

Vašu Toyotu volimo koliko i vi. Zato smo samo za Vas i Vašu Toyotu pripremili cjelokupno osiguranje.

Saznajte više