Toyota Osiguranje

Vašu Toyotu volimo koliko i vi. Zato smo za vas pripremili osiguranje po mjeri vaše Toyote.

Predstavljamo Vam TOYOTA OSIGURANJE, jedinstven i inovativan proizvod skrojen i usmjeren prema potrebama i željama svakog kupca Toyotinog vozila, do sada neviđen na tržištu BiH.

Cilj nam je omogućiti svim klijentima i kupcima da svoje potrebe u smislu korištenja i uživanja u novom Toyota vozilu dodatno upotpune ugovaranjem polica osiguranja na istom mjestu, u Toyota prodajnom salonu, kako bi uštedili svoje dragocjeno vrijeme, te kako bi iskoristili mogućnost dodatnih pogodnosti koje ovaj proizvod nudi.

/

TOYOTA OSIGURANJE je full kasko osiguranje za motorna vozila. Moguće je osigurati nova vozila, prilikom kupovine, ali i polovna vozila iz ovlaštenih Toyota salona iz programa „Staro za novo“, kao i sva vozila koja dolaze na redovan servis u Toyota ovlaštene servise. U ponudi su jednogodišnja i višegodišnja kasko osiguranja, a bitno je istaći da prilikom ugovaranja višegodišnjeg osiguranja, TOYOTA OSIGURANJE nudi značajno niže premijske stope i samim tim veće uštede za vas.

Izdvojili smo još par odličnih razloga za TOYOTA OSIGURANJE:
  • PUNI IZNOS ISPLATE za kupovinu novog vozila u slučaju totalne štete u prvoj godini
  • Isplata BEZ DODATNE FRANŠIZE
  • ZAMJENSKO VOZILO
  • Besplatna POMOĆ NA CESTI bilo gdje u Europi
  • Sve popravke kod ovlaštenih Toyota servisa ORIGINALNIM REZERVNIM DIJELOVIMA

TOYOTA OSIGURANJE projekt je osmišljen i realizovan od strane Toyota Adria d.o.o., Toyota Insurance Management i Croatia osiguranja d.d. kao partnera za osiguranje na tržištu BiH. TOYOTA OSIGURANJE nudi mogućnost dodatnih pokrića, a koja nije moguće dobiti standardnim putem uz partnera za osiguranje Croatia osiguranje d.d. Svi vlasnici TOYOTA OSIGURANJA dobijaju i komercijalni popust od 20% prilikom ugovaranja drugih vrsta osigurnja kod Croatia Osiguranja d.d. izuzev AO, AK i osiguranja života. Svi vlasnici TOYOTA OSIGURANJA dobijaju na poklon Loyalty karticu „Dobra prilika“ uz koju mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti kod partnera uključenih u program.

Više o ...

Toyota boutique Toyota boutique Za sve zaljubljenike u Toyotu, obezbijedili smo liniju proizvoda baš za Vas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Od kada smo predstavili ovaj koncept prije 20 godina, u cijelom svijetu prodano je više od 12 milijuna Toyota hibridnih automobila. Ništa napola! - Priča o uspjehu Ilme Kazazić Ništa napola! - Priča o uspjehu Ilme Kazazić Godinu dana prije Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju 2020. godine najbolja bosanskohercegovačka paraolimpijska skijašica, Ilma Kazazić, priča nam svoju inspirativnu priču o uspjehu. Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Toyota Prius originalan je i svjetski priznat hibridni automobil, s tradicijom liderstva u visoko-tehnološkim inovacijama koja traje preko 20 godina.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.